FİDE Zoysia Japonica Çim Si 26 M2 Için 420 Adet

2.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

FİDE Zoysia Japonica Çim Si 26 M2 Için 420 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAHÇEM ELİT Satıcı Ünvanı: ÖZLEM AYDOĞAN UTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1180301117
    Bu ürün BAHÇEM ELİT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zoysia çim fideleriniz 70lik violler içerisinde bir pakette 6 viol veya 84 lük violler içerisinde bir pakette 5 viol yani her halükarda bir pakette toplam 420 adet fide olarak elinize ulaşır. Bu da metrekareye 16 adet fide dikildiğinde 26 metrekareye tekabul eder. İsteğe göre daha sık veya daha seyrek dikim yapılabilir. 2 paket ve Üzeri için matkap ile uyumlu dikim aparatını hediye olarak gönderiyoruz. Çim fidelerini aldığınız andan itibaren ücretsiz danışmanlık hizmetimiz mevcuttur. @bahcemelit instagram hesabından bizlere ulaşabilirsiniz. Lütfen iletişime geçmeyi ihmal etmeyiniz. Piyasada Mucize çim olarak da satılan Zoysia Çimini Neden Tercih Etmeliyim? *İlaç yok *Gübre yok *Daha az su istiyor *Daha az biçim istiyor *Basılmaya son derece dayanıklı *Yabancı otların çıkışını önler *Tek düze homojen bir bahçe görünümü sağlar *Tuzluluğa toleransı yüksek *Türkiyenin her yerinde yetişiyor *Bir sefer dikiliyor ömür boyu rahatlığı yaşanıyor (Dededen toruna miras) *Soğuğa karşı en dayanıklı sıcak iklim çim türü EE DAHA NE OLSUN ??
Geri Bildirim Ver