Fakir Luminoso Smart Plus Hava Temizleyici

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Fakir Luminoso Smart Plus Hava Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKOLTİCARETİM Satıcı Ünvanı: MUHAMMET OLGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3494883043600000 Vergi Kimlik Numarası: 6410276001
    Bu ürün EKOLTİCARETİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siz de evinizin içinde daha temiz hava hayal ediyor musunuz? Daha iyi hava sirkülasyonu, alanınızda dinlenirken kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Bu hedefe ulaşmanın birkaç yolu vardır, bunlardan biri kesinlikle hava nemden arındırmaktır. Bu bağlamda Fakir, Alman mühendisliği tarafından üretilen ve tam da bunu yapan geniş bir profesyonel ürün yelpazesi yaratmıştır. Herkesin ihtiyacını karşılamak için tasarlanmış farklı tipte hava nemlendiriciler vardır, bunlardan biri havayı arındırmayı amaçlayan bir iyonizasyon işlemi kullanan Fakir Luminoso Smart Plus Hava Temizleyicidir. Evde Soluduğunuz Havayı Arındırın Bu özel Luminoso Smart Plus Hava Temizleme Cihazı, soluduğunuz havayı, kapalı bir ortamda hava sirkülasyonu olmadığında oluşan kirlerden arındırmayı amaçlamaktadır. Yeni hava temizleme teknolojileri ile artık herhangi bir problem, alerji veya rahatsızlığınız olmayacak çünkü soluduğunuz havanın kalitesini önemli ölçüde artıracaktır. Bu nedenle Fakir Luminoso Smart Plus Hava Temizleme Cihazı, bahsedilen tüm maddelerin hapsolduğu klasik nem gidericiler gibi fiziksel bir filtre kullanmaz, ancak çok daha gelişmiş bir işlem kullanır. Uzaktan kumandaya alternatif olarak, işlevsel ve sezgisel bir LED gösterge paneli ile hava temizleyicinin üstüne yerleştirilmiş özel dokunmatik ekranı her zaman kullanabilirsiniz. Hastanelerde Bile Aktif Olan Cihazlar Hastanelerde, virüslerin ve hastalıkların yayılmasını önlemek ve durdurmak için çok yararlı olan çevre için çok sayıda hava temizleyici de kurulmuştur
  • hava iyonlaştırıcılar, bakterileri tıbbi ekipmandan dezenfekte etmek ve ortadan kaldırmak için sıklıkla kullanılır. Bunun gibi teknolojik ve gelişmiş bir hava temizleyici seçmek, duygudurum bozukluklarının, solunum problemlerinin ve alerjilerin başlamasını önleyen daha sağlıklı bir ortamda yaşamanızı sağlayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver