Fidanistanbul Ilgın Ağacı Pembe 100 Cm, Saksıda

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Fidanistanbul Ilgın Ağacı Pembe 100 Cm, Saksıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fidanistanbul Berna DOĞAN Satıcı Ünvanı: BERNA DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4057369745000011 Vergi Kimlik Numarası: 1660228476
    Bu ürün Fidanistanbul Berna DOĞAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ilgıngiller familyasından yaprak dökmeyen bir bitkidir.
  • Rüzgara, kuraklığa ve tuzlu topraklara dayanıklı bir türdür.
  • Köklerinde su tutma özelliğine sahip olması dolayısı ile erozyana karşı etkili bir bitkidir.
  • Bol ışık alan yerleri severler ancak yarı gölge ortamlarda da yetiştirilebilir.
  • Yaprakları çam yaprağı görünümünde uzun, ince ve yumuşaktır.
  • Çiçekleri uzun salkımlar halinde, küçük ve pembe renklidir.
Geri Bildirim Ver

Fidanistanbul Pembe Ilgın Ağacı +100 cm, Saksıda

Köklerinde yüksek miktarda su tutan, ılgıngiller familyasından olan ağaç erozyona karşı dayanıklı yapısıyla bilinir. Bahçe gibi geniş alanlarda bakmak için uygun olan Fidanistanbul pembe ılgın ağacı +100 cm, saksıda pratik bir şekilde toprağa verilir. Estetik görünümü ve kolay bakım süreçleriyle bahçe işleriyle ilgilenenlerin favorileri arasında yer alır. Yaprak dökmeyen bu bitki, uzun süre boyunca estetik görünümünü korur. Bahçelere naif bir görünüm katmasıyla öne çıkar. Evinizin bahçesine dikip büyütebilirsiniz. Küçük bir ağaç olarak satın alacağınız ürünü, saksıdan köküyle birlikte çıkarıp ekim işlemi için hazırlayabilirsiniz. Yeşil ve pembe rengin estetik uyumu, yaşam alanlarına enerji veren bir görünüme sahiptir. Hoş görüntüsü ve kolay bakım özellikleriyle öne çıkan ürünü satın alarak yaşam alanlarınızı renklendirebilirsiniz.

  • Yaprak dökmeyen bitki
  • Erozyona karşı etkili
  • Uzun salkımlı çiçekler

Zarif Görünümü ile Fidanistanbul Ilgın Ağacı

Zarif Görünümü ile Fidanistanbul Ilgın Ağacı

Toprağı değerlendirmek, bahçelere estetik bir görünüm katmak için tercih edebileceğiniz ürün, saksı içerisinde yer alır. Bahçedeki toprağa ektikten sonra gerekli sulamayı yaparak büyütmeye başlayabilirsiniz. Fidanistanbul pembe ılgın ağacı rüzgar, kuraklık gibi hava durumlarına karşı dayanıklıdır. Bunun yanı sıra tuzlu toprak koşullarına da uyum sağlar. Yaprak dökmeyen bir bitki olması nedeniyle yeşil görünüm uzun süre boyunca korunur. Güneş ışığının bol olduğu alanlarda yetişmeyi seven bir bitki türüdür. Yarı gölgeli alanlarda da yetiştirmek için uygundur. Uzun salkım şekline sahip pembe çiçekleri, hareketli ve enerjik bir görünüme sahiptir. Bahçe ortamlarını naif bir şekilde süsleyerek buranın enerjisini tazeler. Yaşam alanlarında doğanın renkli izlerini taşımak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Uyumlu yapısıyla öne çıkan ürünü satın alarak bahçelerinizde büyütmeye başlayabilir, toprağı değerlendirebilirsiniz.

Doğal Esintiler İçin Fidanistanbul Ilgın Ağacı

Doğal Esintiler İçin Fidanistanbul Ilgın Ağacı

Uzun ve ince bir görünüme sahip olan yapraklar, çam ağacıyla benzerlik gösterir. Yapraklar, dokunduğunuzda yumuşak bir his bırakır. Yeşil yaprakları süsleyen pembe çiçekler uyumlu bir görünüme sahiptir. Rüzgarın etkisiyle etrafa tohum saçma özelliğine sahiptir. Etrafa saçılan bitki tohumları arılar için tozlaşma oluşturur. Kuşların beslenmesi için de önemli kaynaklar haline gelir. Bahçenizde doğal yaşam döngüsüne katkıda bulunabileceğiniz ağaç bahar aylarında bir metreyi geçecek şekilde uzar. Toprakta bulunan suyu köklerinden çekerek etrafında bulunan bitkilere de hayat kaynağı olur. Faydalı özellikleriyle öne çıkan Fidanistanbul pembe ılgın ağacı +100 cm, saksıda kullananlar tarafından beğeni toplar. Estetik görünümünün yanı sıra dayanıklı olması ve çevre koşullarına uyum sağlaması büyütme sürecini kolaylaştırır. Kuru iklime kolayca adapte olabilen ürünü satın alarak bahçenizin uzun süre boyunca yeşil kalmasını sağlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fidanistanbul Ilgın Ağacı Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Fidanistanbul Ilgın Ağacı Fiyatları ve Yorumları

Tuzlu toprağa uyum sağlayan ağaç, süs ağacı olarak yetiştirilir. Peyzaj bitkisi olmasıyla bilinen ağaç, pembe çiçekleriyle bahçeleri estetik bir şekilde süsler. Suyu yüzeye çekerek etrafındaki bitkilerin de beslenmesini sağlaması nedeniyle erozyon riski olan bölgelerde sıklıkla tercih edilir. Toprağı korumak ve değerlendirmek için satın alabileceğiniz ürün, renkli görüntüsüyle de bahçeleri hoş bir şekilde süsler. Fidanistanbul pembe ılgın ağacı +100 cm, saksıda fiyatı bütçe dostu alışveriş imkanı sunan uygun aralıklarda yer alır. Saksı içerisinde satın alacağınız toprak ve bitki özellikleri dikkate alınarak fiyatı belirlenir. Bahçelerinize renk katacak ve erozyon riskine karşı koruyacak ağacı Trendyol’dan satın alarak doğal yaşam döngüsüne katkıda bulunabilirsiniz. Fidanistanbul pembe ılgın ağacı +100 cm, saksıda yorumları aracılığıyla deneyimli müşterilerin fikirlerini öğrenebilir, görünüm ve yetiştirme konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.