Faber Castell Karton Kapak Resim Defteri 25x35 Cm, 15 Yaprak

94,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
141,98 TL136,98 TL
1.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

Faber Castell Karton Kapak Resim Defteri 25x35 Cm, 15 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber-Castell resim defteri karton kapak 25x35 cm 15 yaprak 5075400025000

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Karton
  • Tel Tipi Düz
  • Sayfa Tipi Çizgisiz
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Turuncu
  • Defter Tipi Resim Defterleri
  • Kağıt Boyutu A3
  • Sayfa Sayısı 20 Yaprak
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Karton Kapak 25 x 35 cm 15 Yaprak Resim Defteri

Resim yapmak, yaşanılan dünyayı keşfederken bazen hayatın gerçek yansımalarının bazen de olayların kişide bıraktığı izlerin kâğıda aktarılmasıdır. Güzel sanatların en özel dallarından olan resimde, uygulamaya ve çizime geçildiğinde kişiler farklı bir perspektif kazanır. Özellikle çocukların ruhsal gelişimine katkıda bulunan resim, onlara kendilerini farklı bir şekilde ifade etmeyi öğretir. Aynı zamanda yaratıcılıklarını da arttırır. Faber Castell sert kapak resim defteri, hayal gücünün sınırsızlığını eşsiz bir deneyim ile parmak uçlarınıza getirir. Faber Castell resim defteri, çocuğunuzun en yakın arkadaşı olmaya adaydır. Ürün, renkli kapak tasarımı sayesinde dikkatleri üzerine çeker; çünkü resim yapmayı teşvik eden etkileyici bir görsele sahiptir.

  • Ölçü: 25 x 35 cm
  • Yaprak sayısı: 15
  • Ağırlık: 120 gr

Faber Castell Resim Defterinin Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell Resim Defterinin Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell resim defteri yandan spiralli yapısı ile kolay bir kullanım sağlar. 25 x 35 cm ölçülerinde olan Faber Castell resim defteri, rahatlıkla taşınabilir. Sert kapağı sayesinde kullanım ya da taşıma sırasında kolay kolay zarar görmez. Son derece şık bir tasarıma sahip Faber Castell resim defterinin yaprakları da kullanıma bağlı olarak deforme olmaz. Spiralli yapısı sayesinde yapraklar, rahatlıkla koparılabilir. Kaliteli kâğıt hamurundan üretilmiş olan Faber Castell sert kapak resim defteri, ideal boyutları sayesinde her an elinizin altında olur. Ergonomik tasarımı çocukların basit çizimler yapmalarına imkân tanır. Karakalem, kuru veya pastel boya gibi kırtasiye materyallerine uyumlu olan Faber Castell resim defteri, çok yönlü kullanıma olanak sağlar.

Faber Castell Karton Kapak Resim Defteri Kaliteli midir?

Faber Castell Karton Kapak Resim Defteri Kaliteli midir?

Faber Castell, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile sağlam ve kaliteli ürünler üreterek başarısını ispatlamış bir markadır. Kâğıt ve kırtasiye malzemesi üretiminde dünyadaki öncü firmalardan biridir. Faber Castell sert kapak resim defteri, üstün kalitesini kullanım sırasında hissettirir. Özellikle kuvvet uygulanmadığı takdirde kapağı, yaprakları ve spiral kısmı kolay kolay zarar görmez. Faber Castell sert kapak resim defteri, birinci sınıf hamurdan üretilmiştir ve üst düzey performans sergiler. Ürün, boya akıtmaz. Kâğıt üzerinde de akma yapmaz. Telli yapısı sayesinde kolay ve pratik bir kullanıma sahiptir. Çocukların resme ilgilerini arttırmak için etkileyici bir doku sunar. Yetişkinlerin hünerli dokunuşlarıyla resim yapmasına da imkân tanır. Ergonomik tasarımı ile çizimlerin rahatlıkla yapılmasına yardımcı olur.

Faber Castell Karton Kapak Resim Defterini Kimler Kullanır?

Çocukların kullanımına uygun olarak üretilmiş olan Faber Castell karton kapak resim defteri, pürüzsüz yüzeyi ile kaleminizin kâğıt üzerinde kaymasına yardımcı olur. Yenilikçi bir tasarıma sahip çizgisiz resim defteri, karton kapak cilt yapısı ile beğeni toplar. Faber Castell resim defterinde renklendirdiğiniz çizimleriniz sayfa üzerlerinde hızlı bir şekilde kurur. Bu sayede resimleriniz daha uzun ömürlü olur. Çizime yeni başlayanlar için oldukça ideal bir boyuttadır. Faber Castell resim defteri ile farklı çalışmalar yapabilirsiniz. Kolay resim yapabilme deneyimini sizlere sunan ürünü ister çocuğunuz isterseniz de kendiniz için alabilirsiniz. Resim defteri, okul çağındaki çocukların yaratıcılıklarının gelişmesine katkıda bulunur. Ayrıca sanatsal yönlerini keşfetmelerini de sağlar. Faber Castell sert kapak resim defteri yorumlarında da ürünün çocuklar tarafından beğenilerek kullanıldığı ifade edilir. Faber Castell karton kapak resim defteri Trendyol’da avantajlı fiyatlarla sizleri beklemektedir. Siz de bu ürünü sadece birkaç tıklama ile hemen şimdi satın alabilirsiniz. Siparişiniz en kısa zamanda adresinize teslim edilir.