Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24lü

470 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GltknKırtasiye Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AHMET UNAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8920020647
    Bu ürün GltknKırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber castell aqua 24lü sulu kuru boya

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24'lü

Sulu boya malzemelerinin tahta kalemlerin içine yerleştirilmesinden oluşan sulu kuru boya, çocukların kullanımına uygun tasarlanır. Zihinsel ve fiziksel gelişime katkıda bulunan bu ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Birçok rengi sayesinde neşeyle resim yapan çocukların hayal dünyası gelişir. Ürünü suya batırarak kolay bir şekilde sulu boya resimlerin ortaya çıktığı gören çocuklar büyük zevk alır. Bu şekilde eğlenerek yaptıkları resimleri anne ve babalarına göstererek sevinçlerini ortaya koyarlar. Uygulamayı eğlenceli ve öğretici hale getiren Faber Castell kuru sulu boya canlı renkleriyle öne çıkar. Ailelerin de büyük beğenisini kazanan bu ürün sıklıkla tercih edilir. Sulu ve kuru boyayı buluşturan Faber Castell sulu kuru boya 24 renk 24'lü her ortamda kullanılabilir. Çocuklarınızın severek kullandığı bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Canlı renkler
  • Keyif verici
  • Kolay kullanım

Eğlenceli Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24'lü

Eğlenceli Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24'lü

Her çocuğun keyifli ve öğretici aktivitelere ihtiyacı olabilir. Gelişimlerine katkı sağlayan kaliteli ve pratik ürünler her zaman ön plana çıkar. Taşınması kolay olan bu ürün, evde ya da okulda rahatça kullanılabilir. Ürünün kalem halinde tasarlanması önemli bir avantajdır. Çocuklar kuru boyayı suya batırarak kolay bir şekilde resim yapabilir. Ders stresinden uzaklaşmak isteyen ya da aileleriyle birlikte resim yapmak isteyen çocukların severek kullandığı bir üründür. Kuru olarak da kullanım avantajı sağlayan bu ürün, renkleri tanıma fırsatı sunar. Faber Castell kuru sulu boya 24'lü ile uzun süre resim yapmak isteyen çocuklar büyük oramda keyif alabilir. Yumuşaklığıyla uygulamayı kolaylaştıran bu ürün, el ve parmak becerilerini artırmada rol oynar. Çocuklarınızla ortak zaman geçirmek ve onların davranışlarını gözlemlemek istediğinizde bu ürünü alarak onları sevindirebilirsiniz.

Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24'lü Kullananlar

Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24'lü Kullananlar

Birçok renkle boyama yapmak çocukların çok sevdiği, huzur bulduğu ve güven duyduğu aktivitelerden biridir. Faber Castell sulu kuru boya 24 renk 24'lü kullananlar uzun vakit ayırarak yaptıkları renklendirmeyi büyük bir başarı olarak görürler. Ailelerinin beğendiğini fark eden övgü dolu sözler duyan çocuklar kendileriyle gurur duyarlar. Onların renkli dünyasında yer alan ürünler içinde ön sıraya çıkan bu ürün, ailelerin de büyük oranda ilgisini çeker. Siz de çocuklarınıza eğlenceli aktivite alanı oluştururken bu ürünü tercih edebilirsiniz. Odaklanma becerisini artıran resim yapma alışkanlığı 24 farklı renkli bu ürünle oldukça anlam kazanır. Çok renkli olan bu ürün sayesinde renkleri tanıyan çocuklar resim yaparak nesneleri tanır. Faber Castell sulu kuru boya 24 renk 24'lü yorumlarına göz atabilir ve ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24'lü Fiyatı

Faber Castell Sulu Kuru Boya 24 Renk 24'lü Fiyatı

Bu üründeki kalemlerin ucu suya batırılarak ıslatılır ve doğrudan renklendirme yapılabilir. Su ile ıslatılarak sulu renklendirme niteliği gösteren kalemlerin çok renkli oluşu da ilgi çeker. Çocuklarınıza keyifli zaman geçirmenize yardımcı olan ve kaliteli malzemeli üretilen bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Zevkle yapılan uygulamada kolay kullanılan ürünler ön plana çıkar. Sadece sulu boya yapmada değil standart çizimlerde de kullanma imkanı bulursunuz. Bu anlamda oldukça geniş bir kullanım alanı sunan bu kalemler çocukların pratik bir biçimde uygulama yapmasına yardımcı olur. Faber Castell sulu kuru boya 24 renk 24'lü fiyatı ürünün kalitesi ve kullanım özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir ve bu anlamda size hitap eder. Ergonomik tasarımıyla her ortamda kullanıma uygun olan Faber Castell sulu kuru boya 24 renk 24'lü satın almak istediğinizde Trendyol'a bakabilirsiniz.