Fides Yayınları Tyt Ösym Soru Tipleriyle %100 Paragraf

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
318,94 TL224,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fides Yayınları Tyt Ösym Soru Tipleriyle %100 Paragraf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hızlı Kitap Al Satıcı Ünvanı: SCM HIZLI KİTAP ONLİNE SATIŞ VE MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757081086500001 Vergi Kimlik Numarası: 7570810865
    Bu ürün Hızlı Kitap Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİDES Yüzde 100 ÖSYM Soru Tipleri Yüzdeyüz Paragraf Konu Anlatım-YENİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Fides Yayınları Tyt Ösym Soru Tipleriyle %100 Paragraf

Test pratiği yapmak, gireceğiniz sınavlar için çok önemlidir. Bundan dolayı sınavlara hazırlanırken test kitaplarına ağırlık vermek mantıklı olur. Bilgi seviyenizin hangi aşamada olduğunu anlamanızı kolaylaştıran test kitaplarının güncel müfredata ve sınav sistemine uygun olması gerekir. Sınavlara kolaylıkla hazırlanmanıza imkan sağlayan Fides Yayınları 100 ÖSYM Soru Tipleriyle Paragraf soru bankası yeni müfredata uygundur. %100 ÖSYM soru tiplerini içerir. Sınavlara hazırlıkta dikkat çeken bu kitap video çözümlü 1223 soru barındırır. Böylece ÖSYM tarzı soruların çözüm yollarına dair stratejileri inceleme avantajı sunar. Bu durum yapamadığınız soruların çözümünü izleyerek hatalarınızı kolayca tespit edebilmenize imkan verir. Böylece kitap, sınav sorularının nasıl çözüldüğüne dair stratejik bilgiler edinerek kendinize olan güveninizin artmasını sağlar.

  • %100 yeni müfredat
  • Video çözümlü
  • Akıllı tahta uyumlu

ÖSYM Soru Tipleriyle %100 Paragraf Özellikleri

ÖSYM Soru Tipleriyle %100 Paragraf Özellikleri

100 ÖSYM Soru Tipleriyle Paragraf test kitabı bu sınavda çıkmış soruları temel alır. 14 konu başlığı altında sınıflandırılan ve tamamı yeni müfredata uygun ÖSYM soru tipleriyle hazırlanan bir soru bankasıdır. Konu testlerine ilave olarak 7 genel tarama testi içerir. Aynı zamanda kitapta her konu testinden önce o konuyla ilgili kısa ve önemli bilgiler bulunur. Bu bilgiler soru çözümü öncesi konu tekrarı yapmanıza imkan sağlar. Sonrasında ise kitabın devamında bulunan ve ÖSYM tarafından hazırlanan örneklere benzer soruları çözebilirsiniz. Böylece ÖSYM paragraf sorularına aşina olabilirsiniz. Kitap, ÖSYM’nin son yıllarda ağırlık verdiği yeni nesil genel kültür, sanat ve bilimsel metin sorularını da içerir. Bu örneklere hakim olarak yabancılık çekmenizin önüne geçer. Sahip olduğu içerik ve tarzıyla sınavlardan korkmamanızı ve sürece olumlu bakmanızı sağlar.

Çeşitli ÖSYM Soru Tipleriyle %100 Paragraf İçeriği

Çeşitli ÖSYM Soru Tipleriyle %100 Paragraf İçeriği

Sınava hazırlanan ve kısıtlı zamanı olan öğrencilerin kendileri için uygun ve verimli kaynakları kullanmaları gerekir. Ancak ÖSYM’nin stiline benzer içeriklerle hazırlanan kaynakların bulunması zor olabilir. Fides 100 Paragraf karşınıza çıkardığı birçok farklı tipte örnekle hızlı bir şekilde düşünmenizi sağlar. Böylece karşılaştığınız her soru tipini kolayca çözebilecek donanıma sahip olabilirsiniz. Kaynak, içerdiği deneme sınavlarıyla bilginizi ve zaman kullanımını ölçmenize de yardımcı olur. Bu sayede sizi gerçek sınava hazırlar. Kaygı ve stres gibi faktörlerin de ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Testleri çözerken ÖSYM’nin belirlediği süreyi aşmamaya ve bu süre boyunca konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışabilirsiniz. Soru çeşitliliğinin ve zorluk derecesinin ÖSYM standartlarında olduğu bu kitap sayesinde farklı bir kaynağa ihtiyaç duymayadan sınava hazırlanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı ÖSYM Soru Tipleriyle %100 Paragraf

Uygun Fiyatlı ÖSYM Soru Tipleriyle %100 Paragraf

Bu test kitabı ile paragraf sorusu çözmek kolay ve keyifli bir hale gelir. Sınavlara hazırlanırken yanınızdan ayıramayacağınız Fides Yayınları TYT ÖSYM Soru Tipleriyle %100 Paragraf fiyat aralığı kitabın içeriği, özellikleri ve yapısı dikkate alınarak belirlenir. Test kitabı satın alırken dikkat edilmesi gereken birçok kriter vardır. Bu durum hangi kitabın satın alınacağına karar verme sürecini zor bir hale getirebilir. Ürünü satın almadan önce bu kaynaktan yararlanan öğrencilerin değerlendirmelerinden yararlanmanız mümkündür. Diğer müşterilerin paylaştığı Fides Yayınları TYT ÖSYM Soru Tipleriyle %100 Paragraf yorum ve deneyimleri inceleyerek kendi çalışma planınızı da oluşturabilirsiniz. Kitap, uzun vadede paragraf sorularını hızlı anlamanıza ve başarılı sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir. Sınava hazırlanırken size fayda sağlayacak bu kaynağı Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.