109,48 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Fenomen Yayıncılık Şiddet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Perla Satıcı Ünvanı: MY PERLA E-TİCARET İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627116961200001 Vergi Kimlik Numarası: 6271169612
    Bu ürün My Perla tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilinen insanlık tarihinin her döneminde şiddet kavramının karşılığı farklı farklı olsa da varolduğuna inanıyoruz. Bir insan hakları ihlâli olan şiddet toplumsal bir gerçektir. Ancak toplumların insanların ortak kabulü ile oluşmuş yasalara uygun cebir şiddet suç kabul edilmemektedir. Burada şiddet kavramının gerçekte öğrenilmiş bir davranış olduğunu insan hayatının ve toplumsal yapının bozulmasına bireyde ve toplumda tali zararlar vermesine sebeb olan şiddet çeşitlerini açıklamaya çalışılmaktadır. Siddet bir toplumda var oldukça o toplumun bireylerinin mutlu o toplumun düzenli olma ihtimali şiddetin oranına göre değişecektir. Siddet dinen başkalarını mutsuz eder ve kul hakkına girer. İlmen ve kanunen suç ve kötülüğün kaynağıdır. Temel de filozofların ve öğretmenlerin büyük hayali şiddetten arındırılmış bir insanlık ve dünya kurmaktır. Birgün bütün insanların bütün canlılara hatta tüm varlığa tabiata suya nehirlere dağlara bitkilere böceklere içinde yaşadığı dünyanın sahibi değil bir parçası olduğunu bilerek sevgi ile yaklaştığı bütün insanlığın bir tür olduğunu ve bütün insanlığın kardeş olduğunu bilerek onu sömürmek ezmek yerine yardımlaşmanın daha büyük bir mutluluk olduğunu anlaması umuduyla bu kitabı okuyucusunun bu gözle okumasını dileyerek saygılarımı sunuyorum.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Bedri Yavuz Hatunoğlu
Geri Bildirim Ver