Fairy Losyon Sıvı Bulaşık Deterjanı 1500 ml Aloe Vera Kokulu

99,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
112,18 TL
500 TL Üzeri 75 TL İndirim
112,68 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
1.250 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
118,29 TL113,88 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Losyon Sıvı Bulaşık Deterjanı 1500 ml Aloe Vera Kokulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global Mağazacılık Satıcı Ünvanı: GLOBAL MAĞAZACILIK A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607034990800017 Vergi Kimlik Numarası: 6070349908
    Bu ürün Global Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 yağda bile etkili Fairy Losyon E Vitaminli ve Aloe Vera kokulu formulü sayesinde ellere hassaken yağlarda etkilidir. *saf yemek yağı
Geri Bildirim Ver

Fairy Losyon Sıvı Bullaşık Deterjanı 1500 ml Aloe Vera Kokulu

Fairy losyon sıvı bulaşık deterjanı 1500 ml aloe vera kokulu ile bulaşıklar her zaman temiz ve lekesiz olur. Hafif ve sağlıklı formülüyle su bazlı uygulamalarda lekeleri ve yağı çıkarmada etkilidir. Bu özellikleriyle ev temizliği işleri için idealdir. Sıvı deterjan hem kokulu hem de kokusuz seçenekler sunar.

 
  • E vitamini katkılı
  • % 100 yağda bile etkili
  • Geri dönüştürülebilir şişe

Fairy Losyon Sıvı Bulaşık Deterjanı Aloe Vera Kokulu Özellikleri

Fairy Losyon Sıvı Bulaşık Deterjanı Aloe Vera Kokulu Özellikleri

Fairy losyon aloe vera kokulu sıvı bulaşık deterjanı, düşük sertlikteki sulara etki eden yumuşak bir formülasyona sahiptir. Lekeleri ve yağı çok iyi temizleyen etkili su bazlı formülasyonu ile bulaşık yıkama süresini kısaltır. Fairy kullanıcıları için parfümlü veya kokusuz seçenekler de sunar. Fairy Lotion bulaşıklarınızı her zaman temiz ve lekesiz bırakır. Düşük sertlikteki suya etki eden bu hafif formülasyon ile sahip olduğunuz tüm dayanıklı bulaşık makinelerinde kullanılabilir. İlk yıkamadan itibaren, Fairy Lotion'un etkili su bazlı formülasyonunun lekeleri ve yağı çok iyi temizlediği görülür. Detaylı bilgi için Fairy losyon aloe vera kokulu sıvı bulaşık deterjanı yorumları bölümüne göz atarak kullanıcı deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Kişisel tercihlerinize uygun parfümlü veya kokusuz seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

 

Fairy Losyon Sıvı Bulaşık Deterjanı Aloe Vera Kokulu Kullanımı

Fairy Losyon Sıvı Bulaşık Deterjanı Aloe Vera Kokulu Kullanımı

Fairy Lotion, her yıkamada lekesiz bir temizlik sunan su bazlı ve etkili bir sıvı bulaşık deterjanıdır. Fairy'nin formülasyonu, mükemmel yağ temizleme gücü ve köpürme kabiliyeti sağlayan yeni nesil anyonik yüzey aktif maddelere dayanmaktadır. Düşük sertliğe, yüksek parlaklığa sahiptir ve bulaşıklarınızı yeni gibi hissettirir. 1500 ml'lik bir şişede gelir ve parfümlü veya kokusuz seçenekleri mevcuttur. Kullanımı oldukça kolaydır. Bulaşıkları suya batırın ve kirlilik düzeyine göre biraz Fairy losyon sıvı bulaşık deterjanı ekleyin. Deterjanlı su ile bulaşıkların yüzeyini yumuşak bir fırça veya bez ile ovun. Bulaşıkları iyice durulayın ve kurulayın. Ürünün dozajı, bulaşıkların kirlilik düzeyine ve su sertliğine göre değişebilir. Mümkünse eldiven kullanın ve yıkamadan sonra ellerinizin deterjandan arınmış olduğuna emin olun.

 

Fairy Losyon Sıvı Bulaşık Deterjanı Aloe Vera Kokulu Avantajları

Fairy Losyon Sıvı Bulaşık Deterjanı Aloe Vera Kokulu Avantajları

Fairy losyon sıvı bulaşık deterjanı 1500 ml aloe vera kokulu fiyatı ve kalitesi ile kullanıcılara pek çok avantaj sunar. Fairy Lotion'ın hafif ve kremsi formülü zorlu lekelerden, yağlardan ve bakterilerden kurtulmanızı sağlar. Hafif deterjan bulaşıklarınızı temiz ve lekesiz bırakmak için tasarlanmıştır. Fairy losyon sıvı bulaşık deterjanı aloe vera kokulu ürününün avantajları arasında şunlar bulunabilir: Aloe Vera kokusu ile daha keyifli bir temizlik deneyimi sunar. Aloe Vera'nın nemlendirici özelliği, ellerinizi kurumadan temizlemenizi sağlar. Özel formülü sayesinde lekeleri ve yağı etkili bir şekilde çıkarır. Ayrıca ürün doğal içerikli ve çevre dostudur. Ürünü Trendyol’dan yakından inceleyebilir, dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.