EWs Akrilik Beyaz El Kesmeyen Hazneli Rende

99,90 TL

Ürün Bilgileri

EWs Akrilik Beyaz El Kesmeyen Hazneli Rende

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ew's Kitchenware Satıcı Ünvanı: DEPA EV VE MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292059667200019 Vergi Kimlik Numarası: 2920596672
    Bu ürün Ew's Kitchenware tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keskin yapısı sayesinde meyve ve sebzeleri rahatça rendelemeyi sağlayan Ew's akrilik rende altındaki haznesi sayesinde rendelenen ürünün dağılmadan kullanmasına olanak verir.
  • Akrilik malzemeden üretilmiştir
  • Kırılmaya dayanıklıdır
  • Kolay temizlenebilir
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Bpa içermez, gıda ile temasa uygundur.
  • Boy : 13 cm
  • En : 6 cm
  • Yükseklik : 25,5 cm
  • Ew's Kitchenware, ürettiği akrilik mutfak gereçleri ile alıcısına pratik, sağlam ve uzun ömürlü ürünlerle hizmet etmeyi amaçlamaktadır.
  • Satın aldığınız ürünlerle ile ilgili oluşan bir sorunda ivedilikle bizimle iletişime geçin
  • İade Koşulları: Ürünlerin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Depa Akrilik Hazneli Rende

Rende, yemek yaparken kullanılan araç gereçlerden biridir. Pek çok gıdayı farklı boyutlarda dilimlemek ya da parçalamak amacıyla tercih edilen bu eşya, oldukça kullanışlıdır. Ergonomik bir tasarıma sahip olan Depa akrilik hazneli rende 153.DEP.2499 pratik bir kullanım sunar. Günlük kullanım için uygundur ve mutfağınızın vazgeçilmez parçalarından biri haline gelir. Akrilik hazneli rende rahat kullanım sunan tutma kısmı elinize tam oturur. Farklı biçimdeki bıçakları sayesinde dilediğiniz şekilde dilimleme yapabilirsiniz. V şeklindeki akrilik rende modeli sayesinde geniş yer tutmaz. Kolayca mutfağınızda dilediğiniz yere kaldırabilir, dilediğiniz an kullanabilirsiniz. Keskin bıçakları sayesinde kısa sürede birçok meyve ve sebzeyi küçük parçalar haline getirebilir, lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız pastalar için çikolata parçaları rendeleyebilir süslemeler elde edebilirsiniz. Ayrıca içecekler için limon, portakal kabukları rendeleyebilirsiniz.

  • Hazneli tasarım
  • Az yer kaplayan hacim
  • Farklı biçimde bıçaklar

Çok Fonksiyonlu Depa Akrilik Rende

Çok Fonksiyonlu Depa Akrilik Rende

Rendenin farklı noktalarında çeşitli büyüklük ve şekillerde bıçakları mevcuttur. Bu bıçaklar farklı fonksiyonlar için kullanılır. Depa akrilik hazneli rende 3 farklı bıçak şekline sahiptir. İlk tarafta yer alan bıçaklar sık bir şekilde tüm yüzeyi kaplayan geniş yağmur damlaları şeklindedir. Bu bıçağın fonksiyonu havuç, patates ya da yumurta gibi gıdaları ağıza gelecek şekilde yeterli küçüklükte rendelemek için kullanılır. Depa rendenin diğer yönünde ise iki farklı bıçak yer alır. İlk yarıdaki bıçaklar ön yüzeye benzer şekilde, küçük yağmur damlası şeklindedir. Bu bıçak ile daha da küçük parçalar elde edebilirsiniz. Dekoratif amaçlı olarak peynir ya da çikolata gibi gıdalar için bu bıçak kullanılabilir. Diğer yarıdaki kısım ile yine küçük ve uzun parçalar elde edebilirsiniz. Salataya koyacağınız havucu bu tarafta rendeleyebilirsiniz.

Hazneli Depa Rende ile Pratik Kullanım

Hazneli Depa Rende ile Pratik Kullanım

Rende kullanırken etrafa birçok parça dağılabilir ve bu durum bazen yorucu olabilir. Depa akrilik hazneli rende kullananlar bu tarz sorunlar yaşamaz. Hazneli rende çeşitleri bu açıdan oldukça pratik kullanım sunar. Depa marka hazneli ürün ile salata hazırlarken ya da limon rendelerken etraftan parça toplama derdiniz olmaz. Dilimlediğiniz veya küçük parçalar haline getirdiğiniz yiyecekler haznede birikir. Yeterli miktarda yiyecek rendelediğinizde hazneyi açarak ürününüzü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Keskin bıçakları sayesinde peynir gibi kolayca dağılan ürünleri hızlı ve temiz şekilde küçük parçalar haline getirebilirsiniz. Haznede biriken peynirle, makarna sosları ya da salata süslemeleri yapabilirsiniz. Geniş hacimli, keskin ve sık bıçakları sayesinde çikolata, elma, peynir, sarımsak birbirinden farklı gıdaları kolaylıkla parçalayabilirsiniz. Depa rende kullanımıyla olduğu kadar temizliğiyle de sizi memnun eder. Bulaşık makinesinde ya da elde yıkanması oldukça kolaydır.

Depa Hazneli Akrilik Rende Fiyatları

Depa Hazneli akrilik rende Fiyatları

Rende, mutfakta geçirilen vakti kısaltan pratik aletlerden biridir. Her mutfağın olmazsa olmaz bir parçası haline gelen bu ürün, fiyat açısından çeşitli aralıklardadır. Depa akrilik hazneli rende fiyatları özelliklerine bağlı olarak değişir. 3 farklı bıçağa sahip, küçük alan kaplayan bu ürün kullanım açısından oldukça pratiktir. Havuç, lahana, pancar gibi birçok ürünü dakikalar içinde rendeleyerek sağlıklı yemekler hazırlamanıza yardımcı olur. Alt kısmında bir hazneye sahip oluşuyla işinizi kolaylaştırır. Depa akrilik hazneli rende yorumları ürünün ne kadar kullanışlı olduğu hakkında size yardımcı olur. Ürün değerlendirmeleri sayesinde ürünün kalitesi hakkında fikir edinebilirsiniz. Depa akrilik hazneli ürünü dilerseniz eviniz için gündelik kullanım amacıyla satın alabilir, dilerseniz de çocuklarınıza ya da sevdiklerinize pratik bir hediye olarak tercih edebilirsiniz. Trendyol’dan Depa rendeye uygun fiyatlarla sahip olabilir, güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.