Favor Etnik Nakış Patchwork Desenli Dijital Baskılı Kumaş Fvr-852

198 TL

Ürün Bilgileri

Favor Etnik Nakış Patchwork Desenli Dijital Baskılı Kumaş Fvr-852

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favor Satıcı Ünvanı: LEVENT ORAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440155409
    Bu ürün Favor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bilgisi: -Dijital Baskılı Kumaş Döşemelik Petek Kumaş Türündedir %100 polyester içeriklidir 1 m x 140 cm -En:140 cm, yıkanabilir, silinebilir, leke tutmaz, çekmez, solmaz, kumaşlarımızın dokumalarında microfiber iplik kullanıldığından dolayı
  • hava geçirgendir, kullanılan boya sertifikalıdır. Kullanım Alanları: -Koltuk & Minder Döşeme -Perde & Fonluk Perde -Runner -Kırlent -Çanta -Amerikan Servis -Masa Örtüsü -Abajur -Yatak Örtüsü -Babynest -Bebek yatağı yan korumalık Kullanma talimatı: 30 derecede normal programda yıkayınız. Ütülemeyi kumaşın ters yüzünden yapınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Beden 140 x 100
  • Boy / Ölçü Tek Kişilik
Geri Bildirim Ver

Favor fvrkumas00852 Fvr-852 Etnik Nakış Patchwork Desenli Dijital Baskılı Kumaş

Son zamanlarda tekstil sektöründe popüler hale gelen dijital baskılı kumaşlar, elektronik baskı makineleriyle ayarlanan ve hemen hemen her desenin direkt olarak basıldığı kumaşlardır. Giyim sektöründe olduğu kadar dekoratif amaçlı da kullanılan kumaşlar artık sandalye, koltuk, yastık gibi gündelik olarak evlerde kullanılan eşyalar için de kullanılmaya başladı. Yer halılarının yanı sıra duvar halıları olarak da günümüzde tercih edilir. Favor F-852 patchwork etnik desenli nakış dijital baskılı kumaş sayesinde artık evler daha dekoratif ve daha hoş görünüme kavuşacaktır. Bu kumaşlar kolay temizlenebilir ve leke tutmayan cinstendir. Favor F-852 patchwork etnik desenli nakış dijital baskılı kumaş ile ev ve işyerleri gibi kullandığınız her yere farklı bir hava katabilirsiniz.

  • %100 Polyester kumaş.
  • 140 x 100 boyut ölçüleri.
  • Leke tutmayan ve hava alan kumaş türü.

Favor Etnik Nakış Desenli Dijital Baskılı Kumaşın Özellikleri Nelerdir?

Favor Etnik Nakış Desenli Dijital Baskılı Kumaşın Özellikleri Nelerdir?

Favor etnik nakış desenli dijital baskılı kumaş, döşemelik kumaş türünde olup % 100 polyester ipliğe sahiptir. Ürünün boyutu 140 x 100 cm olarak ölçülmüştür. Bu sebeple, çok geniş kullanım alanlarına sahiptir. Favor FVR-852 etnik nakış patchwork desenli dijital baskılı yıkanabilir kumaş, hava alabilir bir özelliğe sahiptir. Bu sayede, küflenme yapmaz. Ürün, kolayca silinebilir ve temizlenir. Kumaş üretiminde, leke tutmayan mikrofiber iplik kullanılmıştır ve asla çekme yapmaz. Çamaşır makinesinde yıkamak için ise 30 derecede normal program tercih etmeniz gerekir. Ütülerken ise kumaşı ters yüzünden ütülemeniz kumaşın kullanım ömrünü arttıracaktır. Favor etnik nakış desenli dijital baskılı kumaş, yüksek baskı kalitesine sahiptir ve renkleri solmaz. Sahip olduğu canlı renkler kullanıldığı yüzeye yeni bir hava katacak olup, döşemesini yaptığınız ürün yenisinden farksız görünecektir.

Favor Etnik Nakış Patchwork Dijital Baskılı Kumaş Kullanışlı mıdır?

Favor Etnik Nakış Patchwork Dijital Baskılı Kumaş Kullanışlı mıdır?

Favor etnik nakış patchwork dijital baskılı kumaş, sahip olduğu boyutlar ve kalitesi sebebiyle birçok kullanım alanına sahiptir. Kumaşın kullanılacağı yer, oda hatta ortam bile tamamıyla sizin zevkinize bırakılmıştır. Bu konuda herhangi bir sınırlama getirilmemiştir. Bu sayede tereddüt etmeden dilediğiniz yüzeyde döşeme veya kaplama olarak kullanabilirsiniz. Yalnızca döşemelerde değil giyim ürünlerinde de tercih edilebilir. Bu özellikler de Favor etnik nakış patch desenli nakış dijital baskılı kumaşı oldukça kullanışlı bir ürün haline getirmiştir. Favor etnik nakış patchwork dijital baskılı kumaş mikrofiber iplikleri sayesinde leke tutmaz vr hava alır. Genellikle tercih edilen kullanım alanları ise; koltuk ve minder döşemeleri, perdeler, masa örtüsü, yatak örtüsü ve bebek yatağı gibi yerlerdir. Ev içi kullanımın yanı sıra çantalarda ve Amerikan servisler için de tercih edilir.

Favor Etnik Nakış Patchwork Dijital Baskılı Kumaş Kaliteli midir?

Favor etnik nakış patchwork dijital baskılı kumaş fiyatına göre yüksek baskı kalitesi ve kullanılan sertifikalı boya markasıyla yüksek kalitede bir üründür. Kullanılan bu sertifikalı boya, kumaşın sağlığa zararlı olmasını engeller. Ayrıca mikrofiber teknolojiye sahip yüksek kaliteli iplikleriyle kumaş hava alır ve kolay temizlenir. Bu özelliğiyle de kullanıcılardan tam not almıştır. Favor F-852 patchwork etnik desenli nakış dijital baskılı yıkanabilir kumaş olmasından kaynaklı olarak, temizlik konusunda sizi yormaz. Ürün ve kalitesi hakkında daha fazla fikir edinmek isterseniz deneyimli müşterilerin yazmış olduğu Favor F-852 patchwork etnik desenli nakış dijital baskılı kumaş yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu yorumlar kafanızdaki soru işaretlerine de cevap olacaktır. Siz de Favor F-852 patchwork etnik desenli nakış kumaş ile ortama farklı bir hava katmak isterseniz ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.