Fifine BM88 360° Ayarlanabilir Profesyonel Metal Mikrofon Standı

2.799 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL

Ürün Bilgileri

Fifine BM88 360° Ayarlanabilir Profesyonel Metal Mikrofon Standı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STARTGAME Satıcı Ünvanı: STARTGAME ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781100369100001 Vergi Kimlik Numarası: 7811003691
    Bu ürün STARTGAME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fifine BM88 Düşük Profil Mikrofon Standı Sağlam Metal Yapı Tamamen metal profilden oluşan mikrofon kolunun taşıma kapasitesi 1,5 kg’a kadar ulaşabilir ve sektördeki en ağır mikrofonlar için bile stabilite sağlar. Düşük Profil Tasarım Fifine BM88 Mikrofon standı özel tasarımı sayesinde bilgisayar ekranınızın altından uzayabilir. Mikrofon standı ekranınızın görüntüsünü engellemez ve daha fazla alan tasarrufu sağlar. Özellikle kullanım alanı kısıtlı olan kullanıcılar için mükemmel bir çözümdür. Kablo Yönetimi Fifine BM88 Stand kirli kablo görüntüsünün önüne geçmek ve düzenini sağlamak için özel bir kablo kanal sistemi ile tasarlanmıştır. Düzgün bir kablo düzeni, ani çekişlere veya beklenmedik bir şekilde kabloya çarpmanıza engel olacaktır. Böylelikle mikrofonunuz güvende olacaktır ve görüntüde kablo kirliliği sıfıra inmiş olacak. Esnek Kullanım Fifine BM88 Süspansiyonlu mikrofon standı 75cm’e kadar uzatılabilir
  • bu da uzun, büyük masalara bile uygun olduğu anlamına gelir. Standın boom kolu yukarıdan aşağıya 220 derece, yatay olarak ise 360 derece ayarlanabilir. Daha fazla açı ayarı daha fazla kullanım seçeneği sunar. Masa kelepçesi, kalınlığı 2 ila 6,1cm olan masa tipleri için uygundur. Çevirici Vida Adaptör 1/4", 3/8", 5/8" olmak üzere üç çeşit dişli boyutuyla gelen Fifine BM88 mikrofon boom kolu, ek adaptör seçme zorluğunu ortadan kaldırır. Birçok çeşit mikrofon, mikrofon tutucu(shock mount) ve hatta kamera gibi cihazları kolayca ve hızlı bir şekilde kurabilir ve kullanabilirsiniz. Kutu İçeriği Fifine BM88 Mikrofon Standı Masa Kelepçesi Dönebilen bilyeli kafa Alyan anahtarı Kullanım Kılavuzu İki Çeşit Çevirici (1/4" ila 3/8" adaptör ve 3/8" ila 5/8" adaptör)
Geri Bildirim Ver