Feradisin Bebek Şampuanı 500 Ml. Gimdes Helal Sertifikalı

129 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Feradisin Bebek Şampuanı 500 Ml. Gimdes Helal Sertifikalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Feradisin Satıcı Ünvanı: ASİLNUR GIDA VE KİMYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086046606200019 Vergi Kimlik Numarası: 0860466062
    Bu ürün Feradisin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FERADİSİN Gimdes Helal Sertifikalı Bebek Şampuanı 500 ml. Bu özel şampuan, bebeklerin hassas ciltleri için özenle formüle edilmiştir ve nazik temizlik sağlar. Feradisin Bebek Şampuanı, bebeklerin saç ve cilt bakımı için ideal bir seçenektir. Hassas formülü, bebeklerin cildine zarar vermeden temizler ve nemlendirir. Gözle temasında bile tahrişe neden olmayan özel bileşenleri sayesinde, bebeklerin gözlerinde rahatsızlık yaratmaz. Gimdes Helal Sertifikası, Feradisin Bebek Şampuanı'nın helal üretim standartlarına uygun olarak üretildiğini ve içerdiği malzemelerin helal olduğunu garanti eder. Bu sayede tüketicilere güvenilir bir seçenek sunar. 500 ml'lik şampuan şişesi, bebeklerin saç ve vücut temizliği için uzun süreli kullanım sağlar. Feradisin Bebek Şampuanı, nazik formülüyle bebeğinizin saçlarını ve cildini temizlerken, aynı zamanda doğal nem dengesini korumasına yardımcı olur. Feradisin Bebek Şampuanı, alerjik reaksiyonlara neden olabilecek kimyasal maddeler içermez. Bebeğinizin cildini tahriş etmeden temizler ve bebeklerin hassas cildine uyumlu olduğu dermatolojik olarak test edilmiştir. Feradisin Bebek Şampuanı'nı sipariş vererek, bebeğinizin cilt sağlığını ve temizliğini önemseyen bir ürün kullanabilirsiniz. Helal sertifikalı ve bebekler için özel olarak tasarlanmış formülüyle Feradisin, bebeğinizin saçlarını ve cildini nazikçe temizlerken güven verir. Hemen şimdi sipariş verin ve bebeğinizin temizlik rutinini Feradisin ile tamamlayın!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Güçlendirici
  • Hacim 500+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver