Ferm Power Cdm1132 Akülü Li-ıon Vidalama - 3,6v - 1,3ah – 27 Çeşit Aksesuarlar

899 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
940 TL899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.075 TL

Ürün Bilgileri

Ferm Power Cdm1132 Akülü Li-ıon Vidalama - 3,6v - 1,3ah – 27 Çeşit Aksesuarlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markos Satıcı Ünvanı: İLHAN SARIÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7470240468
    Bu ürün Markos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FERM Power CDM1132 Akülü Li-Ion Vidalama - 3,6V - 1,3Ah – 27 Çeşit Aksesuarlar Ürün AçıklamasıFERM CDM1132 akülü li-Ion vidalama makinesi ile hafif vida işlerini kolayca yapabilirsiniz. Bu güçlü tornavida 3.6V - 1.3Ah Li-Ion pil ile donatılmıştır. Maksimum tork 4 Nm'dir. Bu konforlu makinenin kompakt boyutu ve kullanışlı LED çalışma aydınlatması, iş parçanızı her zaman iyi bir şekilde görmenizi ve karanlık köşelerde bile kolayca çalışabilmenizi sağlar!CDM1132'deki manyetik uç tutucu sayesinde uçların değiştirilmesi çok kolay. Pil beklenmedik bir şekilde boşsa, USB şarj kablosuyla kolayca ve hızlı bir şekilde şarj edilebilir. FERM'in komple elektrikli aleti, çok çeşitli hafif vida işleri için 27'den az aksesuara sahip kullanışlı bir kit içinde tedarik edilir. FERM CDM1132'yi seçin!-Rahat kullanim: Yumuşak kavramalı kompakt ve ergonomik tasarım.-LED Çalışma Aydınlatması: İş parçanızın karanlık köşelerde bile optimum görünümü.-USB Micro USB şarj cihazı: Yıldırım hızlı şarj ve tekrar iş!-Manyetik uç tutucu: Altıgen soketli (1/4 ”) manyetik matkap tutucu sayesinde kolay uç değişimi.-27 parçalı aksesuar seti: FERM CDM1132 çok çeşitli hafif vida işleri için uygundur.-Li-Ion teknolojisi: Makine güçlü bir 3.6V - 1.3Ah Li-Ion pil ile donatılmıştır. Hafif vida işleri nedir?Hafif vidalama işleri, ev yapımı mobilyaların montajı ile ilgili işleri içerir. Örneğin, kendiniz vidalamanız gereken bir dolabı düşünün. Akülü li-ion vidalama makinesi CDM1132'nin en önemli özellikleri-Akü gerilimi: 3,6 V-Pil kapasitesi: 1,3 Ah-Yüksüz hız: 230 / dak-Maks. dönme momenti: 4 Nm-Manyetik uç tutucu: 1/4 "-Sol ve Sağ tornavida-Makine ağırlığı: 0,3 kg Ne elde edersiniz:-FERM CDM1132 Akülü Tornavida 3.6V - 1.3Ah-27 parçalı aksesuar seti-USB Şarj Cihazı FERM nedir? FERM, Hollanda'nın önde gelen uluslararası elektrikli el aletleri markasıdır. Kurulduğu 1965 yılından beri FERM testereleme, delme, zımparalama, kesme, taşlama ve frezeleme gibi işlerde kullanılmak üzere yüksek kaliteli el aletlerini tasarlar ve geliştirir. FERM in elektrikli aletleri sıkı Avrupa standartlarına uygun olarak tasarlanmış ve test edilmiştir ve en yeni güvenlik gereksinimlerini karşılamaktadır. Günümüzde, FERM makineleri 40'dan fazla ülkede yerel distribütörler vasıtasıyla satılmaktadır. Ürünler distribütörlerimize Hollanda merkez depomuzdan olduğu gibi doğrudan fabrikalarımızdan da ulaştırılıyor. FERM elektrikli el aletleri pazarında küresel lider olma iddiasıyla hızla ilerliyor. FERM'i seçmek, güvenilir ve , yüksek kaliteli elektrikli el aletleri seçmektir!

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Manyetik
  • Akü Kapasitesi 1.0 - 1.4 Ah
  • Akü Volt 6 Volt
  • Akü Sayısı Tek akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver