Exclusive Rug Asatk103 Saf Ipek Halı 138x180 (2.484 M²)

4.376.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Boyut/Ebat: 140 x 180
140 x 180

Ürün Bilgileri

Exclusive Rug Asatk103 Saf Ipek Halı 138x180 (2.484 M²)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mercan Halı Satıcı Ünvanı: HATİCE MERCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6160276734
    Bu ürün Mercan Halı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme: Saf ipek Özellik: El dokuması Ebat: 138x180 (2.484 m²) Renk: Koyu Mavi - Açık Şeftali Doku Hav Yüksekliği: 6-9 mm Menşei: İthal Marka: Exclusive Rug Her antika halı, asırlık hatıraların kitabıdır. Eski öyküleri, hoş anıları, zamanda kaybolmaya yüz tutan değerleri, gelenekleri ve o güzel insanları şimdiki zamanda bu tasarımla anlatıyor. Bu koleksiyon, dünyanın dört bir yanından, her kültürdeki benzerliklere sesleniyor ve onları eşsiz kılan değerleri savunan bir dizi hikayeyi anlatıyor. Yeri doldurulamazları anlatıyor ! Evin hikayesini ipek ipliklere kazıyarak onu sonraki nesillere miras bırakmaya hazırlıyor. Çeşitli renklerde ipek ipliklerin el işçiliği ile dokunması bir şaheser, bir sanat eseri oluşturdu. Malzeme çok pahalıdır. Ipek halılar pahalıdır, fakat değerini korur. Yüksek kalite olduğu için tercih edilir. Özetle, bu zarar etmeyeceğiniz türden özel bir deneyimdir. Dokunsal ve görsel festival oluşturan halıyı evinize dahil ederek, sağlıklı yaşamınızı güçlendirecek ve evinizi kendiniz, aileniz, arkadaşlarınız ve misafirleriniz için daha sağlıklı ve keyifli ortam haline getireceksiniz. Gönderi: Ertesi gün taşıma sigortalı ücretsiz uçak kargo. 7-21 gün teslimat. Stoktaki ürünler için, vergiler dahil dünya geneline ertesi gün ücretsiz sigortalı uçak kargo. Tahmini teslimat süresi 7-21 iş günüdür (bazı durumlarda gümrük işlemleri daha uzun sürebilir). En yetenekli zanaatkarlar tarafından sadece bir adet olmak üzere elle dokundu. Bu sebeple ürün değişimi değişimi yapılamamaktadır ve geri iadelerde %30 stok tamamlama kesintisi yapılır. Bakım, Halıyı fırçalamayın veya ovmayın. Sadece periyodik olarak elektrikli süpürgeyle temizleyin. Vakumlu çırpıcı fırça modunu kullanmaktan kaçının Dökülme meydana gelirse, hemen kurulayın. Lekeyi ovalamayın. Aşınmayı eşitlemek için ara sıra döndürün. Düzleşmeyi ve yığılmayı önlemek için ağır mobilyaların ayaklarının altında koruyucular kullanın. Iplik çıkıyorsa ipliği çekmeyin, makasla kesin. Periyodik profesyonel temizlik önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal İpek
  • Özellik Antibakteriyel
  • Üretim Şekli El Dokuması
  • Tema / Stil Klasik
  • Renk Mavi
  • Şekil Dikdörtgen
  • Tema/Desen Eskitme
Geri Bildirim Ver