Factor360 Factor 360 Buharlı Far Temizleme Parlatma Seti Cihazı Makinesi Kiti Sıvısı Takımı 5 Li Set

399 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Factor360 Factor 360 Buharlı Far Temizleme Parlatma Seti Cihazı Makinesi Kiti Sıvısı Takımı 5 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AS GARAJ Satıcı Ünvanı: YETER CANPOLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2020413156
    Bu ürün AS GARAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Factor360 far temizleme seti Taksit seçeneklerine bakmadan geçmeyiniz Far temizleme sıvısı - factor360 far temizleme sıvısı farlar yenilendikten sonra uzun süre korunabilen sararma, çizilme, oksidasyon, bulanıklık gibi çeşitli sorunları gidermek için kullanılır. Hafif çizikleri etkili bir şekilde ortadan kaldırır ve sararma, bulanıklık, oksidasyon ve diğer sorunları çözer. Çevre dostu malzeme - Factor360 far temizleme sıvısı çevre dostudur ve ağır metal içermez. Araba farlarını yepyeni bir far gibi mükemmel bir şekilde onarır. Uzun ömür - Factor360 far temizleme sıvısı son derece dayanıklıdır ve farların veya araba farlarının ve arka lambaların ömrünü 3yıldan fazla uzatmak için uzatılabilir, bu da onları eskime ve oksidasyona daha az yatkın hale getirir. Yüksek kalite kaplama - Factor360 far temizleme sıvısı çizilmeye dayanıklı nano şeffaf katman, güçlü sertlik, yüksek sıcaklık direnci, yüzeydeki yüksek yoğunluklu şeffaf katman 120 °c yüksek sıcaklığa, çözünmez ve düşmemeye dayanabilir. Kullanılabilir - Araba far kurtarma, pleksiglas ve arka lambalar, römorklar, tekne camları, kasklı kar motosikletleri vb. Gibi plastik yüzeyler. Far onarım kitinin kullanımı sadece farları geceleri daha parlak hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda güvenliği de artırır. Factor360 far temizleme set içeriği
  • 3 adet zımpara 1 adet buhar çaydanlığı (220v) 1 adet huni 1 adet far temizleme & parlatma sıvısı (1lt yaklaşık 35-40 araç farı parlatır) 1 adet mikrofiber bez Factor360 far temizleme seti uygulama şekli: Sırasıyla zımparaları farınıza uygulayarak pürüzsüz bir yüzey elde ediniz. Ardından bir miktar sıvıyı buhar çaydanlığına ekleyerek buharı farın tüm yüzeylerine gelecek şekilde uygulayınız. Tek bir noktaya fazla buhar uygulamaktan kaçının. Buharın solunmamasına dikkat ediniz.
Geri Bildirim Ver