Fidanburada Chamaerops Humilis (KARDESLİ BODUR PALMİYE) 80-100cm

7.199,88 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Fidanburada Chamaerops Humilis (KARDESLİ BODUR PALMİYE) 80-100cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİDAN BURADA Satıcı Ünvanı: FİDAN BURADA TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387056552500017 Vergi Kimlik Numarası: 3870565525
    Bu ürün FİDAN BURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chamaerops Humilis (Kardesli Bodur Palmiye) 80-100cm Soğuk iklimlerde özellikle don yaşanan yerlerde bu palmiye yaşayamaz. Bunun için gerekli önlemler alınmalıdır. Kış mevsiminin dondurucu etkileri başladığında bitkinin üst yeşil dalları bitki koruma örtüleri ile güzel bir şekilde sarılıp Mart ayına kadar açılmamalıdır. Palmiye Ağaçları su ve besinlere ihtiyaç duyduğundan geçirgenliği yüksek verimli topraklara ihtiyaç duyarlar. SULAMA Chamaerops Humilis suyu seven bir tür olduğundan sulaması dikkatlice yapılmalıdır. Toprağının sürekli nemli kalması palmiyenin büyümesinde önemli bir rol oynar. Ancak palmiyelerin diplerinde su birikmemesine dikkat edilmelidir. Sulama sık ancak su içerisinde kalmayacak şekilde yapılmalıdır. Su birikmesi palmiyenin kökünün çürümesine yol açar. Kökünün çürümesi bitkinin beslenemeyerek ölmesi anlamını taşır. BUDAMA Bahçenizdeki palmiye bitkiniz büyüdükçe dallarını uzatır ve uzayan dallar bitkinin taşıyabileceğinden daha ağır bir hal alır bu da bitkinin kırılma riskini doğurur. Bu nedenle budama yapılması şarttır. Aşağıya doğru kıvrılan dallar sararmaya başladığı zaman budanabilir. Dalların sararmaya başlaması sizler için budama zamanının geldiğine dair bir ipucu olacaktır. Budama gövdeden en az 6-8 cm uzaktan budama makası ile yapılmalıdır. Budama esnasında ağacın köklerini sarsmamaya dikkat edilmelidir.
Geri Bildirim Ver