Felco 5 Budama Makası

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL1.230 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.288 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Felco 5 Budama Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAKİNE USTASI Satıcı Ünvanı: BAKIRCIOĞLU ELEKTRİK MAKİNA HIRDAVAT İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0132074524900018 Vergi Kimlik Numarası: 1320745249
    Bu ürün MAKİNE USTASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Felco 5 Budama Makası FELCO 5 çok amaçlı kesim için ideal bir yapıya sahiptir. Narenciye ve meyvecilikte özellikle kullanılır. Sert ağaç kesimi için uygundur. FELCO 5, FELCO’ nun en basit ve temel modeli olarak adlandırılabilir. Bu modelinde göbek cıvata ayar sistemi yoktur ve sabittir. Diğer FELCO modellerinden ayrılan diğer bir yanı da, tutma saplarının alüminyum yerine, preslenmiş çelikten yapılmasıdır. Boy : 22.5cm Bıçak Tipi : By-pass El Tipi : Sağ Tutma Sapı : Sabit / Çelik Ağırlık : 310gr ORJİNAL ÜRÜN. İSVİÇRE MALI.
Geri Bildirim Ver

Felco 5 Budama Makası

Felco 5 budama makası bahçe ve tarım işlerinde tercih edebileceğiniz, kaliteli materyallerden üretilen bir ürün modelidir. Budama makası, çeşitli bahçe ürünlerinin sağlıklı gelişimi için dallarının belirli dönemlerde kesilmesine yardımcı olur. Ürün ağaç dalı gibi sert ve kalın köklerin pratik bir şekilde budanmasında kullanılabilir. Makasın keskin bıçakları ayrıca bir efor sarf etmenize gerek kalmadan kökleri budamanıza yardımcı olabilir. Makasın yatay eğilimli olması sayesinde uzun saatler bahçe işlerini yaparken yorulmanızı, çiçek ve meyve dallarına sert hamleler yapmanızı önleyebilirsiniz. Elinizin konforunu sağlamak için sahip olacağınız ürünün kollarına dikkat edebilirsiniz. Parmaklarınızı rahatsız etmeyen, ıslak dalları keserken elinizin kaymasını önleyen materyaller ile kaplanan ergonomik Felco 5 budama modeli konforunuzu destekler. Üründen faydalanarak meyve ağaçlarının verimini artırma imkanı da bulabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Perslenmiş çelik
  • Dayanıklı materyal

Dikkat Çeken Felco 5 Budama Makası Özellikleri

Dikkat Çeken Felco 5 Budama Makası Özellikleri

Felco budama makası sağ el tutma sapına sahip, bypass sistemi ile tasarlanan bir alettir. Doğru bir makas seçimi yaparak ağacın verimini artırabilir, bitkilerin canlanmasına destek olabilirsiniz. Bu amaçla size sunulan ürün hafif tasarımı ve gizli yay sistemi genç bitkilerin kuru dallarından kurtulması için değerlendirilebilir. Ağaç ve bitki köklerinin düzenli olarak budanması gerekir. Bu amaçla kullanacağınız alet ve edevatların bitkinin niteliklerine uygunluğunu göz önünde bulundurabilirsiniz. Modelde yer verilen bıçaklar keskin ve pratik hamleler yapmanızı kolaylaştırmak üzerine tasarlanır. Bitkinin dallarına zarar vermeden tek hamlede ölü dallardan kurtulabilir, bitkinin çiçeklenmesini sağlayabilirsiniz. Preslenmiş çelikten tasarlanan alet ergonomik bir tutuş olanağı sunar. Elinizin açısını doğru bir şekilde ayarlayabilir, dalların yönüyle orantı olarak makası kullanabilirsiniz. Bu sayede bahçenizin veya saksılarınızın daha güzel ve verimli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Felco 5 Budama Makası Fiyatı

Bütçe Dostu Felco 5 Budama Makası Fiyatı

Bahçe işlerinde kullanacağınız alet ve edevatların fiyatları kalitelerine göre değişiklik gösterebilir. Birçok muadili bulunan ürünler farklı markaların bünyelerinde satışa sunulur. Bu alternatifler arasından nitelikleriyle donanımlı, uzun dönemler kullanabileceğiniz, yıpranmaların düşük bir düzeyde yaşandığı Felco 5 budama makası fiyatı avantajlı düzeylerde tutulur. Makul fiyatlardan satın alabileceğiniz aleti ince fidan dallarında, orta kalınlıktaki ağaç dallarında değerlendirme imkanı bulabilirsiniz. Markanın sunduğu budama ürünü bahçecilik işlerinde rahatlıkla tercih edilebilir, bahçenin bakımlı ve verimli olmasına yardımcı olabilir. Model sadece bitkilerin sağlıklı bir şekilde budanmasını sağlamaz. Aynı zamanda efektif bir şekilde tutmanızı sağlayan saplarla desteklenir. Bahçe işleriyle çoğu zaman saatlerce uğraşmanız gerekir. Bu süreçte parmaklarınız ağrıyabilir, bileğinizin yanlış açıda durması zedeleyici olabilir. Bu gibi durumları önlemek adına konforunuzu ve memnuniyetinizi önemseyen Felco ağaç makasını satın alabilirsiniz.

Felco 5 Budama Makası Yorumları ve Değerlendirmeleri

Felco 5 Budama Makası Yorumları ve Değerlendirmeleri

Felco 5 budama makası yorumları tercihlerinizi bilinçli bir şekilde vermeniz konusunda size yardımcı olabilir. Bahçe düzeni ve bitki yetiştiriciliğinde ihtiyacınız olan ürünlerde dikkat etmeniz gereken detaylara müşteri yorumları sayesinde hakim olabilirsiniz. Ürünü deyimleyen müşteriler ürünün kullanımı, keskinliği ve dayanıklılığı hakkında bir bilinç etmenizi mümkün kılabilir. Kaliteli ve dayanıklı eşyalar satın almak uzun süre içerisinde yapacağınız masrafları kısmanızı, tasarruf etmenizi ve böylece bütçenizi korumanızı sağlayabilir. Aynı zamanda üründen uzun dönemler faydalanarak satın alacağınız eşyanın seçiminde zahmetsiz bir şekilde karar vermenizi sağlayabilir böylece zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Felco 5 budama makası kullananlar modelin keskin ve bilenebilir bıçaklarından, tutma bölümlerinin yumuşak materyaller ile kaplanmasından yüksek memnuniyet duyar. Siz de bu niteliklerden faydalanmak, keyifli bir şekilde bahçe işleriyle uğraşmak için Trendyol’dan ürün siparişi verebilirsiniz.