Faber Castell Kırtasiye Ve Oyuncak Dünyası Anaokul Okula Dönüş Boyama Kırtasiye Seti

800 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL

Ürün Bilgileri

Faber Castell Kırtasiye Ve Oyuncak Dünyası Anaokul Okula Dönüş Boyama Kırtasiye Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırtasiye ve Oyuncak Dünyası Faber- Castell Okula Dönüş Boyama Seti Kırtasiye Seti Anaokul Kırtasiye
  • Kırtasiye ve Oyuncak Dünyası Güvencesiyle
  • (Kuru-Pastel-Sulu ve Keçeli Kalem,Sınav Silgisi.Kurşun Kalem,Kırmızı Kalem,Kalemtıraş) 8 Parça Faber Castell ürünlerini bir arada içeren okul boyama setinde ihityacınız olan ürünleri uygun fiyata bir arada bulabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Orjinal ürün kalitesi ile bir araya getirilen bu seti uzun yıllar kullanabilirsiniz.Resim, sanat, hobi, kalem ve yazı gereçleri adına aradığınız her şey bu sette sizler için tasarlanmıştır. Kaliteli, Hızlı Teslimat,Ekonomik ve Hepsi Birarada 1 Adet Faber-Castell 12 Renk Pastel Boya -Canlı ve örtücü renkler - Rahat ve yumuşak kullanım - Renk karışımlarında zengin çeşitlemeler - Renk yoğunluğunu kaybetmeden yayılma - Kağıt, karton ve tahta üzerinde etkili kullanma - Ufalanmaz -50 dereceye kadar ısıya dayanıklı -12 renk seçeneği 1 Adet Faber-Castell Keçeli Kalem 12 Renk -12 farklı renk seçeneğine sahip -Kesintisiz ve örtücü boyama özelliği -Üstün kalite, dayanıklılık -Ergonomik ve kolay kullanım -Havalandırma deliği bulunan kapak -Kreşte, anasınıfında, evde kısaca çok fonksiyonel alanlarda kullanabilirsiniz -Kokusuz su bazlı mürekkep -Şeffaf poşette saklama avantajı 1 Adet Faber-Castell Sulu Boya 12 Renk -Dökülmez. Temiz kullanım sağlar. - İnce uç, 12 renk. -Pürüzsüz fırça darbeleriyle kolayca boyayabilirsiniz -Yıkanabilir, elden ve birçok kumaştan kolayca çıkar. -Kıyafetlerden çıkarmak için sıcak su ile 1-2 kez yıkayınız -Çocukları resme alıştırmak için ideal. - Parlak, canlı ve örtücü renklere sahiptir. 1 Adet Faber-Castell Metal Tüpte Kuru Boya 12 Renk -Özel yapıştırma sistemi SV ile üretilir. -12 farklı renk seçeneği sunar. -Metal kutu ile muhafaza edilir. -Yüksek kalite ve yumuşak minelidir. -Tam boy ebadıyla elle kolay tutulur. 1 Adet Faber Castell Mercanlı Kurşun Kalem 12 Li -- HB derece - Orta yumuşak yazar - Uç kırılmasına karşı direnci artıran özel yapıştırma sistemi - Kolay açılır iz bırakmadan silinir. 1 Adet Faber Castell Kırmızı Kopya Kalemi 12 Li -Yüksek kaliteli mine -Kolay açabilme özelliği -Çok amaçlı kullanım -Kırılmaya karşı dirençli uç Faber Castell Sınav Silgisi 2 Adet -Set içinde 2 adet gönderim sağlanacaktır. -Mavi renk silgi -Özel formülü ile ekstra temiz silme özelliğine sahiptir. -Sınav ve test kağıdı üzerindeki işaretlemeleri silmek için idealdir. 1 Adet Faber Castell Grip Mini Kalemtıraş -Standart ölçülerde kurşun kalem ve boya kalemleri için ideal. -Otomatik kapaklı. -Özel asorfi ürün olduğu için renk stoklara göre gönderilir.
Geri Bildirim Ver