Fabooks Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kolektif

47 TL

Ürün Bilgileri

Fabooks Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oniks Eğitim Satıcı Ünvanı: ONİKS İLETİŞİM TEKNOLOJİ BASIM YAYIN MEDİKAL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643074875900001 Vergi Kimlik Numarası: 6430748759
    Bu ürün Oniks Eğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Hediyelik Kitap

Annenize ömür boyu kalıcı olabilecek en değerli anlarınızdan oluşan bir kitap hediye etmekten daha güzel ne olabilir? Doğum günü, anneler gibi özel zamanlarda annenizi mutlu etmek için satın alabileceğiniz Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler kitabı, pek kıymetli bir sürpriz olacak! Annenizin en meşhur sözü ne? Peki sizi güldüren davranışları var mı? Varsa neler? Ondan öğrendiğiniz değerler hangileri? Bu gibi ince düşünülmüş, değerli ve naif sorulara yanıt niteliğinde hazırlanmış Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler, içerisinde bulunan fotoğraf ve illüstrasyonlarla aldığınız hediyeye çok daha tatlı bir hava katıyor. Çiçek, kalp, çaydanlık, terlik gibi annelik kavramıyla bütünleşmiş imgeler başta olmak üzere birbirinden renkli, canlı, samimi ve doğal resimlerle süslenmiş Fabooks Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kolektif, annenize unutulmaz bir hediye olarak sunabileceğiniz eşsiz, paha biçilemez bir üründür.

  • Samimi, İçten, Tatlı Yanıtlar
  • El Yazısı İle Hazırlanabilecek Kitap
  • Unutulmayacak Harika Bir Hediye

En Değerli Hediye: Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

En Değerli Hediye: Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler kitabı, içerisine anneniz hakkındaki düşüncelerinizi özgürce yazabileceğiniz tatlı bir hediye kitabıdır. Kitabın içerisinde yer alan konu başlıkları yardımıyla bırakılan boşluklara annenizin sahip olduğu özellikleri yazabilmeniz amaçlanmıştır. Böylece annenize duyduğunuz sevgiyi en içten şekilde dile getirebilirsiniz. Tatlı sözlerini ona hatırlatarak, kişiliğiyle ilgili bilgileri toplayarak, size anımsattığı huylarını belirterek ona olan sevginizi bir kitaba dönüştürebilirsiniz. Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kolektif, annenize vereceğiniz en özel ve en değerli hediye olacaktır. Aranızdaki sevgi bağını nasıl kelimelere dökebileceğinizi bilemiyorsanız, hangi hediyeyi seçeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız bir an önce Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler kitabını edinmelisiniz. Anneniz için kesinlikle doğru bir seçim olacağından ise şimdiden emin olabilirsiniz. Çünkü sizden alacağı en güzel hediye, hislerinizin bu defter yardımıyla dışa vurumu olacaktır.

Kendi Ellerinizle Oluşturacağınız İlk Kitap: Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler

Kendi Ellerinizle Oluşturacağınız İlk Kitap: Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler, kitap içerisinde yer alan boşlukları işaretleyerek ve doldurarak kendi ellerinizle bir kitap oluşturmayı hedeflemektedir. Kendi el yazınızla ve kendi hislerinizle, düşüncelerinizle hazırladığınız bir bakıma içinizi döktüğünüz bu kitaptan hangi hediye daha güzel olabilir? Elbette hiçbir hediye Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler kitabından daha değerli olmayacaktır. Sizin doldururken eğleneceğiniz, duygulanacağınız, mutlu olacağınız, ama aynı zamanda hüzünleneceğiniz Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kolektif, annenizde de aynı şekilde yarı buruk bir tebessüm yaratacak. Kalplere dokunacak bu güzel hediye, her iki tarafın birbirine karşı duyduğu sevgiyi ortaya çıkartmak için tasarlandı. Özel çizimleri ve tatlı boyutuyla, fazla tatlı ve samimi bir üründür. Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kolektif yorumları değerlendirildiğinde bu sürprizin, anne ve çocukların arasındaki bağı kuvvetlendirdiği ayrıca, ortamda samimi bir hava yarattığı söylenebilir.

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı İle Duygusal Anlar

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı İle Duygusal Anlar

Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı, sevimli konu başlıkları ve kusursuz fotoğraflarıyla hem annenize hem size oldukça duygusal anlar yaşatacak! Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kolektif İçeriği kapsamında seksenden daha fazla soruya yanıt vererek bu kitabı doldurmanız amaçlanmaktadır. Örneğin, anneniz için en içten dileğiniz nedir? Hangi konularda O bir numaradır, kimse onun eline su dökemez? Aklınıza gelebilecek birçok konu hakkında düşünmeniz gerekecek bu kitap yardımıyla annenizi ne kadar tanıdığınızı da görmüş olacaksınız. Aynı zamanda onunla geçirdiğiniz değerli saatlerin kıymetini daha iyi anlayacaksınız. Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kolektif fiyatı, parayla biçilemeyecek bir değere sahiptir. Çünkü içerisinde en güzel duygular, tatlı hisler, samimi sözcükler barındırmaktadır. Ayrıca doğum günü, anneler günü gibi annenizi mutlu ettiğiniz herhangi bir günün değeri hiçbir birimle ölçülemeyecek kadar özeldir.