Fakir - Sc Öko Power - Krem

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Fakir - Sc Öko Power - Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davutoğulları Satıcı Ünvanı: DAVUTOĞULLARI ELEKTRONİK HİZMETLERİ ZÜCCACİYE TEMİZLİK OTOMOTİV İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271079620500010 Vergi Kimlik Numarası: 2710796205
    Bu ürün Davutoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Sc Öko Power - Krem SC Öko Power SC Öko Power - Ekstra ekolojik. Fakir kompresör motoru iki avantajı bir teknolojide birleştirir: Performansta güçlü ama aynı zamanda tasarruflu tüketim. Süpürme sırasında performansı hemen hissedin: Yüksek hava debisi optimum toz emilimi ve böylece en iyi temizleme sonuçları sağlar. İşiniz daha titiz olur ve hatta daha kolay ve daha hızlı yapılır. İkinci avantajı, elektrik sayacında kendini gösterir: Büyük bir süpürge gücü. *** Bu sadece cüzdanınızı değil, aynı zamanda çevreyi de korur. Bu noktada da da hiçbir şeyden ödün vermez: SC Öko elektrik kablosuna kadar %100 PVC içermez, %90 geri dönüştürülebilir ve en sıkı Avrupa yönetmeliklerine dikkat ederek çevre dostu bir şekilde mümkün olduğunca üretilmiştir. Ürün detayları: Kompresör maks. 1400 Watt kademesiz elektronik olarak ayarlanabilir, Ekolojik güç: 2100 Watt gibi emiş gücü. 2 parçalı paslanmaz çelik teleskopik boru. Kablo sarma sistemi. Saklama sistemi. Emme borusu park konumu. Otomatik durdurma. Emme regülatörlü sap. Taşıma sapı. 3 kauçuk döner tekerlekli, yumuşak tekerlekli. 4 kademeli filtre sistemi: 5 katmanlı mikro keçe filtre torbası, çıkarılabilir kapaklı, 3,5 l hacim, mikro ana filtre, HEPA filtreli kaset Micro-Vario kaset, hava tahliye filtresi. Elektrikli torba değişim göstergesi. Saklama alanı kapağı kilidi. Plus ekstra uzun derz başlığı. Plus ekstra turbo fırça. Değiştirilebilir zemin emme başlığı. Sert zemin başlığı Entegre aksesuar deposunda: Döşeme başlığı, derz başlığı Y x G x D: 47 x 30,5 x 25 cm. Ağırlık: 6,5 kg. Çalışma yarıçapı: 8,5 m. ***2100 Watt emiş gücü, sadece 1400 Watt güç tüketimi. Bu, aynı emme gücünde, Fakir 2100 Watt cihazlara kıyasla %30'a kadar enerji tasarrufu anlamına gelir. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
Geri Bildirim Ver