Ferm Professıonal Hdm1038p Kırıcı Delici 800 w

3.627,94 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Ferm Professıonal Hdm1038p Kırıcı Delici 800 w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TDM HIRDAVAT İNŞ. DIŞ TİC. SAN. A.Ş. Satıcı Ünvanı: TDM HIRDAVAT İNŞAAT DIŞ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833094351600001 Vergi Kimlik Numarası: 8330943516
    Bu ürün TDM HIRDAVAT İNŞ. DIŞ TİC. SAN. A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ferm professıonal hdm1038p kırıcı delici - 800w Ürün açıklaması Taş, beton ve benzeri malzemelerde kolayca delik açmak (vurmak) için profesyonel ferm hdm1038p döner çekiç kullanın. Bu güç santrali 800 watt'tan az olmayan bir güce sahiptir ve pnömatik çekiç sistemi sayesinde kolayca büyük delikler açar. Kırıcı delicinin delme, darbeli matkap, keski ve döndürme yontma işlemleri yapabileceğiniz en az 4 işlevi vardır. Makine, yumuşak tutamaklı ergonomik bir tasarıma sahiptir. Döner kırıcı, ekstra çalışma konforu sağlayan 3 metre uzunluğunda kauçuk güç kablosu ve bir saklama kutusu ile birlikte gelir. Bu kırıcı-Delici, verimli bir evrensel sds-Plus aynası ile donatılmıştır ve hızı üzerinde çalıştığınız malzemeye uyarlamak için değişken bir elektronik hız kontrolüne sahiptir. 2,7 joule'den bir darbe kuvvetine sahip güçlü makine, deneyimli kendi işini yapanlar ve profesyoneller için darbeli matkaptır! Kırıcı ne için uygundur? Bu kırıcı-Delici tuğla, beton ve diğer benzer malzemelerde delik açmak için tasarlanmıştır. Ferm kırıcının avantajları: 3 metre uzunluğundaki kauçuk kordon sayesinde hareket özgürlüğü Sds-Plus matkap düğmesiyle hızlı ve kolay matkap ve keski değişimi Yan tutamak sayesinde minimum titreşim ve optimum kontrol 4 fonksiyon (delme, darbeli delme, keskileme, döner keskileme) Ferm kırıcının ana özellikleri: - güç tüketimi: 800w - yüksüz hız: 0-1250 / dak - bağlantı voltajı: 220-240v - darbe enerjisi: 2.7 joule - maks. Alan sayısı ahşapta delme kapasitesi: 30mm - maks. Alan sayısı metalde delme kapasitesi: 13mm - maks. Alan sayısı betonda delme kapasitesi: 26mm Ferm nedir? Ferm, hollanda'nın önde gelen uluslararası elektrikli el aletleri markasıdır. Kurulduğu 1965 yılından beri ferm testereleme, delme, zımparalama, kesme, taşlama ve frezeleme gibi işlerde kullanılmak üzere yüksek kaliteli el aletlerini tasarlar ve geliştirir. Ferm in elektrikli aletleri sıkı avrupa standartlarına uygun olarak tasarlanmış ve test edilmiştir ve en yeni güvenlik gereksinimlerini karşılamaktadır. Günümüzde, ferm makineleri 40'dan fazla ülkede yerel distribütörler vasıtasıyla satılmaktadır. Ürünler distribütörlerimize hollanda merkez depomuzdan olduğu gibi doğrudan fabrikalarımızdan da ulaştırılıyor. Ferm elektrikli el aletleri pazarında küresel lider olma iddiasıyla hızla ilerliyor. Ferm'i seçmek, güvenilir ve uygun fiyatlı, yüksek kaliteli elektrikli el aletleri seçmektir!
Geri Bildirim Ver