Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Limon Sarı Far Sis Ampul Seti H4 H3 Yellow

440 TL

Ürün Bilgileri

Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Limon Sarı Far Sis Ampul Seti H4 H3 Yellow

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARDOKTORU Satıcı Ünvanı: SUN GRUP ELEKTRİK ELEKTRONİK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0782073544300001 Vergi Kimlik Numarası: 7820735443
    Bu ürün FARDOKTORU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tofaş şahin doğan kartal tipo tempra uno araçlarla uyumludur Kısa-Uzun far h4 Sis farı h3 Paket içeriği: Bir kutu h4 + bir kutu h3 ampul Xtreme yellow limon sarı ampul seti, far-Sis 2 kutu Ücretsiz kargo! Photon marka h4 tip 3000k extreme yellow sarı renk halojen ampul 12volt 55/60watt Photon marka h3 tip 3000k extreme yellow sarı renk halojen ampul 12volt 55watt Orijinal oem ampuller ile aynı güç değerinde olup, arıza lambası yakmaz. Tak kullan üründür. Sarı quartz cam teknolojisi ile üretilmiştir. Gerçek sarı ışık verir. Rengi solmaz. Yağmurlu, sisli ve karlı havalarda daha fazla görüş ve güvenli sürüş sağlar. Karşıdan gelen sürücünün gözlerini kamaştırmaz. Kısa, uzun ve sis farlarında sorunsuz kullanılır. Birlikte kullanıldığında mükemmel uyum sağlar. Müşteri memnuniyeti temel ilkemizdir. %100 müşteri memnuniyeti, profesyonel hizmet Sipariş vermek için hemenal butonuna tıklayıp hemen ürüne sahip olabilirsiniz. Sipariş edilen tüm ürünler faturalı olarak gönderilir. Fardoktoru kalitesiyle...

Ürün Özellikleri

  • Far (Ampul) Tipleri Xenon
  • Ampul Sınıfları H11 / H8 / HB4 / H3
  • Araç Ampul Tipi H4
Geri Bildirim Ver

Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Limon Sarı Far Sis Ampul Seti H4 H3 Yellow

Fardoktoru Tofaş Şahin uyumlu ampul seti yüksek akım, güç değerine sahip olup enerji sarfiyatı yapmadan tasarruf sağlar. Tak kullan ürün cam teknolojisiyle tasarlanmıştır. Sağlam, kaliteli yapı özellikleriyle uzun süre rengi solmadan, zahmetsiz, emniyetli şekilde kullanılabilir. Yağmurlu, sisli, karlı havalarda konforlu, güvenli sürüş imkânı sunar. Aracınızla mükemmel uyum sağlayan bu ürün müşterilerinden tam not alır. Profesyonel hizmet kalitesi, ergonomik, şık tasarımıyla oldukça yoğun ilgi görür.

 
  • Yol güvenliği
  • Teknik yapı kalitesi
  • Dış çevre koşullarına karşı etkin koruma

Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Far Seti Özellikleri

Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Far Seti Özellikleri

Fardoktoru Tofaş Şahin uyumlu sis farı ampul seti yüksek renk, parlaklık kalitesi, sağlam dayanıklı yapı özellikleriyle ön plana çıkan uzun ömürlü bir üründür. Az enerji harcayarak yakıt tüketimini azaltabilen tasarruflu kullanım avantajı sağlayan bir malzemedir. Sürücülere kısa görüş mesafesi sağlayan aracınızın kablolarına zarar vermeden pratik, zahmetsiz şekilde kullanılabilen kaliteli, özel üretim üründür. Çok güçlü, parlak ışık yayan ürünler yüksek ışık performans kalitesiyle dikkat çeker. Doğa dostu, özel tasarım ürün yüksek beğeni toplar. Sürüş sırasında gözü yormayan kaliteli ışık tasarımına sahiptir. Yağmur, kar, sis gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmeden yüksek performans sağlayan bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Sürücülere geniş görüş açısı sağlayan gözleri kamaştırmayan emniyetli, rahat kullanım deneyimi sunan kaliteli, modern tasarım üründür.

 

Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Far Seti Kullanımı

Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Far Seti Kullanımı

Fardoktoru Tofaş Şahin uyumlu sarı sis farı ampul seti güçlü, sağlam yapı özelliklerine sahip olup günümüzün en vazgeçilmez aydınlatıcı ürünleri arasında yer alır. Yüksek odaklama performans gücüne sahip olup sarı ışık ile rahat aydınlatma sunar. Yağmurlu havalarda sürücülerin muzdarip olduğu konulardan birisi olan ışığın kaybolmasını önleyerek ışığın ideal, dengeli ölçüde dağılmasına yardım eder. Yağmurlu havalarda sürücülerin muzdarip olduğu ışık kaybolması sorunlarını önleyerek yüksek odaklanma gücüyle ön plana çıkar. Işığın yanlış dağılması sürücüler için yüksek tehlike oluşturabilir. Işık, aydınlatma sorunlarını minimize eden bu ürün güvenli ve rahat sürüş deneyimi yaşatır. Fardoktoru Tofaş Şahin uyumlu sarı sis farı ampul seti yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek sis sorununu en az seviye indirebilen güvenli sürüş imkânı sunan uzun ve parlak ışık desteği sağlayan ürünü bilinçli ve doğru şekilde satın alabilirsiniz.

 

Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Far Seti Fiyatı

Fardoktoru Tofaş Şahin Uyumlu Far Seti Fiyatı

Fardoktoru Tofaş Şahin uyumlu sarı sis farı ampul seti fiyatı dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Uzun süreli parlak ışık desteği sağlayan aynı zamanda göz sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilen yüksek performans bir üründür. Özel reflektör tasarımına sahip olup yol kenarını profesyonel, emniyetli şekilde aydınlatabilir. İnsan gözü tarafından iyi algılanan, renk kalitesi yüksek ürünler konforlu ve güvenli sürüş deneyimi yaşatır. Az enerji tüketerek büyük oranda enerji tasarrufu sağlayabileceğiniz, aracınızla yüksek uyumluluk gösteren bir araçtır. Araç kullanırken uzak mesafeleri kusursuz, net şekilde görmenizi sağlayan cihaz ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Aracınızın modeline ve ihtiyacına göre ışık miktarını seçebilir; yol kenarlarını aydınlatarak yüksek performans desteği sağlayan ürünle güvenli, konforlu sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Araç modeline göre farklı renk, ürün seçenekleriyle tasarlanan materyal tasarım kalitesi yüksek ürünü Trendyol’dan kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.