Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.669,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.940 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fiyat Performans Satıcı Ünvanı: DİLEK SARIGÜL ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480261978
    Bu ürün Fiyat Performans tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Glorıa Saç Kurutma MakinesiFakir Glorıa Saç Kurutma Makinesi *2200W Dc Motor *2 Hız Ayarı *3 Sıcaklık Ayarı *Soğuk Fön Düğmesi İle Saça Daha Kalıcı Şekil Verebilme *Hava Yönlendirici Başlığı *Difüzör / Vigo Başlığı İle Saça Daha Dolgun Ve Hacimli Şekil Verebilme *Asma Halkası *1,8M Kablo Uzunluğu Difüzör Var Güç 2200 W Hız Ayarı 2 Kademe Isı Ayarı 3 Kademe Iyon Yok Kullanım Tipi Standart Soğuk Hava Var Garanti Süresi (Ay) 2

Ürün Özellikleri

  • Güç 2200 W
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Standart
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Motor Tipi DC
  • Difüzör Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi

Duştan sonra saçlarınız üzerinde yaptığınız ilk işlemlerden biri onları kurutmaktır. Bu işlem oldukça önemlidir. Çünkü saçların ıslak kalması, saç sağlığına zarar verebildiği gibi çeşitli sağlık problemlerine de yol açabilir. Fakir Gloria 2200 w saç kurutma makinesi ile bu tür problemlerin önüne geçilebilir. Kusursuz kurutma gücü ve Fakir’in kalitesi ile saç kurutmak keyifli ve sağlıklı bir eylem olacaktır. Bu sayede saçlarınız her zaman parlak ve canlı görünür. Bu ürün 2200 W gücüyle çalışır ve görevini layıkıyla yerine getirme konusunda ustadır. 3 kademeli ısı ve 2 kademeli hız ayarı ile isteğe göre ayarlanabilir özelliklere sahiptir. Böylece saçlarınıza şekil verme konusunda seçeneklerinizi genişletir. Soğuk fön düğmesi sayesinde saçınıza verdiğiniz şeklin daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Güç: 2200 W
  • Renk: Siyah
  • Garanti süresi: 2 ay

Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi Özellikleri

Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi Özellikleri

Fakir Gloria 2200 w saç kurutma makinesi saçlarınıza daha kalıcı bir şekil verebilmenizi sağlamak için kusursuz özellikleriyle beraber sunulur. Cihaz, 2200 W gücünde çalışır. Bu sayede ıslak saçlarınızı anında kurutarak alışık olduğunuz canlı ve parlak görünümüne kavuşturur. 3 kademeli ısı ayarı ve soğuk fön fonksiyonu sayesinde saçlarınıza dolgunluk kazandırır. Bu sayede saçlarınızı istediğiniz sıcaklıkta kurutabilir ve alışık olduğunuz biçimde saçlarınızı şekillendirebilirsiniz. 2 kademeli hız özelliği sayesinde acele etmeniz gereken, vaktinizin kısıtlı olduğu durumlarda size hız kazandırır. Bu ürün, kurutma makinesinin ucuna takılan bir difüzöre de sahiptir. Bu sayede saçlarınızı fazla ısıya maruz bırakmayarak sizi olası zararlardan korumayı hedefler. Vigo başlığı ile saçlarınıza daha dolgun ve hacimli bir görünüm kazandırmak artık daha kolay olur. Kablo uzunluğu 1,8 metredir.

Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi Uzun Ömürlü mü?

Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi Uzun Ömürlü mü?

Fakir Gloria 2200 w saç kurutma makinesi, Fakir markasının yılların tecrübesi ve üstün teknolojinin bir araya gelmesiyle üretilir. Saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı sağlar. Saçlarınızı kurutmakla kalmaz, kusursuz şekil vermenize de olanak sağlar. Fakir saç kurutma makinesi gloria 2 aylık bir garanti süresi ile satışa sunulur. Ergonomik ve hafif kullanımıyla göz doldurur. Kademeli hız ve ısı ayarı sayesinde kullanıcıya birçok seçenek sunduğu gibi saçları ısıdan korumak için de difüzör içerir. Bu sayede Fakir Gloria 2200 w saç kurutma makinesi uzun süreli bir kullanımda saçların zarar görmesini engeller. Siyah rengi ile şık bir görünüme sahiptir. Rengi solmaz; çizik ve toza karşı dayanıklıdır. Tüm bu özellikleri ile uzun ömürlü bir üründür. Asma halkası sayesinde istediğiniz yere asabilirsiniz. Makinenin iyon özelliği bulunmaz.

Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi Kaliteli mi?

Fakir Gloria 2200 W Saç Kurutma Makinesi Kaliteli mi?

Fakir Gloria 2200 w saç kurutma makinesi, sahip olduğu birçok fonksiyon ve paket içeriği ile oldukça kaliteli bir üründür. Özellikle Fakir markasının özenli üretim anlayışı ve devrim niteliğindeki teknolojisinin birleşimiyle üretilen bu cihaz, gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Bu saç kurutma makinesi kademeli hız ve ısı ayarı ile kullanıcıya birçok seçenek sunduğu gibi soğuk fön fonksiyonu ile de saçların daha dolgun ve hacimli şekil almasına olanak sağlar. Ergonomik, hafif ve şık tasarımıyla ön plana çıkan Fakir Gloria, asma halkası ve 1,8m’lik kablosu ile beraber gelir. Bu sayede taşıma ve saklama kolaylığı sağlar. Saç kurutma makinesi beraberinde bulunan vigo başlığı sayesinde saçlar ısıya maruz bırakılmadan kurutulur. Böylece saçta oluşabilecek olası zararların önüne geçilir. Bu ürünle ilgili daha fazla bilgi almak için değerlendirmeler bölümündeki Fakir Gloria 2200 w saç kurutma makinesi yorumlarına göz atabilirsiniz. Cihazın sizin için uygunluğuna karar verdikten sonra Trendyol üzerinden kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Siparişiniz size hızlıca ulaştırılır.