Falcon Mitsubishi L200 2015 - 2018 Uyumlu Black Tavan Çıtası Siyah

398 TL

Ürün Bilgileri

Falcon Mitsubishi L200 2015 - 2018 Uyumlu Black Tavan Çıtası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEREMMOTORLUARAÇLAR Satıcı Ünvanı: ŞERAFETTİN DOĞRUYOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bilecik Vergi Kimlik Numarası: 3090233869
    Bu ürün KEREMMOTORLUARAÇLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mitsubishi L200 2015 - 2018 Falcon Tavan Çıtası Siyah Falcon - Siyah Ekstra güçlendirilmiş ve contalı kafa plastikleri Ekstra kalınlaştırılmış alüminyum gövde profili Matkap kullanmadan uygulanabilir. Araca Özel Montaj kiti dahildir. TAVAN ÇITASI NEDİR ? Otomobil tavanında konumlandırılan çıtalar, her araç için özel olarak üretilip kullanıcılara sunuluyor. Yalnızca dekoratif amaçlı olabileceği gibi yük taşımak için de tasarlanmış olabiliyor. TAVAN ÇITASI NE İŞE YARAR ? Özellikle ara atkılı modeller, aerodinamik yapıları sebebiyle aksesuar niteliğinde kullanımlarının yanı sıra güvenli yapısıyla port bagaj için de uygun alanlar oluşturuyor. NEDEN BF CUSTOM GARAGE ? İnsan yeri geldiğinde yaşadığı alanı veya kullandığı otomobili kendi karakterince değiştirmek, güzelleştirmek ve geliştirmek ister. Bu istekler her zaman maddi imkanlar dahilinde olmaz, olan şeylerin de genelde bir çeşit sıkıntısı vardır. Bf Custom Garage olarak sizin için hem uygun, hemde kaliteli araç aksesuarlarını stoklarımıza çekip siz müşterilerimize ulaştırıyoruz.
Geri Bildirim Ver