fenomenmagic Anonymous - Vandetta Maske

31,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4. Ürüne %5 İndirim
1.500 TL'ye 150 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

fenomenmagic Anonymous - Vandetta Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAĞMURELLA Satıcı Ünvanı: MERAL GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4300809649
    Bu ürün YAĞMURELLA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fenomen anonymous vandetta maskesi -çocuk ve yetişkinlere uygundur. -plastik malzemeden üretilmiştir. Boyası çıkmaz , koku yapmaz. -maske boyutu standarttır , her surata tam oturmayabilir! -orjinal vandetta maskesi gönderilecektir. -eğlenceli şakalar yapmak ve videolar çekmek için uygundur
Geri Bildirim Ver

Fenomenmagic Anonymous - Vandetta Maske

Maske, çeşitli oyunlarda, şaka yapmayı sevenlerin, maskeli baloya katılanların ve maske koleksiyonerliği yapan kişilerin gözdesi olan bir aksesuardır. Ebeveynler çocuklarına sevdikleri film karakterlerinin maskelerini hediye etmek için de tercih ederler. Maske çeşitlerinin arasında hem kalitesinden dolayı hem de gerçeğe en yakın görünüme sahip olduğu için en çok tercih edilen ürün, Fenomenmagic Anonymous vandetta maske modelidir. Ürünü video çekimleri veya şaka yapmak için kullanabilmenizin yanında duvarlarına asarak dekorasyonunuzda aksesuar amaçlı olarak da kullanabilirsiniz. Çocuklar ve yetişkinler için uygun olup, maskeli balo veya temalı doğum günü partisi gibi birçok farklı durumda kullanılabilir.

 
  • Pek çok farklı temaya uyum sağlar.
  • Siyah ve beyaz renklerinden oluşan sade bir tasarımı vardır.
  • Sert plastik malzemeden üretilir.

Fenomenmagic Vandetta Maske Özellikleri

Fenomenmagic Vandetta Maske Özellikleri

Vandetta maske modelinin uzun süre kullandıktan sonra bile boyasının soyulmadığını veya çıkmadığını gözlemleyebilirsiniz. Ürünün yapımındaki ana malzeme sert plastik olduğu için kolaylıkla kırılmaz ve uzun süre kullanabilirsiniz. Plastikten oluşmasına rağmen koku yapmaz. Odanızın bir köşesini Anonymous vandetta maske ile süsleyerek dekorasyonunuza kişisel zevklerinizi yansıtacak bir dokunuş yapabilirsiniz. Maskeyi yüze takmak amaçlı tercih edecekseniz, boyutunun standart olduğunu bilmelisiniz. Ne çok büyük ne de çok küçük yüzlere ölçüler tam olarak tutmayabilir. Standart boyutta olmasından dolayı yetişkinlerin yüz tipine daha iyi oturur.

 

Fenomenmagic Vandetta Maske Yorumları

Fenomenmagic Vandetta Maske Yorumları

Pek çok farklı kişi tarafından farklı kullanım amaçlarından dolayı tercih edilen Anonymous vandetta maske yorumları olumludur. Farklı kullanım amaçları olmasına rağmen müşterilere orijinal ve kaliteli bir ürün gönderimi yapıldığı için teslim edildikten sonra, olumlu geri dönüşler olduğunu yorumları okuyarak anlayabilirsiniz. Kaş, bıyık ve sakal gibi detaylarındaki siyah boyaların uzun süre kalıcı olması ve kırılmayacak kadar sert bir malzemeye sahip olması sayesinde, her kullanıcıdan geçer not almayı başarmıştır. Ürünün sunduğu kalite ve dayanıklı yapı sayesinde ebeveynler çocukları için bu maskeyi tercih etmekte ve severek kullanmaları üzerine sıklıkla tercih edilmektedir.

 

Fenomenmagic Vandetta Maske Fiyatı

Fenomenmagic Vandetta Maske Fiyatı

Maskenin kullanımının kolaylığı, ortalama yüz boyutuna uygun tasarımı, canlı renkleri ve gerçeğe yakın görünümü gibi birçok faktör fiyatı belirler. Fenomenmagic Anonymous Vandetta maske fiyatı her bütçenin ulaşabileceği şekilde satışa sunulmuştur. Sahip olduğu dayanıklı yapı uzun süreli kullanım sağlar. Pek çok parti temasına uygun olan bu maskeyi kendiniz, çocuğunuz ve sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Vandetta maske ile ilgili aklınıza takılan veya merak ettiğiniz her şeyi sayfada bulabilirsiniz. Satıcıya direkt olarak ürünle ilgili başka sormak istediğiniz bir şey varsa, satıcıya sor butonuyla kolaylıkla sorunuzu sorarak kısa süre içerisinde yanıt alabilirsiniz. Ürünün yorumlarını ve özelliklerini inceledikten sonra satın almaya karar verdiğinizde, Trendyol’un birbirinden farklı ödeme seçeneklerinden size uygun olanı seçerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.