6
Tatlandırıcı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gurmepasaj Satıcı Ünvanı: BAŞAK GIDA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144022846100013 Vergi Kimlik Numarası: 1440228461
    Bu ürün gurmepasaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fibrelle stevia tatlandırıcı toz şeker
  • ürün içeriği :
  • 400 gr
  • kullanımı :
  • tariflerinizde hiçbir değişiklik yapmadan şeker yerine eşit miktarda kullanabilirsiniz.Bir seferde 15 gr ve gün içinde 50 gramdan fazla tüketilmemesi önerilir.
Geri Bildirim Ver

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker

Şekerin vücuda fazla alımı nedeniyle diyabet, obezite, karaciğer yağlanması gibi birçok ciddi sağlık sorunu ortaya çıkabilmektedir. Bu nedenle tamamen doğal olarak stevia, yani şeker otu bitkisinin yapraklarından üretilen Fibrelle Stevia tatlandırıcı toz şeker kullanarak tatlandırıcı olarak sağlıklı olan bu alternatifi tercih edebilirsiniz.

 
  • Bitkisel kaynaklı doğal tatlandırıcı
  • Stevia bitkisinden üretilir
  • Sıfır kalori

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker Nedir?

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker Nedir?

Stevia yani şeker otu bitkisinden elde edilen özlerle üretilen tatlandırıcılar oldukça sağlıklı ve doğal olup yapay şekerin yerine kullanabilmektedir. Bitkisel kaynaklı doğal tatlandırıcı Fibrelle Stevia tatlandırıcı toz şeker tamamen doğal ve sağlıklı bir alternatiftir. Stevia bitkisinden üretilir. İçeriğindeki steviosid nedeniyle yapay şekerden çok daha tatlı olan bu ürün kalori içermemektedir. Fibrelle Stevia’yı günlük olarak çay ve kahve tüketiminde kullanabilirsiniz. Tabii ki yine bu ürünün kullanımında da dikkatli olmak ve belirlenen ölçülerden fazla tüketmemek gerekmektedir. İçeceklerin dışında yapmış olduğunuz tatlılarda da toz şeker yerine kullanılabilmektedir. Böylece yapay şekerin vücudunuza vereceği zararlar yerine, sağlıklı olan Stevia oldukça makul bir alternatif olacaktır.

 

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker Nasıl Kullanılır?

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker Nasıl Kullanılır?

Fibrelle Stevia ürününü günlük olarak kullanacağınız şeker yerine tercih edebilirsiniz. Çay ya da kahvenize katacağınız şeker yerine tadına bakarak kontrollü şekilde Stevia ekleyebilirsiniz. Fibrelle Stevia’nın toz halde bulunması nedeniyle de oldukça kolay çözünerek içeceklerinizi tatlandırabilecektir. Çay ve kahve gibi içeceklerin yansıra kek ve pasta gibi tatlıların yapımında da kullanılabilir. Söz konusu ürün yapay şekerle aynı derecede tatlılığa sahip olup kullanacağınız yapay şekerle aynı miktarda kullanabilirsiniz. En nihayetinde, kan şekerini yükselmesi nedeniyle bu ürünün de kullanımına dikkat edilmesi gerekmektedir. Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker kullananlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Ayrıca ürünün prebiyotik ve lifli içeriği sayesinde sindirim ve bağırsak sağlığını desteklemektedir. Ürünün düşük glisemik indeksli olması da oldukça önemli bir özelliği olup bu sayede kan şekerinin ani olarak yükselmesini önleyerek diyabet hastalıkları için oldukça sağlıklı ve faydalı bir seçenektir.

 

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker Yorumları

Fibrelle Stevia Tatlandırıcı Toz Şeker Yorumları

Yapay şekerin aşırı miktarda vücuda alınması uzun vadede birçok hastalığa davetiye çıkarabilir ancak kişilerin şekeri hayatından tamamen çıkarması pek de mümkün olmayabilir. Yapay şeker yerine kullanılabilecek alternatifler arasında Fibrelle Stevia tatlandırıcı bulunur. Sıfır kalori olan bu tatlandırıcı yapay şeker yerine birçok alanda rahatlıkla tercih edilebilir. Çay ve kahve gibi içeceklerin tatlandırılması amacıyla sık sık kullanılan bu ürün aynı zamanda kek ve pasta gibi çeşitli tatlıların içerisine de eklenebilir. Yapay şekere kıyasla çok daha sağlıklı olan söz konusu ürün, şeker otu bitkisinden üretilir ve kan şekerini hızla yükseltmez. Sizler de yapay şeker yerine kullanabileceğiniz bu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir, Fibrelle Stevia tatlandırıcı toz şeker fiyatı ve detaylarını öğrenebilirsiniz. Fibrelle Stevia tatlandırıcı toz şeker yorumları ve değerlendirmeleri kısmından ürünle ilgili bilgi sahibi olabilir ve dilerseniz sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.