Fenomen Kitap Mustafa Kaya Seti 4 Kitap Hızır Dokunsun Su Kanunu Size Bir Sır

Ürün Bilgileri

Fenomen Kitap Mustafa Kaya Seti 4 Kitap Hızır Dokunsun Su Kanunu Size Bir Sır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustafa Kaya Seti 4 Kitap Rüya Avcısı Size Bir Sır Vereceğim 2 Su Kanunu Hızır Dokunsun Dualarına Size Bir Sır Vereceğim

Ürün Özellikleri

  • Yazar Mustafa Kaya
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Fenomen Kitap Ürünleri Trendyol'da!

Fenomen Kitap ADGJQY37 Mustafa Kaya 4'lü kitap seti, keyifle okuyacağınız eserleri bir arada sunar. Bu set ile yazar Mustafa Kaya tarafından kaleme alınan eserler, bir arada sunulur. 4'lü kitap seti içerisinde; Su Kanunu, Size Bir Sır Vereceğim-Çağrı: Umre Gecesi Bir Rüya, Size Bir Sır Vereceğim 2-Rüya Avcısı, Hızır Dokunsun Dualarına isimli eserler yer alır. Dini vurguların yoğun bir şekilde hissedildiği bu kitaplarla okuyucular, huzur dolu bir yolculuğa çıkar. Kitapların her biri, etkileyici konuları sayesinde keyifli bir deneyim yaşatır. Anlaşılır diliyle dikkat çeken eserleri siz de bir solukta okumak için bu seti tercih edebilirsiniz. Fenomen Kitap ADGJQY37 Mustafa Kaya 4' lü kitap setinin öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Yayınevi: Fenomen Kitaplar
  • Yazar: Mustafa Kaya
  • Set İçeriği: 4 kitap

Mustafa Kaya Hızır Dokunsun 4 Kitap Setinin Özellikleri Nelerdir?

Mustafa Kaya Hızır Dokunsun 4 Kitap Setinin Özellikleri Nelerdir?

Fenomen Kitap ADGJQY37 Mustafa Kaya 4'lü kitap seti, yazarın önemli eserlerinden oluşur. Bu set içerisinde okuyucuların ilgisini çekecek 4 farklı kitap yer alır. Dini duyguların yoğun olarak hissedildiği eserler, okuyuculara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar. Set içerisinde yer alan Su Kanunu isimli kitap, hayata dair özel mesajlar içerir. Hayatına yeni bir yön vermek isteyenlere hitap eden bu eser, bazı duyguları fark etmenize yardımcı olur. Fenomen Kitap Mustafa Kaya Size Bir Sır 4' lü kitap seti, birbirinin devamı niteliğinde olan 2 kitaba aynı anda ulaşmanızı sağlar. Bunlar; Size Bir Sır Vereceğim 1 ve 2 adlı eserlerdir. Kitaplığını zenginleştirmek isteyen kişiler için bu set son derece idealdir. Sette yer alan kaliteli yapıdaki eserlerin yazılarında silinme, yapraklarında sararma meydana gelmez.

Fenomen Kitap Su Kanunu 4 Kitap Seti Kimler İçindir?

Fenomen Kitap Mustafa Kaya Su Kanunu 4'lü kitap seti, dini konuları içeren eserlerden oluşur. Bu kitap seti yazarın hayranlarının ilgisini çeker. Dini konulara merak duyan kişiler için bu set son derece etkileyicidir. Dua konusunun işlendiği “Hızır Dokunsun Dualarına” isimli eser, gençlerin ve yetişkinlerin beğenisini kazanır. Hemen hemen herkes tarafından ilgiyle okunan eserler, dini bilgiler edinmek isteyenlerin de öncelikli tercihleri arasında yer alır. Kitap okumaktan hoşlanan kişiler, bu eserlerle duygusal anlar yaşayabilir. Fenomen Kitap Mustafa Kaya Hızır Dokunsun 4'lü kitap seti, yeni bilgilere ulaşmak isteyen kullanıcılar tarafından da tercih edilir. Ayrıca yazar Mustafa Kaya'nın önemli eserlerini bir arada edinmek isteyenler de bu sete yoğun bir ilgi gösterir.

Fenomen Kitap Size Bir Sır 4 Kitap Setinin Kalitesi Nasıldır?

Fenomen Kitap ADGJQY37 Mustafa Kaya 4' lü kitap seti oldukça kalitelidir. Set içerisinde bulunan eserlerin baskı kalitesi son derece yüksektir. Kitap sayfaları, kaliteli dokusu sayesinde eseri okumak isteyenlere uzun ömürlü bir kullanım şansı verir. Ayrıca kitapların kapak kalitesi de beklentileri fazlasıyla karşılar. Hem içerik hem de baskı kalitesiyle öne çıkan bu set, aydınlatıcı bilgileriyle okuyucuyu içine çeker. Okurlara dualar, dini tarih ve hayatla ilgili ders niteliğinde bilgiler verir. Fenomen Kitap ADGJQY37 Mustafa Kaya 4' lü kitap seti yorumları, ürünü daha önceden satın almış olan kullanıcıların değerlendirmelerini içerir. Yorumlara göz atarak farklı okuyucuların eserlerle ilgili görüşlerine kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Fenomen Kitap ADGJQY37 Mustafa Kaya 4' lü kitap setini online alışverişin adresi Trendyol'dan sadece birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.