Familia Plus 32'li Tuvalet Kağıdı

268 TL
(8,38 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Familia Plus 32'li Tuvalet Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaxCleanGrossmar Satıcı Ünvanı: FUNDA ÖZSOYLUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7060208785
    Bu ürün MaxCleanGrossmar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ailemizin akıllı seçimi 3 Katlı Familia Plus, tuvalet kağıtlarını % 100 saf selülozdan ve yapay beyazlatıcı kullanmadan üretiyor. Hipoalerjenik ve pamuk özlü yapısıyla kişisel hijyenimize önem veriyor. Ekstra yumuşak ve dolgun dokusu ile Familia, suyla ilk temasında dağılmıyor, ancak suya atılınca bir müddet sonra eridiği için klozetlerimizi de tıkamıyor. Üstelik maksimum hijyen ve kalite uygun fiyata geliyor, tüm aile çok memnun kalıyor!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Parfümlü
  • Paket İçeriği Tekli
  • Kat Sayısı 3 Katlı
  • Rulo Sayısı 32'li
Geri Bildirim Ver

Familia Tuvalet Kağıdı 32'li

Evlerde, iş yerlerinde, kafeler ve restoranlar gibi mekanlarda hijyen ürünleri sık kullanılır. Bu ürünlerin başında da tuvalet kağıtları gelir. Familia Plus tuvalet kağıdı 32’li, kalitesi ile ön plana çıkar. Tüm mekanların ihtiyaçlarını karşılayacak adete sahiptir. Yumuşak dokuları ve kaliteli tasarımları sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Üstün teknolojiler doğrultusunda üretilir. Su ile temas halinde dağılma veya yırtılma gibi sorunların önüne geçer. Kolay ve pratik bir şekilde temizlik işlemlerini gerçekleştirmeyi mümkün hale getirir. Familia marka tuvalet kağıdı, yoğun emicilik özelliğine sahiptir. Maksimum kullanım süresi vadeder. Geniş ürün gamı ile hizmet veren markanın öne çıkan hijyen ürünlerinin başında gelir. Parfümlü yapısı ile hoş bir koku saçar. Kullanım ihtiyacına göre hizmet eder. 3 katlı olarak satışa sunulur.

  • Parfümlü içerik
  • Yumuşak doku
  • 3 katlı, dayanıklı yapı

Dikkat Çeken Familia Tuvalet Kağıdı 32’li Özellikleri

Dikkat Çeken Familia Tuvalet Kağıdı 32’li Özellikleri

Parfümlü şekilde sunulan ürün, dermatest onaylıdır. Hipoalerjenik yapıda sahip olduğu bilinir. Böylece pamuksu yumuşak yüzeyi ile konforlu ve rahat bir kullanım deneyimi yaşatır. Kişisel hijyeni sağlamak açısından da tercih edilir. Kullanımı son derece sağlıklı olan tuvalet kağıdı, günlük ihtiyaçlar doğrultusunda sıkça kullanılır. Hassas yapısı, tuvaletlerde konforlu bir kullanım gerçekleştirmeye destek olur. Özel olarak geliştirilir. Kaliteli ve uygun fiyatlı olması dikkat çeker. Familia Plus tuvalet kağıdı, her ihtiyaca uygun olacak şekilde paketlenir. Evlerde, iş yerlerinde, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde ve daha birçok mekanın tuvaletlerinde kullanılır. Her ortamda ihtiyaç dahilinde yer edinir. Hijyenik ve sağlıklı kullanımlar için yüksek bir kaliteye sahiptir. 3 katlı olarak tasarlanır. Yumuşak dokusu, sahip olduğu pamuk özlerinden gelir. Hipoalerjenik yapısı da cilt dostu performans sergiler. %100 saf selüloz ve yapay beyazlatıcı olmadan üretilir.

Familia Tuvalet Kağıdı 32’li Avantajları ve Faydaları

Familia Tuvalet Kağıdı 32’li Avantajları ve Faydaları

Kişisel hijyenine önem verenler tarafından yoğun olarak tercih edilir. Ekstra yumuşaklık sunması ve dolgun dokusu ile dayanıklı bir yapıya sahiptir. Su ile temas ettiğinde dağılmaz. 32’li rulo seçeneği ile karşınıza çıkar. Renkli ve kokulu seçeneklerden biri olması ile sık tercih edilir. Pamuk özleri ile zenginleşen kokusu, hipoalerjenik özelliğe sahiptir. Dermatest onaylı olan tuvalet kağıdı, yerleştirildikleri banyolarda genel bir koku yayar. Yapay beyazlatıcı ve selüloz içermez. Konforlu bir şekilde kişisel temizlik olanağı tanır. Çiçeksi kokuya sahiptir. Boyut, doku ve kalite olarak idealdir. Yüksek kalitesi ile yumuşak bir dokuya sahip ürün olma özelliği dikkat çeker. Kalite standartlarının yüksek olması piyasadaki konumunu korur. Familia Plus tuvalet kağıdı 32’li yorumları, ürünü kullanan kişilerin deneyimlerini inceleme şansı tanır. Hassas yapıdaki rulo tuvalet kağıdını yakından inceleyebilirsiniz.

Bütçe Dostu Familia Plus 32’li Tuvalet Kağıdı Fiyatı

Bütçe Dostu Familia Plus 32’li Tuvalet Kağıdı Fiyatı

Taleplere ve ihtiyaçlara yanıt veren ürün, yüksek kaliteye sahip olması ile beğeni toplar. İhtiyaçları karşılamanın yanı sıra uygun fiyat seçenekleri ile karşınıza çıkar. Aile bütçesine katkıda bulunur. Uzun boyutu, 3 katlı olma özelliği ve yumuşak yapıyı ile uzun süreli kullanım imkanı sunar. Çabuk bitmeyen yapısı ile dikkat çeker. Miktar ve boyut doğru orantılı ve yeterli olması ile kullanım ömrünü uzatır. Yüzde yüz saf selülozdan üretilir. Ailelerin öncelikli tercihi olan tuvalet kağıdı, güvenilir bir kullanımı destekler. Doğal niteliklere sahiptir. Avantajlı rulo seçeneklerinin öncüsü olarak boy gösterir. Sahip olduğu kapasite ile ihtiyaçları ve beklentileri fazlası ile karşılar. Pratik şekilde açılan ambalajı ile kolaylık sağlar. Familia Plus 32’li tuvalet kağıdı fiyatı ekonomik olacak şekilde belirlenir. Bütçe dostu tuvalet kağıdını Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.