Fakir Darkys 800w Dik Elektrikli Süpürge Rose

2.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.504,90 TL

Ürün Bilgileri

Fakir Darkys 800w Dik Elektrikli Süpürge Rose

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fiyat Performans Satıcı Ünvanı: DİLEK SARIGÜL ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480261978
    Bu ürün Fiyat Performans tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Darkys 800w Dik Elektrikli Süpürge Rose Darkys 800w Dik Elektrikli Süpürge Rose

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 500-1000 L
Geri Bildirim Ver

Fakir Darky's 41003409 800 W Elektrikli Dik Rose Süpürge

Fakir Darky’s Rose dikey elektrikli süpürge, herkesin kolaylıkla kullanabileceği bir üründür. Küçük ve ergonomik olması sayesinde tek elle bile süpürgeye hâkim olabilirsiniz. Kolay kullanılır. Üçgen başlığı sayesinde her köşeye ulaşır. Esnek yapısıyla mobilya altlarına kolayca girebilir. Farklı başlıklarıyla çeşitli yüzeyleri rahatlıkla temizler. İdeal bir emiş gücüne ve ses seviyesine sahiptir. El süpürgesi olarak kullanılmaya da uygundur. Torbasız toz haznesi kolaylıkla temizlenebilir. Fakir Darky’s Rose dikey elektrikli süpürge, minimal tasarımı sayesinde kullanılmadığı zamanlarda fazla yer kaplamaz. Bu sayede kolayca muhafaza edilebilir.

  • 6 metre kablo uzunluğu
  • 800 W motor gücü
  • 59 cm uzunluğunda ve 2 kg ağırlığında

Fakir Darkys 800w Rose Dik Elektrikli Süpürge Özellikleri

Fakir Darkys 800w Rose Dik Elektrikli Süpürge Özellikleri

Fakir Darky’s Rose elektrikli süpürge dik forma sahip olan bir üründür. Boyu 59 cm’dir. Ürünün tam ebatları 19 x 21 x 59 cm şeklindedir. Bu boyutları sayesinde kapı arkasında bile kolaylıkla muhafaza edilebilir. 2 kg net ağırlığı sayesinde kullanımı ve hâkimiyeti kolaydır. Tek elle bile süpürme işleminin yapılmasına olanak sağlar. Boyutları ve ağırlığı sayesinde kullanıcısını yormaz. Fakir Darky’s 800 W dikey süpürge, yüksek emiş gücüne sahiptir. Pratik ve toz torbasız bir elektrikli süpürgedir. Toz haznesi 1 litre hacimlidir ve kolaylıkla çıkarılıp temizlenebilir. Yüksek emiş gücüne rağmen bu ürün sessiz çalışır. Süpürgenin ses seviyesi 71-80 Dba arasındadır. Bu sayede kullanım sırasında çevreye rahatsızlık vermez. Fakir Darky’s Rose dikey elektrikli süpürge, kullanımı kolaylaştıran apartlarla gönderilir.

Fakir Darkys Dik Elektrikli Süpürge Çekim Gücü Nasıldır?

Fakir Darkys Dik Elektrikli Süpürge Çekim Gücü Nasıldır?

Fakir Darky’s Rose elektrikli süpürgenin motor gücü 800 W’tır. Bu değer yalnızca elektrik süpürgesinin vakum özelliğinin ne kadar güç tükettiğini ifade eder. Daha yüksek watt her zaman daha iyi bir emiş gücü anlamına gelmez. Elektrik süpürgelerinin çoğu 700 ila 900 W arasında motor gücüne sahiptir. Fakir Darky’s Rose elektrikli süpürgenin gücü ideal düzeydir. Bu sayede iç mekânlardaki halı ve parke gibi çeşitli zeminlerde yüksek performans gösterir. Elektrikli süpürgenizin vakum gücünü ilk günkü performansında tutmak için toz haznesini sık sık temizlemelisiniz. Fakir Darky’s Rose elektrikli süpürge yorumlarında kullanıcılar, ürünün emiş gücünden memnun kaldıklarını ifade eder. Ürünün hafifliği ve rahatsız etmeyen sesi ise makinenin yorumlarda öne çıkan diğer özellikleridir.

Fakir Darkys 800w Rose Dik Elektrikli Süpürge Ergonomik mi?

Fakir Darkys 800w Rose Dik Elektrikli Süpürge Ergonomik mi?

Fakir Darky’s Rose elektrikli süpürge son derece ergonomik bir üründür. 59 cm’lik boyu sayesinde kullanıcısının eğilmesini gerektirmez. Ortalama boya sahip kişilerin fazla eğilmeden ve bel ağrıları yaşamadan rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Elektrikli süpürgenin taşıma kolu mevcuttur. Ürünün tutma sapı ergonomiktir. Böylece kullanım esnasında herhangi bir rahatsızlığa yol açmaz. Kolay manevra kabiliyeti ile güç kullanmanıza gerek kalmadan tek elinizle elektrikli süpürgesini döndürebilirsiniz. Yatak veya koltuk altı gibi alçak alanlara ulaşmak için ürünü rahatlıkla eğebilirsiniz. Yuvarlak hatlı mobilyaların etrafında dönerken elektrikli süpürgesini kolayca çevirebilirsiniz. Fakir Darky’s 800 W dikey elektrikli süpürge kablolu bir üründür. 6 metre uzunluğundaki kablosu sayesinde bir kere prize taktıktan sonra pek çok yere rahatlıkla ulaşabilir. Toz haznesinin bulunduğu kısmı, kilit simgesi bulunan tuşla gövdeden ayırarak el süpürgesi olarak kullanmanız da mümkündür. Bu sayede çok daha pratik ve ergonomik bir temizlik deneyimi elde edersiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden indirimli fiyatlarla hemen satın alabilirsiniz.