Faber Castell F.c. Grip Jumbo Crayon 12 Li

Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499 TL255,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300,98 TL295,98 TL
175 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
277,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell F.c. Grip Jumbo Crayon 12 Li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarmaOfis Satıcı Ünvanı: MEHMET BİLGE ÖZAKÇAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6620414126
    Bu ürün KarmaOfis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber-Castell Grip Jumbo Mum Boya 12 Renk Parlak, canlı ve yoğun renkleri ile dikkat çeken Faber-Castell Grip jumbo mum boya 12 renk, çocukları resim yapmaya teşvik ediyor. Özel olarak tasarlanmış 12 farklı renkte mum boya içeren ürün, sağlığı tehdit eden herhangi bir madde içermemesi bakımından anne ve babalar için öncelikli tercih oluyor. Silinebilir mum boya, okul dönemindeki çocukların resim ödevlerini zorluk çekmeden yapabilmeleri için kolaylık sağlıyor. Eğlenceli, Ergonomik ve Güvenli Okul öncesi ve okul çağındaki çocukları resim sanatına yönlendirmek için birbirinden canlı renkler içeren ürün, yaratıcılığı ve hayal gücünü besliyor. Mum boyaların üçgen gövdesi üzerinde bulunan özel olarak tasarlanmış ergonomik Grip noktacıkları çizim ve boyama esnasında rahat bir tutuş sağlıyor. Bu sayede, çocuklar boyama yaparken parmakları yorulmuyor. Parlak ve yoğun renkler birbiri ile karıştırılarak yeni tonlar elde edilebiliyor. Kalemtıraş ile açılabilir olan mum boyalar, gerektiğinde silgiyle kolayca silinebiliyor. Leke yapmayan mum boya, kullanım sırasında ufalanmıyor. Jumbo boy olması sayesinde uzun süre kullanılabiliyor. Sağlığa zararlı madde içermeyen ürün, çocuklar için üst düzey güvenilirlik sunuyor. Resme Teşvik Eden Renkler Ambalaj Tipi: Karton Adet: 12 Adet Jumbo Boy Mum Boya Önerilen Yaş Aralığı: 3 Yaş Üstü Kırtasiye Sektöründe İki Yüzyılı Aşan Birikim Kırtasiye sektöründe iki yüzyılı aşan birikime sahip olan Faber Castell, Faspar Faber tarafından 1761’de Almanya merkezli olarak kurulmuş olup bugün alandaki zirve isimler arasında yer alıyor. 10 ülkede bulunan 14 üretim tesisinde yazı, resim ve boyama gereçleri üretimi yapan firma, zengin ürün gamını her geçen gün geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Çocuğunuzun düş dünyasını en iyi şekilde yansıtmasına yardımcı olacak, sağlığa uygun ve kaliteli bir mum boya arayışındaysanız Faber-Castell Grip jumbo mum boya 12 renk, gereksiniminizi tümüyle gidermeyi vadediyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Grip Jumbo Mum Boya 12 Renk

Boyalar keyifli şekilde vakit geçirebilmek için gereksinim duyulan ürünler arasında yer alır. Hem çocukların hem de yetişkinlerin dikkatini çekerek talep edilen ürünler, özellikleri sayesinde müşterilerin beklentilerini karşılar. Defterin dışında farklı materyaller üzerinde çalışma yapmayı mümkün hale getiren Faber Castell Jumbo Grip silinebilir olduğundan dolayı özellikle çocuklar tarafından gönül rahatlığı ile kullanır. Boyutlarına bağlı olarak uzun bir zaman boyunca kullanımı mümkündür. Mum boya olarak nitelendirilmesi ise boyama işlemlerinin kolaylıkla yapılabilmesine yardımcı olur. Renk seçenekleri ile keyif dolu anları beraberinde getiren materyallerin resim alanında amatör ve profesyonel çalışmaların yapılabilmesine yardımcı olur. Etkili olması, az miktarda ürün ile geniş yüzeylerin renklerle kapanmasını sağlar. Canlı renkleriyle öne çıkan Faber Castell Jumbo mum boya seçeneğini temin edebilirsiniz.

  • Silinebilir formül
  • Mum yapılı
  • 12 canlı renk

Faber Castell Grip Jumbo Mum Boya 12 Renk Kullanımı

Faber Castell Grip Jumbo Mum Boya 12 Renk Kullanımı

Renkli çalışmalar yapabilmek için gerekli olan boyalar Faber Castell markasının özel olarak ortaya koyduğu alternatiflerden biridir. Kolay tutabilir olmalarının yanı sıra renk tonlarının canlılığı da dikkat çeker. Canlı ve parlak renkler ile resim yapabilmek için bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Mum yapılı olduğundan dolayı çalışma sırasında ele bulaşmaz. Bu da keyifli anları beraberinde getirir. Jumbo Faber Castell tarafından müşteriler ile buluşturulur. Silinebilir olduğundan dolayı çocukların özgürce boyama yapmasına yardımcı olur. Kullanımı sırasında mobilyaların ya da duvarların boyanması halinde ıslak bez ile gerekli temizlik işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. 12’li olarak sunulan Jumbo Grip Faber Castell markasının kalite güvencesine sahiptir. Farklı tonları kolaylıkla elde ederek özellikle profesyonel çalışmaların kendini göstermesini sağlayabilirsiniz. Eğlenceli anları beraberinde getiren bu ürünü siz de kullanmaya başlayabilirsiniz.

Faber Castell Grip Jumbo Mum Boya 12 Renk Özellikleri

Faber Castell Grip Jumbo Mum Boya 12 Renk Özellikleri

Renkli çalışmalar yapabilmek için gereksinim duyulan boyaları Faber Castell markası ile birlikte temin edebilirsiniz. Özellikle okul dönemi için gerekli olan bu tür malzemeler el becerisinin gelişimine katkı sağlaması ile bilinir. Bunun yanı sıra zihinsel gelişimi de destekler. Çocukların kişisel olarak ya da arkadaşları ile keyif dolu anlar geçirebilmesine yardımcı olan ürünleri temin edebilirsiniz. 12 farklı renk tonuna sahip olan paketi tercih ederek uzun zaman boyunca aynı ürünleri kullanabilirsiniz. Faber Jumbo mum boya çeşitleri canlı tonları sayesinde dikkatleri üzerine toplar. Özellikle doğa resimlerinin büyük bir keyifle yapılabilmesine yardımcı olur. Faber Castell Grip Jumbo mum boya 12 renk ürünü arzu ettiğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz. Faber Castell Grip Jumbo mum boya 12 renk kullananlar tarafından ilgi çekici bulunan malzemeleri temin ederek ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Faber Castell Grip Jumbo Mum Boya 12 Renk Fiyatı

Faber Castell Grip Jumbo Mum Boya 12 Renk Fiyatı

Faber Castell Grip Jumbo mum boya 12 renk yorum bölümlerinde ürünün sunduğu olanakları inceleyebilirsiniz. Müşterilerin boyalar ile geçirdiği kaliteli zamanları siz de deneyimlemek isterseniz sipariş oluşturabilirsiniz. Mum yapısı ve boyutunun yanı sıra kalınlık bakımından da ideal bulunur. Özel olarak tasarlanan bu malzemeler, okul ve okul dışı zamanlarda keyifli ve verimli şekilde zaman geçirebilmeye de yardımcı olur. Faber Castell Grip Jumbo mum boya 12 renk satın alarak aylar boyunca aynı paketi kullanabilirsiniz. Boyaların kalem şeklinde tasarlanması ve alt kısımların noktalı olması da tutmayı kolaylaştıran özelliklerden biridir. Faber Castell Grip Jumbo mum boya 12 renk fiyat değeri özellikleri ve boya miktarı ile orantılı şekilde sunulur. Sevdiklerinizi mutlu etmek ya da birlikte kaliteli vakit geçirebilmek için boyalardan yardım alabilir, Trendyol üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.