Fenerbahçe Fb Basket 19 Çubuklu Forma

149 TL
Beden:
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fenerbahçe Fb Basket 19 Çubuklu Forma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FENERIUM Satıcı Ünvanı: FENERBAHÇE SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385031107500014 Vergi Kimlik Numarası: 3850311075
    Bu ürün FENERIUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • FB BASKET 19 ÇUBUKLU FORMA AT416E8S01

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Alanı Basketbol
  • Spor Branşı Basketbol
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fenerbahçe FB Basket 19 Çubuklu Forma

Dünya çapında ilgi gören spor dallarından biri de basketboldur. Belirli kurallara göre oynanan bu spor dalı, aynı zamanda özel tasarım formalar ile oynanır. Basketbol formalarının tasarımsal özellikleri, hareket kabiliyetini yüksek oranda etkiler. Basketbol sporunun verimli bir şekilde oynanması için özenle tasarlanan Fenerbahçe FB basket 19 çubuklu forma, dayanıklı ve kaliteli kumaş yapısı sayesinde konforlu bir giyim imkanı tanır. Bu sayede Fenerbahçe FB basket 19 çubuklu forma kullananlar, spor aktivitelerini herhangi bir rahatsızlık hissi yaşamadan seri bir şekilde gerçekleştirebilir. Ürün, her yaş grubundaki sporcu için kullanım imkanı tanır. Bununla birlikte spor kıyafeti, hem amatör hem de profesyonel sporcular için de giyim imkanı tanır.

  • Kaliteli kumaş yapısına sahip spor kıyafeti
  • Çeşitli alanlarda giyim imkanı
  • Pratik yıkama koşulları

Çizgili Fenerbahçe Takım Forması Benzersiz Özellikleri

Çizgili Fenerbahçe Takım Forması Benzersiz Özellikleri

FB 19 forma, basketbol antrenman ve maçlarında giymeniz için özenle tasarlanan bir kıyafet ürünüdür. Ürün, spor kıyafetlerinde sıklıkla kullanılan polyester kumaştan üretilir. Moda sektöründe dri-fit olarak da adlandırılan polyester kumaş, aynı zamanda yüksek performanslı bir mikrofiber kumaştır. Sıkı dokuma teknikleri uygulanarak elde edilen polyester kumaş, esnek ve yumuşak yapılıdır. Bununla birlikte polyester kumaş, üretiminde tercih edilen iplik yapısı sayesinde spor kıyafetine parlak ve canlı bir renk kazandırır. Ürün, moda sektöründe slim fit olarak adlandırılan dar bir kesime değil, bol bir kesime sahiptir. Bu nedenle Fenerbahçe FB basket 19 çubuklu forma satın almadan önce beden ölçülerinizi net bir şekilde belirlemeniz yüksek derecede önem arz eder. Spor aktiviteleriniz sırasında tercih edeceğiniz dar yapılı formalar, hareket kabiliyetinin olumsuz yönde etkilenmesine yol açabilir.

Çizgili Fenerbahçe Takım Forması Çeşitli Giyim Alanları

Çizgili Fenerbahçe Takım Forması Çeşitli Giyim Alanları

Forma, her ne kadar basketbol sporu için özel olarak tasarlanmış olsa da çeşitli spor aktiviteleri esnasında da giyime imkan tanır. Dilerseniz formayı, futbol, yürüyüş, voleybol, hentbol gibi çeşitli spor aktiviteleriniz sırasında rahatlıkla giyebilirsiniz. Bununla birlikte ürünü taraftarı olduğunuz spor takımının maçlarında da giyebilirsiniz. Formanın kol uzunluğu, omuz hizasında biter. Ürün, kolsuz olarak nitelendirilen bu kesim stili nedeniyle genellikle yaz ve bahar aylarında giyilir. Formanın yaka kısmı v kesimdir. Ürünün ön yüzeyinde Fenerbahçe takımının amblemi ve ‘’BEKO’’ yazı detayı bulunur. Bununla birlikte formanın hem ön hem de arka yüzeyinde dikey çizgi detayları vardır. Çizgi detayları sarı ve lacivert renklidir. Fenerbahçe FB basket 19 çubuklu forma yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de ürünü konforlu bir şekilde giyebileceğiniz çeşitli spor dallarını keşfedebilirsiniz.

Fenerbahçe FB Basket 19 Çubuklu Forma Fiyatı

Fenerbahçe FB Basket 19 Çubuklu Forma Fiyatı

Fenerbahçe FB basket 19 çubuklu forma fiyatı, ürünün üretim ve tasarım aşamasında tercih edilen dayanıklı kumaş yapısı göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Spor ürününün giyim alanlarının genişliği de fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alır. Polyester kumaştan üretilen ürün, yüksek oranda su emme mukavemetine sahiptir. Bu sayede ürün, spor aktiviteleriniz esnasında terinizi tutar. Polyester kumaşın sahip olduğu su emme mukavemetinin bir diğer önemli özelliği ise, yıkandıktan sonra hızlı bir şekilde kurumasıdır. Formanın kuruması için kurutma makinasına atmanıza gerek yoktur. Polyester kumaş yapısının herhangi bir şekilde yapısal bozukluğa uğramaması için yıkama işlemleriniz sırasında deterjan, çamaşır suyu gibi kimyasal madde içeren temizleyiciler kullanmamanız önemle tavsiye edilir. Çubuklu forma FB ürününe Trendyol’un her bütçeye uygun avantajlı fiyat seçeneklerini inceleyerek sahip olabilirsiniz.