Fabcio Fresh Tekrar Kullanılabilir Büyük Boy Vakumlu Saklama Poşeti 26x35cm (5 adet)

499 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fabcio Fresh Tekrar Kullanılabilir Büyük Boy Vakumlu Saklama Poşeti 26x35cm (5 adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fabcio Türkiye Satıcı Ünvanı: TNS BİLİŞİM ELEKTRONİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845032587200015 Vergi Kimlik Numarası: 8450325872
    Bu ürün Fabcio Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fabcio Fresh vakumlu torbalar, yiyecekleri vakumsuz saklamaya göre beş kata kadar daha uzun süre taze tutmak için vakum pompasıyla birlikte çalışacak şekilde tasarlanmıştır. ÇOK AMAÇLI: Fabcio Vakumlu Poşet ile buzdolabına sebze, meyve, et vb. ürünleri saklamak veya yer tasarrufu sağlamak amacıyla, tişört, havlu, çorap vb. eşyalarınızı ayırmak ve sınıflandırmak veya koymak için uygundur. YER TASARRUFU: Vakumlu gıda saklama torbasındaki havayı emerek, hacmi sıkıştırın, daha fazlaürün tutmak veya yiyecekleri taze tutmak için daha fazla yer açmanıza sağlar. DAYANIKLI: Kalın PE ve PA'dan üretilmiş, kolay zarar görmeyen, sızdırmayan ve nemli, toz geçirmez, nemli ortamlarda güvenli, toplam 5 adet vakumlu poşet içerir. ŞEFFAF ÇANTA: Yeniden kullanılabilir gıda saklama poşeti, onay için poşeti açmadan istediğiniz eşyaları hızlı bir şekilde götürmeniz için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ebat Büyük
Geri Bildirim Ver