8
Elde Bulaşık Deterjanı kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml ( 1500 X 4 ) Sıvı Bulaşık Deterjanı Fırsat Paketi

406,90 TL
(101,73 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
436,44 TL
Kargo Bedava
436,46 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml ( 1500 X 4 ) Sıvı Bulaşık Deterjanı Fırsat Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Fairy Platinum: Fairy'nin Hijyen zirvesi Fairy'nin 1 numaralı formulü ile yardımcı malzemelere* gerek kalmadan üstün temizlik sağlayın! * (limon suyu, sirke ve çamaşır suyu)
Geri Bildirim Ver

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml (1500 x 4) Sıvı Bulaşık Deterjanı Fırsat Paketi

Fairy Platinum hijyen 6000 ml, bulaşıkları mükemmel bir şekilde temizleyen ve parlak bırakan yüksek performanslı aktif bileşenlerden yapılmıştır. Deterjan bakteri ve virüsleri öldürerek hijyenik bir ortam oluşturur. Fairy Platinum doğrudan bulaşık makinesinde veya elde yıkama için kullanılabilir.

 
  • % 100 yağda etkili
  • Ultra uzun ömürlü köpük
  • Geri dönüştürülebilir şişe

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı Özellikleri

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı Özellikleri

Fairy Platinum hijyen 1500 x 4 fırsat paketi, yoğun formülü sayesinde güçlü bir temizleme sağlar. Bakteri ve virüsleri öldürür ve hijyenik bir ortam sağlar. Çoklu katmanlı protezlerin temizliğinde etkilidir. Deterjan, doğrudan bulaşık makinesine veya el yıkama için kullanılabilir. Ferah ve yoğun bir kokuya sahiptir. Bu sayede ortamı kokusuyla etkisi altına alır. Fairy Platinum hijyen sıvı bulaşık deterjanı yüksek yoğunluklu bir formüle sahiptir. Bulaşık ekipmanlarınızla uyumludur ve yoğun formülü sayesinde güçlü bir temizlik sağlar. Bakteri ve virüsleri hızlı bir şekilde ortamdan uzaklaştırır. Fairy Platinum doğrudan bulaşık makinesinde veya elde yıkama için kullanılabilir. Bulaşıkları temizleme konusunda daha fazla verimlilik sağlar. Daha detaylı bilgi için Fairy Platinum hijyen 1500 x 4 fırsat paketi yorumları bölümüne göz atarak kullanıcı deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

 

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı Kullanımı

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı Kullanımı

Fairy Platinum hijyen 1500 x 4 sıvı bulaşık deterjanı yoğun temizlik sağlayan, kokusuz ve oldukça etkili bir üründür. Mutfağınızda Fairy Platinum sıvı bulaşık deterjanı kullanarak zaman ve para tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bakterileri, virüsleri ve mikropları etkili bir şekilde öldürerek geride hijyenik bir ortam bırakır. Kullanımdan sonra bulaşıklarınızın taze kokmasını sağlayan lezzetli bir kokuya sahiptir. Temizlemek ve dezenfekte etmek için güçlü temizleme etkisine sahip yüksek performanslı bir deterjan olan Fairy Platinum, bakterileri öldüren etkili bir üründür. Eşsiz ultra teknolojisi, en zorlu lekelerin etkili bir şekilde çıkarılmasını sağlar. Kötü kokulara neden olan birikintilerin oluşumunu azaltır. Bulaşık makinesinde veya elde yıkama için kullanılabilir. Bulaşık makinesinin önerilen dozajında kullanılması önerilir. Elde yıkama için ise deterjanı suya ekleyerek bulaşıkları deterjanlı suda bekletebilirsiniz.

 

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı Fiyatı

Fairy Platinum Hijyen 6000 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı Fiyatı

Fairy Platinum Hijyen 1500 x 4 fırsat paketi fiyatı ve performansıyla kullanıcılardan tam not alır. Fairy Platinum Hijyen bulaşık deterjanı, bulaşıklarınız için yoğun temizlik sağlayan çok katmanlı bir deterjandır. En zorlu lekeleri bile temizler, bakterileri öldürür ve hijyenik bir ortam sağlar. Tencere ve tavalarda yumuşak bir fırça kullanarak elde yıkanabilir. Fairy Platinum Hijyen bulaşık deterjanı bulaşıkları, çatal bıçakları ve diğer bulaşık takımlarını temizlemek ve sterilize etmek için tasarlanmıştır. Yüksek yoğunluklu formülü donuk, yağlı yemek lekelerini hedef alır ve bulaşıklardaki kokuyu giderir. Deterjan, mikropların %99,9'unun yanı sıra bakterilerin de %99'unu ortadan kaldırır. Çok katmanlı protezler için de uygundur. Ürünü Trendyol’dan detaylı bir şekilde inceleyebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.