1
At Bakım Malzemeleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Fellon Yele Ve Kuyruk Bakım Spreyi 500 ml

450 TL

Ürün Bilgileri

Fellon Yele Ve Kuyruk Bakım Spreyi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: magata hayvan bakım ürünleri Satıcı Ünvanı: MAGATA HAYVAN BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610126709900001 Vergi Kimlik Numarası: 6101267099
    Bu ürün magata hayvan bakım ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SORUN MU YAŞIYORSUNUZ? Atınızı düzenli olarak tımarlarsanız, kuyruğunu ve yelesini iyice taramanın her zaman kolay olmadığını kesinlikle bileceksiniz. Düğümler veya düğümler genellikle işlere bir anahtar atar. Neyse ki artık taramayı çocuk oyuncağı haline getiren bir sprey geliştirdik! Fellon'un yele ve kuyruk spreyi, inatçı at kılı için mükemmel tarama yardımcısı için doğal aktif bileşenleri ANİ ETKİ Spreyimizle tarama ile ilgili zorluklar geçmişte kaldı. Doğal bileşenleri, kullanımdan hemen sonra etkili olan etkili bir tarama yardımcısında birleştirir. Ayrıca formülümüz ipeksi bir parlaklık verir ve her bir at kılını koruyucu bir tabaka ile sarar, bu da düzenli kullanıldığında matlaşmayı önleyebilir. Püskürtün ve bitirdiniz | Uygulama etkili olduğu kadar basittir. Saça hafifçe ve eşit bir şekilde püskürtün, bitti. Endişeli hayvanlar için solüsyonu bir süngere uygulamanızı öneririz. DOĞANIN GÜCÜ İLE Güçlü etkisine rağmen formülümüz kesinlikle hassastır, pH nötrdür ve Dermatest tarafından "çok iyi" olarak derecelendirilmiştir. Sizin veya atınızın sağlığına zarar verebilecek hiçbir kimyasal veya başka içerik kullanmıyoruz. Spreyimizle, doğal bir dış mekan uygulamasında bile çevremizi korursunuz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 450-550 ml
Geri Bildirim Ver