4
Tuvalet Kağıdı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Familia Plus Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li (SİHİRLİ ÇİÇEKLER KOKULU)

268,90 TL
(8,40 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,99 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Familia Plus Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li (SİHİRLİ ÇİÇEKLER KOKULU)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaxCleanGrossmar Satıcı Ünvanı: FUNDA ÖZSOYLUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7060208785
    Bu ürün MaxCleanGrossmar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Familia Plus Tuvalet Kağıtları Dermatest onaylı parfümlü çeşidi ile banyolarınızda bahar havası estiriyor. Yine % 100 saf selülozdan ve yapay beyazlatıcı kullanmadan üretilen Familia parfümlü tuvalet kağıdı, hipoalerjenik ve pamuk özlü yapısıyla kişisel hijyenimize önem veriyor. Ekstra yumuşak ve dolgun dokusu ile suyla ilk temasında dağılmıyor, ancak suya atılınca bir müddet sonra eridiği için klozetlerimizi de tıkamıyor. Üstelik maksimum hijyen ve kalite, çiçeksi kokusu ile birlikte uygun fiyata geliyor, tüm aile çok memnun kalıyor!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Parfümlü
  • Paket İçeriği Tekli
  • Kat Sayısı 3 Katlı
  • Rulo Sayısı 32'li
Geri Bildirim Ver

Famillia Sihirli Çiçekler Tuvalet Kağıdı 32'li Perfume Trendyol'da

Familia parfümlü tuvalet kağıdı sihirli çiçek 32'li eşsiz kokusu ve katmanlı yapısıyla ailelerin vazgeçilmez hijyen ürünleri arasında yer alır. Rulo uzunluğu ile diğer hijyen ürünleri arasında da öne çıkar. Hoş kokulu ve farklı hijyen ürünü arayışında olanlar için doğru bir seçenek olacaktır.

 
  • Çiçek kokulu
  • 3 katlı dayanıklılık
  • Uzun kullanım süresi

Familia Parfümlü Tuvalet Kağıdı Sihirli Çiçek 32'li Özellikleri

Familia Parfümlü Tuvalet Kağıdı Sihirli Çiçek 32'li Özellikleri

Familia parfümlü tuvalet kağıdı özellikleri ile benzer ürünlerinden ayrılır. Hem temel özellikleri hem de kullanım avantajlarıyla dikkat çeker. Çiçek kokulu tuvalet kağıdı görünüm ve kokusuyla fark yaratır. Sihirli çiçek olarak adlandırılmasının nedeni çiçek kokularının derin şekilde duyabileceği bir tuvalet kağıdı olmasıdır. Çiçek kokuları o kadar yoğun hissedilir ki ortamın kokusunu değiştirir. Bu şekilde tuvaletler çok daha hoş bir kokuya sahip olur. Çiçek kokularıyla bezenmiş bir tuvalet kağıdı olması tasarımının da farklı olmasını sağlamıştır. Familia parfümlü tuvalet kağıdının mor çiçek desenli olması hem kullanışlı hem de şık bir tasarıma sahip olmasını vurgular. Parfümlü olma özelliği yapısının değişmesine de neden olmuştur. 3 katlı kağıt özelliğine sahiptir. Buna bağlı olarak emiciliği oldukça yüksektir. Birden fazla katmanlı yapısı sayesinde suyla temas ettiğinde üstün dayanıklılık sağlar. %100 saf selüloz kullanılarak üretilen bir tuvalet kağıdı olduğu için kullanımı sırasında ve sonrasında kolaylık sağlamaktadır. Parfümlü bir yapıya sahip olsa da alerjik testlerden geçirilmiş ve hipoalerjenik özelliği sahiptir.

 

Familia Parfümlü Tuvalet Kağıdı Sihirli Çiçek 32'li Kullanımı

Familia Parfümlü Tuvalet Kağıdı Sihirli Çiçek 32'li Kullanımı

8690536016648 kodu ile satışa sunulan familia parfümlü tuvalet kağıdı, doğal pamuk özleri ile zenginleştirilerek üretilmiştir. Yumuşak dokusu ve hijyenik yapısı sağlıklı ve rahat bir kullanım sunar. Hipoalerjenik özelliğine bağlı olarak cilde dost şeklinde nitelenir. Bu da alerjik reaksiyona neden olma ihtimalinin oldukça düşük olduğunu gösterir. Üretiminde yapay beyazlatıcı ve benzeri zararlı maddeler kullanılmadığı için de diğer tuvalet kağıtlarından farklıdır. Parfümlü olması da farklı bir kullanımı mümkün kılar. Sihirli çiçek tuvalet kağıdı modelinde dermatolojik açıdan onaylı parfümler kullanılmıştır. Hijyen için kullanılan banyolarda ferah bir esinti için tercih edilir. Bu özellik hem yaşam alanları hem de çalışma alanları için önemlidir. Özellikle insan trafiğinin fazla olduğu alanlarda bu konuya çokça dikkat edilir. Bu alanlarda kullanılan tuvalet kağıtlarının suda çözünme oranları da önemli bir konudur. Familia parfümlü tuvalet kağıdı tuvalet giderine atılsa dahi kısa sürede çözülür. Büyük bir probleme neden olmadan rahat bir kullanım sunar.

 

Familia Parfümlü Tuvalet Kağıdı Sihirli Çiçek 32'li Fiyatı

Familia Parfümlü Tuvalet Kağıdı Sihirli Çiçek 32'li Fiyatı

Familia parfümlü tuvalet kağıdı sihirli çiçek 32'li fiyat konusu merak edilen konular arasında yer alır. Familia tuvalet kağıtları sahip oldukları özellikleri ile benzerlerinin arasında öne çıkmayı başarır. Öne çıkmasını sağlayan özellikler fiyat bilgisinde etkili olabilmektedir. Tuvalet kağıdı fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan birkaç konu mevcuttur. Bu konular üretiminde kullanılan selüloz oranı, rulo uzunluğu ve rulo adeti gibi konulardır. Familia tuvalet kağıdı ruloları yaklaşık 20 metre uzunluğa sahiptir. Bu şekilde çok uzun süre kullanılmaktadır. Ürün fiyatının belirlenmesinde rulo adedi de önemli bir konudur. Familia parfümlü tuvalet kağıdı 32 adet rulo fiyatına göre satışa sunulmuştur. Parfümlü ve eşsiz kokulu bir ürün olması da kalitesini artırır. Familia parfümlü tuvalet kağıdı sihirli çiçek 32'li yorumları ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgiye Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.