Fargen Baybit Bit Spreyi 100ml Kokusuz Renksiz

Ürün Bilgileri

Fargen Baybit Bit Spreyi 100ml Kokusuz Renksiz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Fargen Baybit Bit Spreyi 100ml İçerik: Ürün Özellikleri Baybit, bitleri ve yumurtaları kapsülleşme yöntemiyle boğarak öldürür. Polidimetilsiloksan, dimetikon içerir. Kokusuz ve renksizdir. Kullanım: Cilt tarafından emilmez. Astımlı ve cildi hassas olan kişilerce kullanılabilir. Kullanım süresi, açıldıktan sonra da uzun sürelidir. Net: 100ml.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Arındırıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Fargen Baybit Bit Spreyi 100 ml ile Sağlıklı Saçlar

Genellikle okul çağındaki çocuklarda yaygın olarak ise kız çocuklarında görülen saç bitleri saçların birbirine teması ya da havlu gibi özel kullanım eşyalar yoluyla bulaşmaktadır. Bu nedenle okul çağındaki çocuklar şapka vb. eşyaları ortak kullanmamalıdır. Saç biti bulaştıktan sonra 3 şekilde kendisini hissettirmektedir. Saçların içerisinden gelen hareketlenmeler bitlerin belirtisi olmakla beraber kaşıntı en yaygın belirtidir. Özellikle geceleri aktif olan bitler uykuya dalma konusunda kişiyi oldukça rahatsız etmektedir. Bu gibi durumlarda Fargen Baybit bit spreyi kullanmak hem kaşıntıların giderilmesi hem de bit ve yavrularının tamamen temizlenmesi konusunda etkili bir üründür. Saç biti olduğu fark edildiği andan itibaren saçların başka kişilerin saçları ile temasından kaçınılmalıdır. Saçlardaki bitler tam olarak temizlenmeden kalabalık ortamlara girilmemelidir. Kişinin kişisel eşyaları dikkatlice yıkanmalı ve bulaşın önüne geçmek için taraklar da temizlenmelidir.

  • Bit ve Yavruları İçin Etkili
  • Zararsız
  • Kokusuz ve Renksiz

Baybit Spreyi Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Baybit Spreyi Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Küçük parazitler olan saç bitleri bulaştıktan sonra gerek ısırıkları gerekse salgıları nedeniyle kaşıntılara neden olmaktadır. Bu nedenle saç içerisinde hareketlenmeler olduğunda ve kaşıntı başladığında ilk akla gelmesi gerekenlerden birisi bitlerdir ve Fargen Baybit bit spreyi ile bir an önce önlem alınmalıdır. Hızlı çoğalma ve yayılma gösteren bitler günde yaklaşık on defa yavrularlar. Bu yavrulara sirke denilmekle beraber saçlara sıkıca tutunan ve elle sıyrılamayacak kadar saçlarda sabit kalan yapılara sahiplerdir. Işık yardımıyla saçlara bakıldığında bitler ışığa duyarlı olduğu için saklanabilseler de sirkeler sabit oldukları için fark edilebilen yapılardır. Sprey kullanımından önce saçlar iyice incelenerek sirkelerin varlığı kontrol edilmelidir. Kendiliğinden bitlerin bitmesi ve sirkelerin dökülmesi gibi bir durum olmadığı için Fargen Baybit bit spreyi kullanarak bu rahatsızlık tedavi edilebilmektedir. Spreyi uyguladıktan sonra, tarağı ile saçları dipten uca tarayarak temizleyebilirsiniz. Bit ve yavruları için etkili olabilmesi adına bir hafta sonra tekrar kullanmakta fayda vardır. Baybit bit spreyi kullananlar memnuniyetlerini her zaman dile getirir.

Fargen Baybit Bit Spreyi Kullanımı

Fargen Baybit Bit Spreyi Kullanımı

Saçların temiz ya da kirli olmasına bağlı olmayan saç bitlenmesi kaşıntılar dolayısıyla kişide ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verebilmektedir. Saç bitlerini ve yavruları olan sirkeleri öldürmek, tedavi açısından gerekli olan ayrıntıdır. Baybit sprey nasıl kullanılır sorusunun cevabı ise şu şekildedir: Kuru saçın tamamına sprey uygulanır. Spreyin etki etmesi beklenir. Zira Fargen Baybit Bit Spreyi 100 ml tikon içerdiği için bit ve sirkelerin kapsülleşme yöntemi sayesinde boğarak ölmesini sağlayarak bir tedavi uygulamaktadır. Bit tarağı yardımıyla saçlar iyice taranarak bitlerin ayıklanmasının ardından 8 saat boyunca saçlar yıkanmaz ve bu süre zarfında bitlerin ve sirkelerin ölmesi beklenir. Bu işlem ölmeyen sirkelerin tekrar çoğalması ihtimaline karşı 7 gün sonra tekrar uygulanır. Kokusuz ve renksiz olan ürünü herhangi bir rahatsızlık duymadan kolayca uygulayabilirsiniz. Yıkama sırasında saçlardan kolayca arınır.

Baybit ile Bit Derdine Son

Fargen Baybit ile Bit Derdine Son

Saçların temizliği ya da kirliliği ile uzaktan yakından alakası olmayan saç bitlenmesi sorunu Fargen Baybit Bit Spreyi 100 ml 1001NTRL6085 ile kolaylıkla çözülebilmektedir. Spreyin kullanımı dışında ortak kullanım eşyalarının yıkanması ve temizlenmesi önem arz etmektedir. Saç biti taşıyan kişilerle temas halinde olanlar da saç biti kontrolü yapmalıdırlar. Eğer ki saçlarda aktif saç biti ya da yumurtası bulunmuyorsa önlem amaçlı bit spreyi kullanılmasına gerek yoktur. Ancak aktif olarak saç biti bulunuyorsa kaşınmalar ve saç derisinde kaşınma nedeniyle olabilecek yaraların oluşumunun önlenmesi açısından en kısa zamanda bit spreyinin kullanılması önerilmektedir. Cilt hassasiyeti olan kişiler de rahatlıkla kullanabilmektedir. Kullanım süresi ise spreyi kullanmaya başladıktan sonra uzun süreli olarak belirtilmektedir. Öte yandan baybit sprey yorumları spreyin oldukça etkili olduğunu göstermektedir. Bit ve yavruları için oldukça etkili olan ürün, zararsız yapısı ile saçlı deriye herhangi bir rahatsızlık vermez. Fargen Baybit Bit Spreyi 100 ml satın almak isterseniz, Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.