fabrikahşap Isimli Dekoratif Ahşap Bulut Gece Lambası Ledli Aydınlatma

339 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

fabrikahşap Isimli Dekoratif Ahşap Bulut Gece Lambası Ledli Aydınlatma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fabrikahsapstore Satıcı Ünvanı: UĞUR AKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0200831298
    Bu ürün Fabrikahsapstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Fabrikahşap Markalıdır.Satıcının Fabrikahşap olmasına dikkat ediniz. Fabrikahşap Mağazasından gönderilmeyen siparişler fabrikahşap sorumluluğunda değildir. · Siparişiniz sonrası Alıcı isim soyisim ve yazılcak ismi soru sor kısmından bildirmeniz gerekmektedir. · Alıcıs teyit edilmeyen siparişler isimsiz gönderilecektir. İsim bildirilmeyen siparişler isimsiz gönderilmektedir. · Avrupa e1 standartlarına uygun malzemeden üretilmiştir. · Ahşap mdf kullanılmıştır. · Uzun ömürlü beyaz led kullanılmıştır. · 9v Pille çalışır (pil dahil değildir) · Ipli switch ile kolay açıp kapatabilirsiniz. · Çocuklarınızın odasına şıklık katar ve farklılık yaratır. · Asma aparatı mevcuttur kurulumu kolaydır. · Yükseltmeleri sayesinde ışık rahatsız etmez ve 3 boyutlu bir görüntü sağlar. · Hafif nemli bez ile temizliği kolaydır. · Su ile temas ettirmeyiniz. · Fotoğraflar stüdyo ortamında çekildiğinden ışığa bağlı olarak ufak ton farklılıkları olabilir. · Diğer ürünlerimiz için mağazamızı takip edebilir detaylı inceleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Boyut/Ebat 42 x 36
  • Renk Beyaz
  • Duy Tipi E10
  • Model Kablosuz-Pilli
Geri Bildirim Ver

Fabrikahşap fbrkahsp0336 İsimli Dekoratif Ahşap Bulut LED'li Aydınlatma Gece Lambası

Fabrikahşap, isimli dekoratif ahşap bulut ledli gece lambası, alım esnasında bizlere bildirdiğiniz isim veya isimler üstüne yazılarak gönderilmektedir. Herhangi bir isim yazdırmadan ürüne sahip olmanız da mümkündür. Ürünün küçük parçalarını asmak için gönderdiğimiz çift taraflı bantları dikkatlice kaldırdığınız sürece iz bırakma gibi bir sorunla karşılaşmazsınız. Sadece 9 vatlık tek bir pile ihtiyaç duyarsınız. Lambanın led ampulü beyaz renkte ışık verir. Fabrikahşap isimli dekoratif ahşap bulut ledli gece lambasının yükseltmesi sayesinde, ışık eşit bir şekilde yayılır. Bu da lambanızın, asıldığı ortama göze hoş ve kaliteli gelen bir görünüm kazandırmasına sebebiyet verir. Fabrikahşap İsimli Dekoratif Ahşap Bulut Gece Lambası Ledli Aydınlatma fiyatının uygunluğuyla da dikkatinizi çekebilir.

  • 1 adet 9 voltluk pille çalışır.
  • Büyük bulutun arkasında asma aparatı mevcuttur.
  • Ürünün ağırlığı 400-500 gram civarındadır.

Fabrikahşap İsimli Dekoratif Ahşap Bulut Gece Lambasının Özellikleri?

Fabrikahşap İsimli Dekoratif Ahşap Bulut Gece Lambasının Özellikleri?

Fabrikahşap, isimli dekoratif ahşap bulut ledli gece lambasının büyük bulut olan kısmını asmak için arkasında aparat mevcuttur. Ürünün diğer küçük parçaları olan yıldız ve bulutların asımı için ayrıca çift taraflı bantlar tarafımızdan, siparişinizle birlikte size gönderilir. Sadece 1 adet pil takarak kurulumunu kolayca yapmanız mümkün. Fabrikahşap, isimli dekoratif ahşap bulut ledli gece lambası, aynı zamanda size ürününüzü kişiselleştirme imkanı sunan ve kullanılan mekana oldukça hoş hava katacak bir parça. Ürünün; büyük bulut kısmı 45×25, küçük bulutları 24×13 ve yıldızları 6 cm ebattadır. Fabrikahşap dekoratif ahşap bulut ledli gece lambası, sadece estetik amaçlara hizmet etmekle kalmaz, gece lambası olarak da işlevini başarıyla yerine getirir. Doğrudan duvara asarak veya gardıfrop gibi diğer mobilyalarınızı süslemekte kullanabilirsiniz.

Fabrikahşap Ledli Ahşap Bulut Aydınlatma Nerelerde Kullanılabilir?

Fabrikahşap Ledli Ahşap Bulut Aydınlatma Nerelerde Kullanılabilir?

Fabrikahşap isimli dekoratif ahşap bulut ledli gece lambası, yeni doğan bebek odalarından küçük çocuk odalarına, hatta oyun odalarına kadar çeşitli mekanlarda kullanılabilir. Gelişimlerinin farklı evrelerinden geçmekte olan çocuklara uyum sağlar. Gece güçlü ampul ışıklarını kullanmak istemediğiniz durumlarda, bulut gece lambasının yumuşak ışıkları talebinizi karşılamak için oldukça yeterlidir. Tamamen karanlıkta uyumak istemeyen çocuklar için gece boyu performansını kaybetmeden yanabilir. Fabrikahşap isimli dekoratif ahşap bulut ledli gece lambasını, astığınız zeminden indirmek istediğinizde veya yerini değiştirme ihtiyacı doğduğunda kolayca çıkarabilirsiniz. Bulut gece lambasının led ışıkları altta bulunan çekme ipiyle aydınlanır. Işığı kapatmak istediğiniz zaman, yine bu ipini çekmeniz yeterlidir. Bu işlemi küçük çocuklar da erişebildiği sürece kolaylıkla yapabilir ve sizin yardımınıza ihtiyaç duymadan kendi lambalarını açıp kapayabilirler.

Fabrikahşap İsimli Dekoratif Ahşap Bulut Aydınlatma Kaliteli midir?

Fabrikahşap isimli dekoratif ahşap bulut ledli gece lambası Avrupa e1 standartlarına uygun, ahşap mdf malzemeden üretilir. Lambada kullanılan led ampuller uzun yıllar boyu kullanıma uygundur. Ledler aşırı ısınma yapmaz ve yanmaz. Pil ömrü kullanımınıza bağlı olarak değişmekle beraber, sonuç olarak tasarruflu bir deneyim sunar, sizi sürekli pil temin etmekle uğraştırmaz. Aydınlatmanın ahşap kısımlarının boyası çatlamaz, soyulma ve dökülme yapmaz. Fabrikahşap isimli dekoratif ahşap bulut ledli gece lambasında kullanılan ahşap malzemede ve boyasında ortamın havasına karışabilecek herhangi bir sağlığa zararlı madde bulunmaz. Ürünün temizliği için zaman zaman nemli bir bez yardımıyla silmeniz yeterlidir. Ahşap kısımlar leke bırakmaz, sık sık temizlik istemez. Lambanızın isim yazdırdığınız kısmı da ayrıca ahşap bir parçadan size özel olarak kesilir ve ürünün üstünde kendini duruşuyla belli eder. Sadece birkaç tıklamayla Fabrikahşap dekoratif ahşap bulut ledli gece lambasının yorumlarını Trendyol üzerinden okuyabilir, diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.