Farmasi Botanics Adaçayı Özlü Güçlendirici Şampuan 500 ml

109 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kurumsal Fatura
139,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
139,99 TL
Kurumsal Fatura
139,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Botanics Adaçayı Özlü Güçlendirici Şampuan 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MesaCompany Satıcı Ünvanı: MERT SAĞOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7390603141
    Bu ürün MesaCompany tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Adaçayı özleri ile zenginleştirilmiş bu Şampuan saçlarınızı nazikçe temizler, saçlarınızı nemlendirerek eşsiz bir bakım sunar
  • Adaçayı Özleri ile formüle edilen şampuan geride hoş kokulu, temiz, parlak bir saç bırakır
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Farmasi Botanics Adaçayı Özlü Güçlendirici Şampuan 500 ml

Şampuanlar kişisel bakımın vazgeçilmez ürünlerindendir. Yumuşak, kremsi ve akışkan kıvamlarıyla hem saç tellerinin hem de saç derisinin her yerine nüfuz ederek temizlenmesini sağlar. Deriyi ölü hücrelerden arındırır ve tıkalı gözeneklerini açar. İçeriğinde bulunan keratin, argan yağı ve hindistan cevizi yağı gibi katkılar sayesinde saçları besler ve güçlendirir. Saçları nemlendirerek yumuşak ve parlak bir yapıya sahip olmalarını sağlar. Çiçek özleri, limon ve nane gibi hoş koku veren çeşitli aromalar içerir. Farmasi adaçayı özlü şampuan içeriğindeki özleri ile saçın nem dengesini ayarlar ve kalıcı hoş bir koku verir. Özel formülü ile koparak dökülmeleri azaltır. Farmasi adaçayı şampuan kullananlar etkilerinden oldukça memnundur. Farmasi’nin çeşitli özelliklerde sunulan formülleriyle saçlarınıza güç ve ışıltı kazandırabilirsiniz.

  • Saç dökülmelerine karşı etkili
  • Nem dengesinde etkili
  • Alkolsüz, silikonsuz, parabensiz içerik

Doğal Özlü Farmasi Adaçayı Şampuan Faydaları

Doğal Özlü Farmasi Adaçayı Şampuan Faydaları

Bazı şampuanların içeriğinde silikon ve paraben gibi kimyasal maddeler bulunabilir. Silikon, saç tellerinin etrafını sararak güçlü ve parlak bir görünüm sağlar ancak etrafı sarılan teller nemsiz kalarak kurur. Kuruyan saç telleri güçsüzleşir ve kolayca kırılmaya başlar. Paraben ise deride alerjik etkilere ve pul pul dökülmelere sebep olabilir. Doğal içerikli şampuanlarda bu kimyasallar yerine bitki özleri kullanılır. Farmasi, sunduğu bitki özlü şampuanları ile doğal içerikli ürünler kullanmayı tercih edenlerin beğenisini toplar. Farmasi Botanics adaçayı özlü şampuan, markanın beğenilen ürünleri arasındadır. Farmasi adaçayı şampuan faydaları oldukça fazladır. İçerdiği adaçayı molekülleri saçları yumuşatır ve dolaşmasını önler. Farmasi Botanics adaçayı özlü şampuan kullananlar ürünün kolay tarama etkisi sayesinde saçlarını kısa sürede şekillendirebilir. Doğal içerikli ürünleri güvenle kullanabilir, ipeksi ve hacimli saçlara sahip olabilirsiniz.

Farmasi Botanics Şampuan Özellikleri ve İçeriği

Farmasi Botanics Şampuan Özellikleri ve İçeriği

Saç bakımında önemli adımlardan biri saç tipini belirlemek olur. Yağlı, yıpranmış veya boyalı saçlarınız olabilir. Tel tipine göre ihtiyaçlar da değişir. Örneğin; boyalı teller, nemini kaybederek kurur ve kırılır. Bu tip saçlar için yağ içeriği yüksek ürünler tercih edilebilir. Şampuanlar tellerin ihtiyaçlarına göre farklı içeriklerle üretilir. Farmasi, sunduğu zengin ürün yelpazesiyle her tipte ihtiyaca uygun bir seçenek barındırır. Farmasi Botanics adaçayı özlü güçlendirici şampuan 500 ml ambalajıyla hassas ve yıpranmış saçlar için sıklıkla tercih edilen bir üründür. İçeriğindeki adaçayı özüyle dipten uca onarım sağlar ve kadifemsi bir görünüm verir. Farmasi Botanics şampuan özelliklerinden biri de silikon ve paraben bulundurmamasıdır. Marka bu ürününde adaçayı, ısırgan ve papatya gibi doğal katkılar kullanır. Saçınızın güçlenmesine yardımcı olacak bu ürüne Farmasi güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Farmasi Adaçayı Şampuan Kullanıcı Yorumları

Farmasi Adaçayı Şampuan Kullanıcı Yorumları

Besleyici ve güçlendirici şampuanların neredeyse hepsi, saçlar için birçok faydalı özelliği sunan provitamin B5 molekülleri içerir. Provitamin B5, saçların büyüme dönemini hızlandırır ve güçlü tellerin oluşmasına yardımcıdır. Düzleştirici ve maşa gibi ısı ile şekillendirme yapan gereçlerin kullanılması, saç neminin kaybolmasına ve kırılmasına neden olur. Kuru saçlar deriye zarar vererek hassaslaştırır ve deride döküntüler meydana gelebilir. Provitamin B5, kaybedilen nemi geri kazandırır ve kökten uca onarım sağlar. Adaçayı özleriyle zenginleştirilmiş Farmasi şampuan Provitamin B5 içermesiyle tercih sebebiniz olabilir. Güçlendirici formülüyle canlı bir görünüm sağlayan Farmasi Botanics adaçayı özlü güçlendirici şampuan 500 ml fiyatları her bütçeye uygun olarak sunulur. Sağlıkla ışıldayan güçlü saçlar için önceden kullanan müşterilerin Farmasi botanics adaçayı özlü güçlendirici şampuan 500 ml yorumlarını okuyabilir, ürünleri Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.