Fakir Lcd Cleaner Ekran Temizleyici 225 ml

200 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fakir Lcd Cleaner Ekran Temizleyici 225 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oto Dünyam Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210781387
    Bu ürün Oto Dünyam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir LCD Cleaner Ekran Temizleyici 225 ml Fakir Cleaner Ekran Temizleyici 225 Ml Yüzey Temizliği Fakir Lcd Cleaner Alkol Ve Amonyak İçermez
  • Fakir Lcd Cleaner , Pc, Lcd, Led, Plazma Ve Laptop Ekranları, Fotoğraf Makinesi Lensleri, Gözlük Camları, Yazıcı, Fotokopi, Fax Gibi Büro Malzemelerinin Dış Yüzey Temizliğinde Kullanılır.İçerdiği Doğal Yüzey Aktif Maddeler Ve Anti Statik Etkisi Sayesinde Lcd Gibi Hassas Yüzeylerde İz Bırakmaz, Çizmez, Tozlanmayı Geciktirir. Ambalaj: 225 Ml Fakir Lcd Cleaner Lcd Ekranlar Cam Değildir Bu Tip Ekranların Temizliğinde Normal Yüzey Ve Cam Temizleyiciler Kullanılmamalıdır. Fakir Lcd Cleaner Lcd Ekranlar İçin Özel Olarak Geliştirilmiştir. Alkol Ve Amonyak İçermeyen Özel Formül Lcd Ekranlarda Mükemmel Temizlik Sağlar, Anti-Statik Etkisi İle Ekranın Tozlanmasını Geciktirir.Kullanım Yerleri: Fakir Lcd Cleaner Pc, Lcd, Led, Plazma Ve Laptop Ekranları, Fotoğraf Makinesi Lensleri, Gözlük Camları, Yazıcı, Fotokopi, Fax Gib Büro Malzemelerinin Dış Yüzey Temizliğinde Kullanılır. Özellikleri: Alkol Ve Amonyak İçermez. İçerdiği Yüzey Aktif Maddeler Ve Anti-Statik Etkisi Sayesinde Lcd Gibi Hassas Yüzeylerde İz Bırakmaz, Çizmez, Tozlanmayı Geciktirir Nasıl Kullanılır? Kağıt Havlu Ya Da Sıradan Temizlik Bezleri Lcd Ekranlarında Kalıcı Çizikler Oluşturabilir. Bu Nedenle Ekranların Temizliğinde Daha Yumuşak Ve Emici Olan Microfiber Bezler Kullanılmalıdır. Temizlemeden Önce Cihazın Kapalı Olması Kontrol Edilir. Fakir Lcd Cleaner Microfiber Beze Püskürtülür. Dairesel Hareketlerle Ekran Temizlenir. Ürünün Direkt Olarak Ekrana Püskürtülmesi Önerilmez. Fakir Lcd Cleaner Alkol Ve Amonyak İçermez. Fakir Lcd Cleaner Ekranı Çizmeden Temizler. Fakir Lcd Cleaner Ekranın Tozlanmasını Geciktirir.
Geri Bildirim Ver