Fidanistanbul Sarmaşık Gül Fidanı Beyaz, 60 Cm, Tüplü

738 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Fidanistanbul Sarmaşık Gül Fidanı Beyaz, 60 Cm, Tüplü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fidanistanbul Berna DOĞAN Satıcı Ünvanı: BERNA DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4057369745000011 Vergi Kimlik Numarası: 1660228476
    Bu ürün Fidanistanbul Berna DOĞAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 metre boylanabilen ve yaprak döken çardak gülü çeşitlerindendir. İlkbahar başından sonbahar sonuna kadar kokulu çiçekler açar. Çiçekleri beyaz renkte, katmerli, kokulu, goncaları iri ve gösterişlidir. Gövdesi parlak, dikenli ve yaprakları parlak yeşildir. Killi-tınlı ve organik maddece zengin topraklardan hoşlanır. Bahçe ve saksı yetiştiriciliğine uygundur. Gönderilen fidanlar 3 yaşlarındadır. Gönderilen fidanların saksı üzerinde kalan boyu 120 cm 'dir. Fidanların hepsi saksı içinde kökleri tutmuş bir şekilde gönderilmektedir. Saksılı fidanlar 12 ay boyunca dikilebilirler. Budamaları yapılmış olarak gönderilmektedir. Etiketli fidanlardır. Dikey taşımacılığa uygun özel kutusunda gönderilir. Sonbahar-kış aylarında fizyolojik yapıları dolayısıyla bitkiler yapraksız ve çiçeksiz olarak gönderilmektedir. Gübreleme Güller sürekli besin kaynağına ihtiyacı olan bitkilerdir. Her yıl gübrelemek önemlidir. Sonbahardaki gübrelemede dikkat edilecek husus ise gübrenin gülün çevresini tamamen örtmesidir. Bu sayede gül kış boyu besinini sürekli alabilecek ve örtülmüş bu gübre sayesinde kökleri soğuktan korunmuş olacaktır. Sulama Güller bitki yapısı olarak dayanıklı bir türdür. Sulamada ki aksaklıklar ve eksiklikler nedeni ile hemen solup kurumazlar. Eksik sulamada güller gelişme göstermeyip tomurcuklanmazlar ve kendilerini korumaya alırlar. Bu durum genç fideler için geçerli değildir. Fidelerde ki su eksikliği bitkiyi bir müddet sonra soldurur ve sonrada kurutur. Sulama işleminde gülün dibinde su biriktirmemek gerekir. Az ve sık sık su vermek gül için uygun değildir. Kış aylarında hafta da hava duruma ve neme göre 1 veya 2 kez su vermek gereklidir. Sadece toprağını ıslatmak yeterli değildir. İlk sulamadan sonra gözlemlerinize ve toprağın drenajına göre bir kez daha su vermek gerekebilir. Saksı gülleri sulamaya daha çok gereksinme duyarlar. Bu güllerin sulamaları daha dikkatli ve özenli yapılmalıdır. Yaz aylarında iklim şartlarına göre, özellikle çok sıcak havalarda 2 günde bir mutlaka sulama yapılmalıdır.
Geri Bildirim Ver