Farmasi Long-last Krem Göz Farı 3gr

155 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
189,90 TL
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kurumsal Fatura
189,99 TL
Kurumsal Fatura
189,99 TL
Kurumsal Fatura
189,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Long-last Krem Göz Farı 3gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YCL KOZMETİK Satıcı Ünvanı: YÜCEL KÜÇÜKTURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6050123724
    Bu ürün YCL KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün kodu : V1301491 özellikler : bulaşma yok, göz kapağındaki çizgilere dolmaz, dağılma ve akma yok, daha yoğun renk verimi, kuruyup taşlaşmadan uzun süre ürün kullanımı, ipeksi sürüm ve pürüzsüz yayılım. Trend tonlarda, uzun süre kalıcı ve yüksek pigmentli kremsi göz farıdır. Yumuşak dokusu sayesinde kolay uygulama sağlar, yoğun rengi gün boyu canlılığını korur. Bulaşma, akma, çizgilere dolma yapmaz. Kullanım önerileri: Parmak uçlarını kullanarak, krem göz farını göz kapağının içinden başlayarak dışarı doğru uygula. Dilersen far fırçası da kullanabilirsin. Krem farları birlikte de kullanabilirsin. Örneğin, daha buğulu bakışlar için, göz kapağının dış kısımlarında koyu tonlarla gölgelendirme yapabilirsin. Hem gündüz hem gece makyajında tercih edebileceğin trend tonlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver