Fifine Ampligame A6t Youtuber-gamer-tiktok-yayıncı Usb Mikrofon Seti

3.199 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.513,45 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.512,81 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL

Ürün Bilgileri

Fifine Ampligame A6t Youtuber-gamer-tiktok-yayıncı Usb Mikrofon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STARTGAME Satıcı Ünvanı: STARTGAME ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781100369100001 Vergi Kimlik Numarası: 7811003691
    Bu ürün STARTGAME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fifine yayıncı mikrofonu, kullanım tipi enstrüman grupta yer alır. Modelin mikrofon türü ise kondenserdir.
  • Oyuncu mikrofon
  • Windows, Mac ve Playstation gibi cihazlar ile uyumludur.
  • Masaüstü mikrofon, kablosu görünmeden muhafaza edilir kabloyu arka kısmına saklayarak kullanım sağlanır.
  • Youtuber mikrofon, boyutu 16 mm olarak dizayn edilir. Modelin alabileceği en az sinyal sesi ise 60Hz’ dir.
  • Fifine Ampligame A6T, arka planda yer alan sesleri engelleme özelliği vardır.
  • Kablolu mikrofon, frekans aralığı 60Hz-18kHz ve sample değeri 44.1kHz-192kHz’dır.
  • RGB mikrofon, LED aydınlatma imkanı sunar aynı zamanda ses seviyesinin durumu bu aydınlatma sistemi ile anlaşılır.
  • Siyah mikrofon Fifine, etraftaki sesleri engelleyen gülücük desenli çıkarılabilir bir pop filtreye sahiptir.
  • Standlı mikrofonun ses alış yönü tektir.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Stüdyo Tipi
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Fifine Ampligame A6t Youtuber-Gamer-Tiktok-Yayıncı USB Mikrofon Seti

Günlük yaşantıda bilgisayar ve diğer teknolojik aletler önemli bir yer tutar. Bu ürünleri daha etkili ve amacına uygun kullanabilmek adına donanım ve ek parçalara da ihtiyaç duyulur. Bu parçalar arasında gösterilen mikrofon setleri bilgisayarlar ya da telefonlar için vazgeçilmez ürünlerdir. Bilgisayar, telefon ya da tablet fark etmeden her cihaz için tercih edilen ürün sağladığı avantajlar sayesinde birçok kişinin tercihleri arasındadır. Fifine Ampligame A6T Youtuber-gamer-Tiktok-yayıncı USB mikrofon seti kullanım kolaylığı, kalitesi ve daha birçok teknik özelliği ile cazip bir avantaj sunar. Sesi sorunsuz bir şekilde kaydetmeyi ya da iletmeyi sağlayan cihaz kullananların favorileri arasındadır. Bu bakımdan ürün, yoğun kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanır. Fifine mikrofon sayesinde bilgisayar ortamında sesiniz daha gür çıkar ve karşı tarafa sorunsuz iletilmesini sağlayabilirsiniz. Ürünü tercih etmek birçok avantajı da beraberinde getirir.

  • Stüdyo tipi ürün
  • Kaliteli malzeme
  • USB kablo

Fifine Ampligame Yayıncı USB Mikrofon Seti Özellikleri

Fifine Ampligame Yayıncı USB Mikrofon Seti Özellikleri

Birçok kişi bilgisayarları oyun amacıyla kullanır. Bu bakımdan ürün, oyun konsollarına da uyum sağlar. Başlamış olduğunuz yayın böylece daha uygun ve ilgi çekici hale gelir. İlk görüşte kablosuz bir mikrofon ürünü gibi görülebilir ancak ürünün her türlü kablo girişi mevcuttur. Ayrıca ürünün hemen alt kısmında yer alan knob ile ürünü kullanırken sesinizi kolayca kontrol edebilirsiniz. Fifine ampligame a6t ürününü kullanırken istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda telaşlanmanıza gerek kalmaz. Bu bağlamda ürünün tepe noktasında yer alan susturma tuşu bu ihtiyacınızı da kolay bir şekilde çözer. Bunlarla birlikte dünya standartlarında bir bağlantı ve ürün kalitesi sunan Fifine ampligame a6t Youtuber-gamer-Tiktok-yayıncı USB mikrofon seti kullananlar tarafından da tavsiye edilir. Ürün sayesinde siz de hem sosyal medyada hem de oyun dünyasında çok daha aktif bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Fifine Ampligame Yayıncı USB Mikrofon Seti Avantajları

Fifine Ampligame Yayıncı USB Mikrofon Seti Avantajları

Fifine mikrofon setini tercih edenler farklı alanlarda rahatça kullanım sağlayabilirler. Bu doğrultuda başlamış olduğunuz yayınlar esnasında hem sizin sesiniz hem de karşı tarafınki kısık geliyorsa yayını kesmenize gerek kalmaz. Ürün, üzerinde yer alan tuşu kontrol ederek ses seviyesini istediğiniz oranda artırabilir veya azaltabilirsiniz. Bununla birlikte mikrofon sadece önden konuşanın sesini algılayacak şekilde üretilir. Bu bakımdan yanınızdakilerin veya arkanızda olan kişilerin sesi mikrofon tarafından izole edilir ve karşı tarafa ulaşmaz. Fifine Ampligame A6T Youtuber-gamer-Tiktok-yayıncı USB mikrofon seti yorumlarında bu özelliklerden bahsedilir. Hem sizin kulağınıza hem de karşı tarafa berrak ve net sesi vermek için tasarlanan ürün bu anlamda etkili bir kullanım sağlar. Siz de ürünü bu etkili kullanım avantajlarına sahip olmak için gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

Fifine Ampligame Yayıncı USB Mikrofon Seti Fiyatı

Fifine Ampligame Yayıncı USB Mikrofon Seti Fiyatı

Piyasa üzerinde yer alan yüksek performanslı mikrofon ürünleri arasında yer alan ürün fiyat bakımından da her bütçeye hitap eder. Marka ve modeline göre değişkenlik gösteren ürün fiyatları ayrıca malzeme kalitesi, kullanım kolaylığı ve piyasa şartları da göz önüne alındığında birçok farklı fiyatla karşılaşılır. Bu doğrultuda Fifine Ampligame A6T Youtuber-gamer-Tiktok-yayıncı USB mikrofon seti fiyatı segmentine uygun şekilde belirlenir. Ürünle ilgili merak ettiğiniz detayları özellikler, görseller ve yorumlar kısmından inceleyebilirsiniz. Ürünü hediye olarak almayı düşünüyorsanız bu araştırma karar verme sürecinin hızlanmasına yardımcı olur. Fifine Ampligame a6t Youtuber-gamer-Tiktok-yayıncı USB mikrofon seti satın almak istiyorsanız Trendyol üzerinden birkaç basit adımla işlemi gerçekleştirebilir, kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.