EZOSHOP 2 Li Set Postit / Karenot 76x76cm Seffaf Yapiskanli Not Kagidi Kirtasiye Post It Karma Set 28

189,99 TL

Ürün Bilgileri

EZOSHOP 2 Li Set Postit / Karenot 76x76cm Seffaf Yapiskanli Not Kagidi Kirtasiye Post It Karma Set 28

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZOSHOP Satıcı Ünvanı: EMİR DİNÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2990259396
    Bu ürün EZOSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SADECE İLAN VİTRİN GÖRSELİNDEKİ MODELLER GÖNDERİLECEKTİR. DİĞER RENK VE MODELLER İÇİN EZOSHOP MAĞAZAMIZI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ. İLAN İÇERİĞİ - Toplam 250 Yaprak 1 adet Tam etiket Postit - 10 renk 20 şer yapraktan toplam 200 yaprak etiket 1 adet Karenot Beyaz 76mm x 76mm : 50 Yaprak Yeni şeffaf renkli yapışkanlı post-it ile not alma işleminizde devrim yaratmaya hazır olun! Bu yenilikçi ürün, post-it notun rahatlığını şeffaflık avantajıyla birleştirerek herhangi bir yüzeye yapıştırdığınızda notun içini görmenizi sağlar. Sıkıcı, düz notlara elveda deyin ve hatırlatmalarınızı ve mesajlarınızı daha önce hiç olmadığı kadar öne çıkaracak canlı renklere merhaba deyin. Şeffaf yapışkanlı not kağıdı ile artık çalışma alanınıza yaratıcılık katabilirsiniz. İster yapılacaklar listenizi düzenliyor, ister bir iş arkadaşınıza mesaj bırakıyor ya da sadece fikirlerinizi not alıyor olun, bu post-it'ler günlük işlerinize renk ve heyecan katacak. Masanızın, her biri dikkatinizi çeken ve ilham veren şeffaf notlardan oluşan bir gökkuşağı ile canlandığını görmenin keyfini hayal edin. Bu post-it'ler sadece görsel olarak çekici olmakla kalmaz, aynı zamanda klasik post-it markasından beklediğimiz güvenilir yapışkanlık ve dayanıklılığı da sunar. Yapışkan arkalık, notlarınızı ister beyaz tahtaya, ister bilgisayar ekranına, hatta pencereye yapıştırın, güvenli bir şekilde yerinde kalmasını sağlar. Hatırlatmalarınızın düşmesi veya karışıklık içinde kaybolması konusunda endişelenmenize gerek yok. Şeffaf yapışkanlı not kağıdı mesajlarınızı ön planda ve merkezde tutacak, hiçbir şeyin gözden kaçmamasını sağlayacaktır. Öyleyse sıra dışı olmak varken neden sıradanlıkla yetinesiniz? Şeffaf renkli yapışkan post-it ile not alma oyununuzu geliştirin ve çalışma alanınızın yaratıcılık ve organizasyonla canlanmasını izleyin. Sıradan hatırlatıcılara veda edin ve canlı olasılıklar dünyasına merhaba deyin. Bu yenilikçi post-it'lerle yapıştırmaya, görmeye ve unutulmaz kılmaya hazır olun.

Ürün Özellikleri

  • Not Kağıdı Tipi Yapışkanlı Not Kağıdı
Geri Bildirim Ver