exeo Havya Sıcak Hava Üflemeli Havya Istasyonu Lehim Makinesi

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

exeo Havya Sıcak Hava Üflemeli Havya Istasyonu Lehim Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: makroticaret Satıcı Ünvanı: TUNCAY ALKIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6047240348800001 Vergi Kimlik Numarası: 0540266078
    Bu ürün makroticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Exeo Havya Sıcak Hava Üflemeli Havya İstasyonu Lehim Makinesi 750W Lehimleme İstasyonu LCD Dijital Ekran BGA SMD PCB için İdeal Sıcak hava ısıtıcısı ve lehim kaynak istasyonu 2 si 1 arada. Hassas sıcaklık göstergeli çift LCD dijital ekran. Son derece düşük gürültü oranı ve yerden tasarruf sağlayan tasarım. Isıtıcının ömrünü etkin bir şekilde uzatmak ve sıcak hava ısıtıcısını korumak için otomatik soğutma işlevi. Önemli Uyarı : Sıcak hava ile işiniz bittiğinde yuvasına bırakıldığında sistem kendini soğutur ve kapatır. Makine soğutma işlemini yapmadan açma kapama anahtarını kapatmayın. Bu sadece sıcak hava bölümü için geçerlidir. Lehim makinesi ile işiniz bittiğinde anahtarından kapatabilirsiniz. Çalışma Gerilimi: AC220-240V Frekans: 50Hz / 60Hz Sıcak Hava Çıkış Gücü: 750W Hava Sıcaklık Aralığı: 100 ° C ~ 480 ° C Sıcaklık Kararlılığı: ± 2 ? Hava Akışı: 150L / dak (maksimum) Havya Çıkış Gücü: 80W Frekans: 50Hz / 60Hz Havya Sıcaklık Aralığı: 180 ° C-500 ° C Sıcaklık Kararlılığı: ± 1 ° C Resistans: Seramik Nasıl kullanılır: 1. Lehimlenecek elektronik bileşenleri temizleyin. 2. Havya sıcaklığa ulaştığında (çok yüksek değil, 300-400 ? önerilen). 3. Oksidasyonu önlemek için Havyanın ucuna biraz lehim uygulayın, ardından lehimin ucunu lehim yapılacak yüzeye uygulayın. Eşit şekilde lehim yapılacak alana sıcaklığın yayın en sağlam lehimleme için önerillir. 4. Sıcak Hava kullanıldıktan sonra yuvasına koyduğunuzda Sıcaklığı durdurur ve Başlığı soğuyana kadar hava üfler sıcaklık 100 dereceye geldiğinde makine otomatik olarak sıcak havayı kapatır.
Geri Bildirim Ver