Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu - 20-30 Cm (Strelitzia Reginae)

Ürün Bilgileri

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu - 20-30 Cm (Strelitzia Reginae)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİDAN BURADA Satıcı Ünvanı: FİDAN BURADA TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387056552500017 Vergi Kimlik Numarası: 3870565525
    Bu ürün FİDAN BURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Starliçe Reginae Cennet Kuşu 20-30 Cm (Strelitzia Regina) (Bodur ve Turuncu Çiçekli Starliçe) Turna Gagası veya Cennet Kuşu Çiçeği olarak da adlandırılan Strelitzia, en seçkin çiçekli ev bitkilerinden biridir. Gönderilecek bitki 16 cm'lik plastik saksıda, Saksı hariç boyu ise 20-30 Cm'dir Strelitzia, Musaceae bitki ailesine aittir ve Güney Afrika kökenlidir. 18. yüzyılda birçok başka ülkeye gönderildi. Bitki ismi Mecklenburg-Strelitz'den Charlotte adlı İngiliz kralı George 3'ün eşi olarak adlandırılmıştır. Strelitzia –Starliçya –Starliçe Bitkisi Bakım Önerileri Sıcaklık Strelitzia genellikle daha sıcak sıcaklıkları sever ve kesinlikle dona dayanamaz, bu nedenle gündüzleri minimum +15 derece ve geceleri minimum 10 derece sıcaklıkları tavsiye edilir. Sulama Strelitzia yaz aylarında çok fazla suya ihtiyaç duyar. Toprağı nemli tutmak önemlidir, ancak köklerin sürekli su altında kalmadığından emin olunuz. Kışın bitkiye verdiğiniz su miktarını azaltılmalıdır. Gübreleme İlkbahar ve yaz aylarında Yeşil bitkiler ve çiçekli bitkiler için özel üretilmiş yoğunlaştırılmış sıvı gübre-sıvı besinlerden önerilen miktarlarda sulama suyuna ilave ederek bitkinizin beslenmesini sağlayabilirsiniz. Sitemiz üzerinden Bitkinize uygun gübreyi seçmek için aşağıdaki linke tıklayınız. Toprak Suyu tutan, ancak yine de hızla akan iyi bir gevşek yapıya sahip bir saksı toprağı seçilmelidir. Sitemiz üzerinden Bitkinize uygun toprağı seçmek için aşağıdaki linke tıklayınız. Yaprakların zaman zaman belirli bir noktada kahverengiye dönüşebilir, Bu doğaldır ve bitkinin karakteristik özelliğidir. Yapraklarda kahverengi lekeler görülürse, bitkinin daha az suya ihtiyacı olduğu anlaşılmalıdır Strelitzia’da Çiçeklenme Bitki 6-8 yaşına ulaştığında Strelitzia çiçekleri büyümeye başlayacaktır. Nicolai sadece bitki yaklaşık 2,5 metre boyundayken çiçek açar. Reginea'nın çiçekleri mavi, turuncu, Nicolai'nin siyah ve beyazıdır. Not : Evcil hayvanlar için Az miktarda Toksik etkilidir, yenildiğinde tahriş edicidir.
Geri Bildirim Ver

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu - 20-30 Cm

Cennet Kuşu çiçeği veya Turna Gagası olarak da isimlendirilen Starliçe Reginae bitkisi, sıcak ve nemli ortamları sever. Güneşli ya da az gölgeli yerlerde durması çiçek için önemlidir. Toprağının da nemli olması gerekir. Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu - 20-30 cm ev ve ofis ortamlarında sıklıkla tercih edilir. Bol bol güneş ışığı isteyen bu çiçek, aslen Güney Afrika kökenlidir. Bu bitki türü 3 yaşından itibaren çiçek vermeye başlar. Baharın başlamasından yazın bitimine kadar güzel ve gösterişli çiçekler verir. Görünüşüyle bulunduğu ortama ayrı ve egzotik bir hava katar. Bu bitki türünün budanması daha sağlıklı bir hale gelmesine yardımcı olur. Aynı zamanda büyümesi için de daha rahat bir ortam sağlar. Bu eşsiz çiçek ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Büyük ve geniş yapraklı
  • Dikkat çekici görünüm
  • Uzun ömürlü ve dayanıklı

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu Özellikleri

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu Özellikleri

Fidanburada Cennet Kuşu, güneş alan ve nemli ortamlardan hoşlanır. Bu nedenle dış ortamlarda daha rahat yetişir. Bu türün kökeni Afrika’ya dayanır. Toprağının nemli olması gerekir. Belirli aralıklarla sulanmalıdır. Su miktarı uygun bir şekilde ayarlanmalıdır. Geniş, güzel ve sert yapraklara sahiptir. Yapraklarının da sulanması gerekir. Çiçeği koyu sarı ve turuncu renktedir. Çiçeğin açması için 3 ile 5 yıl geçmesi gerekir. İlkbaharın başından yazın sonuna kadar çiçekli bir şekilde durur. Soğuğa karşı dayanıklıdır. Yaprağında bazen kahverengi lekeler görülebilir. Bu lekeler, bitkiye verilen su miktarının çok fazla olduğunu belli eder. Yaz ve kış aylarında aynı miktarda su verilmelidir. Toprağın nemli ve asitli olması gerekir. Dayanıklı bir bitki olduğundan kolay kolay hastalanmaz. Siz de güven içinde ve rahatlıkla cennet kuşunu yetiştirebilirsiniz.

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu Yorumları

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu Yorumları

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu - 20-30 cm yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Çiçeği satın alan kişiler, genellikle bu türün bakımından ve her yere uyan görünüşünden memnun olduklarını söyler. Bu çiçek, açması ya da açmaması fark etmeksizin her zaman güzel ve egzotik görünümüyle müşterileri etkilemeyi başarır. İsterseniz evinize isterseniz de ofisinize alabilirsiniz. Bakımı zor olmayan bir tür olarak bilinmesi kişilere büyük avantaj sağlar. Büyük yapraklı ve çiçekli bir bitki olduğu için de son derece gösterişlidir. Müşteriler, bitkinin bu özelliği hakkında çoğu zaman olumlu görüşler belirtir. Yeni gideceğiniz bir eve ya da ofise hediye olarak bu çiçekten alabilirsiniz. Bu bitki, uzun ömürlü olduğu için son derece avantajlıdır. Ayrıca bu bitkiyi bakımı da kolay olduğu için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu - 20-30 Cm Fiyatı

Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu - 20-30 Cm Fiyatı

Sahip olduğu özellikleri ile bulunduğu yere ve çevresine farklı bir hava katan bu ürüne siz de kolay şekilde sahip olabilirsiniz. Bu bitki türünü kolaylıkla bulup detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. Çiçeği alanların olumlu yorumlarını da kolayca görüntüleyebilirsiniz. Bu tür; çok fonksiyonlu, son derece dayanıklı ve bakımı kolay olduğu için sıklıkla tercih edilen bir cinstir. Fidanburada Starliçe Reginae - Cennet Kuşu - 20-30 cm fiyatı ise çiçeğin sahip olduğu özelliklere göre şekil alır. Rakamlar da farklı bütçelere hitap eder. Her ortama uyum sağlayan bir tür olduğu ve ideal bir boyuta sahip olduğu için herkes tarafından tercih edilebilir. Yoğun rağbet gören bir tür olduğu için fiyatı da sahip olduğu özelliklere göre belirlenir. Cazip fiyata gösterişli ve güzel işlevli bir iç mekan bitkisine sahip olmak istiyorsanız Trendyol’dan bu seçeneği satın alabilirsiniz.