FANTOM Çekici DC3000 Elektrikli Süpürge Torbalı Kırmızı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.785 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.044,44 TL

Ürün Bilgileri

FANTOM Çekici DC3000 Elektrikli Süpürge Torbalı Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fantom süpürge, yüksek emiş gücü ve sessiz çalışma özellikleriyle profesyonel temizlik imkanı sunar. Güçlü motoru sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanılır.
  • Toz torbalı elektrikli süpürge, uzun süre torba değişimine gerek kalmadan temizlik yapılmasını sağlar. Torbası dolduğunda yüksek performans ile toz alma görevini devam ettirir.
  • Kablolu süpürge, ideal kablo boyu ile tüm evin tek prizde temizlenmesini sağlar. Sürekli olarak fiş değiştirme derdinden kurtulmanıza yardımcı olur.
  • Fantom DC 3000 motor gücüyle daha kısa sürede ve etkili temizlik yapabilirsiniz. Günün her saati kullanım için uygundur.
  • Fantom DC 3000 Toz Torbası, geniş iç haznesi sayesinde uzun süre dolmaz. Torba değişimine gerek kalmadan daha uzun süre ev ve ofis temizliğini yapabilirsiniz.
  • Fantom Çekici DC 3000 Toz Torbası, toplanan kalıntı ve tozların muhafaza edilmesini sağlar. Temizlik sırasında tozları havaya karışmadan, torbaya gönderir.
  • Fantom DC 3000 yedek parça bulma konusunda ayrıcalıklıdır. Güçlü mekanizması, uzun yıllar bakım gerektirmeden kullanılmaya devam eder.
  • Kuru süpürge, kapalı her alanın temizlenmesi sırasında tercih edilir. Yüksek vakumlama özelliği ile her zeminin temizlenmesini sağlar.
  • Fantom DC 3000 Süpürge, sürekli toz toplayan halıların tek seferde kalıntı ve tozdan arındırılmasını destekler. Yünlü ve tüylü halılar için ideal bir temizlik sonucu verir.
  • Şık ve modern tasarımı dikkat çekicidir. Çok az yer kaplar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
Geri Bildirim Ver

Fantom DC3000 Elektrikli Süpürge Pembe

Fantom DC3000 Elektrikli Süpürge Pembe

Elektrikli süpürgeler; hiç şüphesiz ev temizliğini sağlamakta kullanılan en önemli unsurlardan biridir. Kırıntılardan toz tanelerine kadar her bir detayı tepeden tırnağa temizleyebilmek, ancak güçlü bir vakumlama ve kalite ile mümkün olabilmektedir. Fantom süpürge vadettiği son derece efektif kullanımının yanı sıra kullanım deneyiminize katkı sağlayan çeşitli özellikleri ile ev işlerinizi kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

  • Yüksek Emiş Gücü
  • Güçlü Motor
  • Sessiz Çalışma Özelliği

Ultra Sessiz Özelliği ile Fantom Süpürge

Elektrikli süpürge seçerken dikkat edilmesi gereken özelliklerin en önemlilerinden biri çalışırken ne kadar gürültü yaratacağıdır. Markanın üretmiş olduğu elektrikli süpürge, maksimum kullanımda en fazla 79 desibele varan ses yüksekliği ile oldukça sessiz bir kullanımı imkanı sunabilmektedir. Bu sayede gün içerisinde dilediğiniz saatte ev temizliğinizi yapmanıza imkan veren Fantom DC 3000 çekici torbalı elektrikli süpürge, komşularınıza rahatsızlık vermeyecek bir ses yüksekliğine sahiptir. Bilhassa son yıllarda iş hayatının ve mesai saatlerinin ortaya çıkardığı ihtiyaçlar düşünüldüğünde günün herhangi bir zaman diliminde ev işleri ile uğraşabilmek oldukça avantajlı bir kullanım sağlamaktadır. Fantom DC 3000 cihazı günün her saatinde kullanılabilmeye imkan sağlayan ultra sessiz özelliği sayesinde gündelik hayatınızın planlarınızı bozabilecek ani gelişmelerine rahatlıkla uyum sağlayabilen son derece kullanıcı dostu bir elektrikli süpürgedir. Buna ek olarak Fantom çekici DC3000 elektrikli süpürge kullanım sırasında sizin de rahatsız olmanızı önleyerek temizlik işleri sırasında ekstra bir yorgunluk hissetmenizin de önüne geçebilmektedir. Fantom DC 3000 ile temizlik işlerinizi oldukça kolay ve sessiz bir biçimde halledebilirsiniz.

Temizlik İşlerinizi Kolaylaştıran Üstün Emiş Gücü

Fantom DC 3000 elektrikli süpürge; sağlayabildiği üstün emiş gücü sayesinde en ufak toz ya da kırıntıdan ile dahi son derece kolay bir biçimde kullanmanızı sağlayabilmektedir. 850 watt gücündeki motorunun kapasitesini büyük ölçüde vakumlama işlemine ayıran Fantom DC 3000 emiş gücü itibarı ile son derece güçlü ve efektif bir kullanım vadetmektedir. Temizlik işlerinizi olduğundan çok daha hızlı bir biçimde halledebilmenizi sağlayan Fantom DC3000; büyük ya da küçük olması fark etmeksizin her türlü alanda oldukça başarılı bir performans ortaya koyabilmektedir. Sıklıkla toz toplayan ya da toz meydana getiren yünlü halı ve kilimler üzerinde bile üstün performansı ile fark yaratan Fantom DC 3000 çekici torbalı elektrikli süpürge; ultra sessiz kullanım deneyiminin yanı sıra verimlilik bakımından da kullanıcı memnuniyetini esas alarak ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Sayfamızın alt bölümünde yer alan Fantom DC 3000 çekici torbalı elektrikli süpürge yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünün kullanım deneyimi ve detayları hakkında diğer kullanıcıların neler söylediğini görüntüleyebilir, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Tozlara Geçit Vermeyen Güçlü Motor Mekanizması

Fantom DC3000 çekici torbalı elektrikli süpürge pembe modelindeki ürün; son derece sevimli görüntüsünün aksine oldukça güçlü bir motor mekanizması ihtiva etmektedir. 850 watt enerji kullanan Fantom DC 3000 motoru, bu motor kapasitesini büyük oranda vakumlama özelliğine ayırmıştır. Bu doğrultuda en küçük toz tanesi ya da kırıntıyı elinden kaçırmamak adına özel olarak dizayn edilen motor; aynı zamanda son derece tasarruflu bir enerji tüketimine sahiptir. 5 metrelik bir kablo uzunluğu ile elektrik prizine bağlanarak kullanılan ve üstün bir verimlilik vadeden Fantom DC 3000 kullanıcı yorumları için ürün değerlendirmeleri sekmesini kullanabilirsiniz. Ultra sessiz bir kullanım tecrübesi ile son derece güçlü bir motoru bir araya getiren Fantom DC 3000 çekici torbalı elektrikli süpürge, bu sayede pratik bir kullanım ve yüksek bir emiş gücünü kullanıcılarının hizmetine sunabilecek potansiyele sahiptir. Gerçek bir fiyat performans harikası olan kullanıcılarının ihtiyaçlarını en düşük maliyetler ile karşılamaktadır. Trendyol’un bütçe dostu Fantom DC 3000 fiyat avantajları ile elde edebileceğinizi ürünü kullanarak evlerinizin temizliğinde önemli ölçüde kolaylaştırıcı bir adım atabilirsiniz.