9
Monitör Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Fagus Wood Doğal Ahşap Bilgisayar Monitörü Yükseltici Stant Ve Ekran Yükseltici

449,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL

Ürün Bilgileri

Fagus Wood Doğal Ahşap Bilgisayar Monitörü Yükseltici Stant Ve Ekran Yükseltici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fagus Wood Satıcı Ünvanı: FAGUS WOOD ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384090211500001 Vergi Kimlik Numarası: 3840902115
    Bu ürün Fagus Wood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Ahşap monitor yükseltici ölçüleri: 54x23x10 · Monitor standi Amerikan cevizden üretilmiştir. · Ekran standı tasarımı ile bilgisayarınızı uygun yüksekliğe getirir. · Monitör altlığı altındaki boş alan ile depolama alanı sağlar. · Pc yükseltici stand dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu doğal ahşap bilgisayar monitörü yükseltici stant ve ekran yükseltici, bilgisayarınızın ekranını daha ergonomik bir seviyeye yükseltmek ve çalışma alanınızı organize etmek için tasarlanmıştır. Yükseltici, doğal ahşap malzemeden yapılmıştır ve el yapımıdır. Doğal ahşap rengi ve dokusu, çalışma alanınıza sıcaklık ve doğallık katarken, stantın minimal tasarımı da estetik açıdan hoş bir görünüm sağlar. Yükseltici, 50 cm genişlik ve 10 cm derinliğe sahiptir ve çeşitli monitör boyutları için uygundur. 10 cm yüksekliği ile, monitör ekranınızı daha ergonomik bir seviyeye yükseltir, böylece rahat bir çalışma pozisyonu sağlar ve boyun ve sırt ağrılarından kurtulmanıza yardımcı olur. Ayrıca, alt kısmında bir depolama bölmesi bulunur, bu bölme ile bazı küçük ofis araçlarınızı saklayabilir veya kablolarınızı düzenleyebilirsiniz. Doğal Ahşap Bilgisayar Monitörü Yükseltici Stant ve Ekran Yükseltici, ev ofisinizde veya iş yerinizde çalışırken sağlıklı bir duruş ve daha iyi bir çalışma ortamı için harika bir seçenektir.

Ürün Özellikleri

  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver