Feridun Kunak Ispanyol Yosunu - Saç Bakım Serumu

239 TL

Ürün Bilgileri

Feridun Kunak Ispanyol Yosunu - Saç Bakım Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Feridun Kunak Ürünleri Satıcı Ünvanı: EYG MEDYA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383079615200001 Vergi Kimlik Numarası: 3830796152
    Bu ürün Feridun Kunak Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ispanyol Yosunu Saç Bakım Serumu 50ml
  • + collegen - Keratin - B CompleX
  • Aktif Pigment
  • İçerdiği: B Vitaminleri, kertatin ve bitkisel özler ile saçları besleyerek güçlenmesine yardımcı olur.
  • Saçların daha canlı ve güçlü olmasını sağlar.
  • Kullanım: Saç diplerinize masaj yaparak günde 1 defa uygulayınız.
  • işlem bittikten sonra saçınızı yıkamanıza gerek yoktur.
  • Uyarılar: Haricen kullanılır, Göz ile temastan kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız.
  • Çocukların ulaşamayacağı bir yerde güneş ışığından uzak oda sıcaklığında muhafaza ediniz.
  • Yetişkinler içindir.
  • Hamile ve hamilelik şüphesi bulunanlar doktorunuza danışarak kullanınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Feridun Kunak İspanyol Yosunu - Saç Bakım Serumu ile Bakım

Gün içinde maruz kaldığınız yoğun iş temposu, sinir, stres, çeşitli dış faktörler ya da genetik özellikler gibi sebepler dolayısıyla saçlarınız dökülmeye eğilimli olabilir. Saç dökülme problemine gelişen teknoloji ile pek çok çözüm bulunmuştur. Bu çözümlerden biri saç köklerini güçlendiren ve saç dökülmesini engelleyen saç serumlarından yardım almaktır. Saç serumları; güçsüz ve yıpranmış saçları onarmak, saçlara parlak bir görüntü kazandırmak gibi pek çok işlevde kullanılabilir. Saç dökülmesi problemlerine de çözüm olan birçok saç serumu piyasada sizlere sunulmuştur. Bu serumlar içinde kullanıcılar tarafından sevilerek kullanılan Feridun Kunak İspanyol yosunu saç serumudur. Yeni saçların oluşmasını destekleyen ve saç köklerini güçlendirmeye yardımcı olan içeriği sayesinde saç dökülmelerinizi kimyasal içerikli ürünler kullanmadan engelleyebilirsiniz. Kıl köklerini besleyerek saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda kırılmış ve yıpranmış saç tellerinin de onarımında rol oynar.

  • Saç Köklerini Besleyici
  • Yıpranmış Saçları Onarıcı
  • Doğal İçerik

Feridun Kunak İspanyol Yosunu Saç Serumu Zengin İçeriği

Feridun Kunak İspanyol Yosunu Saç Serumu Zengin İçeriği

Piyasa içinde bulunan saç serumları arasında birçok amaca hizmet eden saç serumlarını bulabilmeniz mümkündür. Her birinin ortak amacı ise saçları daha sağlıklı hale getirmek ve canlılık kazandırmak olarak sayılabilmektedir. Saç dökülmesi problemine odaklanan ve kullanıcılar tarafından oldukça sevilen saç serumlarından biri Feridun Kunak İspanyol yosunu saç serumudur. Feridun Kunak İspanyol yosunu - saç bakım serumu içeriği kolajen, keratin, B1, B2, B3 ve B7 vitaminleri, kalsiyum, demir, fosfor, omega 3 ve omega 6 bulundurur. Bu zengin içeriği sayesinde saç dökülmesine sebep olan hormonları dengeleyerek saç dökülmesini hafifletmeye destek olur. Saç teli incelmesini azaltarak saçları güçlendirir. Saç köklerini uyararak saçların tekrar canlanmasını ve yenilenmesini sağlar. Tamamen doğal ve organik içeriğe sahip olan Feridun Kunak İspanyol yosunu - saç bakım serumu kullanmayı tercih ederek kimyasal içeriklere başvurmadan doğal bir şekilde saç dökülmesine çözüm bulabilirsiniz.

Saç Feridun Kunak İspanyol Yosunu Saç Serumu İçeriği

Feridun Kunak İspanyol Yosunu Saç Serumu İçeriği

İspanyol yosunu tedavisi, saçlarınızın uzama döngüsünü başlatan ve saçlara yoğun vitamin takviyesi uygulayan bir tedavidir. Saç uzama hızını artırmaya ve saç köklerini güçlendirerek saç dökülmesinin önüne geçmeye destek olan İspanyol yosunu, Feridun Kunak saç serumu içeriğinde bulunur. Uyuyan saç köklerini canlandırarak yeni saç oluşumunu destekleyen formülü sayesinde saçlarınız kısa sürede gürleşebilir, daha sağlıklı bir görünüme kavuşabilir. Tamamen doğal içerikli olan İspanyol yosunu Feridun Kunak saç serumunu, saçlarınızı kimyasal ürünlere başvurmadan güçlendirmek ve yeni saçların oluşumunu desteklemek amacıyla tercih edebilirsiniz. İçeriğinde bulunan zengin vitaminler sayesinde yıpranmış ve canlılığını kaybetmiş saçlarınız onarılabilir ve sağlıklı bir görünüm kazanabilir. İçeriğinde bulunan kolajen, saç köklerinde bulunan yağ tabakasını besler ve saç telleri ve kökleri arasında bağlantıları sağlamlaştırır. Yağ tabakasından gelen nemlendirici etki saçlara da geçer. Dolayısıyla saçlarda oluşan sağlıksız görünümde hafifleme meydana gelebilir, saçlarınız canlılık kazanabilir.

Feridun Kunak İspanyol Yosunu Saç Serumu Kullananlar

Feridun Kunak İspanyol Yosunu Saç Serumu Kullananlar

Saç tipinize uygun bir saç serumu kullanmayı saçlarınızın daha sağlıklı bir yapıya kavuşması için tercih edebilirsiniz. Saçlarınızda ne gibi bir problem yaşadığınızı tespit edip ihtiyacınız olan bakımı saç serumlarından yardım alabilirsiniz. Saç dökülmesi, saçların yıpranması ve kolay kopması gibi problemlerden şikayetçi iseniz Feridun Kunak İspanyol yosunu saç serumu kullanarak bu sorunlarınızı sona erdirebilirsiniz. Zengin içeriği sayesinde saç köklerini besleyerek saç dökülmesini hafifletmeye destek olan İspanyol yosunu saç serumu, yıpranmış saçları da onararak canlı saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Saç döngüsünü başlatarak saç büyüme hızını artırır. Temiz ve nemli saçlarınıza önerilen miktarda uygulayarak saç köklerinize masaj yapabilir, saç köklerine ürünün daha iyi ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Şimdi sizler de İspanyol yosunu Feridun Kunak kullananlar tarafından yapılmış yorumları okuyabilir, bu ürünün sizler için uygun olduğunu düşünürseniz kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. Feridun Kunak İspanyol yosunu yorumları ve değerlendirmeleri kısmından ürün ile ilgili fikir sahibi olabilir, daha önce deneyimlemiş kişilerin tecrübelerini öğrenebilirsiniz. Bu ürünün sizler için uygun olduğunu düşünürseniz Trendyol'da FK1000 ürün kodu ile ürünü inceleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.