1
Tıbbi Aromatik Bitki kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

FidanBudur Aloe Vera Jel, Alovera Jel için 500 gr Aloe Vera Yaprak Doğal

129 TL

Ürün Bilgileri

FidanBudur Aloe Vera Jel, Alovera Jel için 500 gr Aloe Vera Yaprak Doğal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FidanBudur Satıcı Ünvanı: MEHMET KARAÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5190468371
    Bu ürün FidanBudur tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aloe Vera Jel, Aleovera Jel, Alovera Jel, Aloe vera jeli, Aloe Vera Gel, Aloe Vera Leaf Juice, Aloe Vera Extract, Ön bilgi: Aloe vera jeli için Aloe vera yaprak. Aloe Vera Leaf, Aloe vera yaprağı Ön bilgi: Yenilebilen aloe vera jeli, içilebilen aloe vera jeli, Aloe Barbadensis Miller Stockton Yasal uyarı: aloe vera jeli/yaprağı kullanımı, birçok klinik araştırma sonucunda onlarca faydasının bilinmesine karşın her bünyede farklı sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden kullanmadan önce lütfen doktorunuza başvurunuz.
  • Ürünlerimiz gıda, ilaç ve kozmetik sektörlerinde kullanılan, Tıbbi sarısabırolarak bilinen ve aloe türleri içerisinde en faydalı bileşenlere sahip olan Aloe vera türünden hasat edilen 3 yaş + Aloe vera yapraklardır. Üretim esnasında hiçbir şekilde kimyasal ilaçlama yapılmamakla birlikte üretimin her aşamasında tamamen doğal yöntemleri esas almaktayız. Ürün Gönderimi:3 yaşını aşmış fidanlarımızın jel dolu yapraklarından en olgun olanlarını günlük taze hasat ettikten sonra yıkıyor, çok büyüyen cins hediye aloe vera fidanını ekleyip ve özenle ambalajlayıp sizlere gönderiyoruz. Jel Çıkarma İşlemi: Öncelikle kullanacağınız yaprağınızın baş ve uç kısmını 5-7 cm kadar kesip atınız. Kalan etli kısmın içindeki katı veya jölemsi halde bulunan jeli kullanmadan önce yapraklarınızdan ihtiyacınız kadar dilimler kesip, (kestiğiniz dilimlerin kenarlarındaki dikenleri de kesip) 15-20 dakika suda bekleterek Aloin maddesinin (sarı suyunun) ayrıştığına emin olunuz. Bu uygulama tüm Aloe vera türleri için geçerlidir.
  • Saklama Koşulları:Kalan yapraklarınızı dolapta ya da serin ve kuru bir yerde 2-3 hafta muhafaza edebilirsiniz. Kullanmayacağınız yaprakların baş ve uç kısmını kullanana kadar kesmeyiniz. Yaprağın içindeki tüm jeli tek seferde çıkartırsanız, fazla olan jeli bir hafta içinde kullanmanızı ya da dondurarak muhafaza etmenizi öneririz. Aloin maddesi yaprağı kestiğiniz an akan sarı su olarak bilinir.
  • Ürün Kullanımı:
  • Kozmetik Amaçlı Kullanım:Çıkardığınız saf aloe vera jelini saçınıza ya da cildinize uygulayıp, yıkamaya gerek kalmadan bırakabilirsiniz. Cildiniz saf aloe vera jelini hızlıca emecektir. Saçınıza uyguladıktan sonra akşam yatabilir ve sabah saçınızı yıkayabilirsiniz. Ayrıca ürünü şampuanınıza da ekleyip kullanabilirsiniz.
  • Yiyerek ve içerek kullanım:Çıkardığınız doğal aloe vera jelinin bir yemek kaşığı kadar olan parçasını direkt yutarak ya da sabahları üzerine biraz bal ekleyerek tüketebilirsiniz. Direkt yutmak jelimsi dokudan dolayı zor geliyorsa, çıkardığınız jeli kaşıkla ezerek ya da bir blender yardımıyla daha da sıvı hale getirebilir ve bir bardak suya bir yemek kaşığı kadar sıvı jeli ekleyip, iyice karıştırıp içebilirsiniz. Aynı şekilde dilimleri bıçakla daha küçük parçalar haline getirip içeceklerinize aloe parçacıklarını ekleyip, içeceklerinize hem enfes bir görünüm hem de sağlık katabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver