EVVAHE DOĞAL Nemlendirici Krem (210ML)

269 TL

Ürün Bilgileri

EVVAHE DOĞAL Nemlendirici Krem (210ML)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evvahe Doğal Satıcı Ünvanı: EVVAHE DOĞAL KOZMETİK GIDA TEKSTİL İMALAT İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383082356000001 Vergi Kimlik Numarası: 3830823560
    Bu ürün Evvahe Doğal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NEMLENDİRİCİ KREM PROSPEKTÜS 1. NEMLENDİRİCİ KREM NEDİR? 2. NEMLENDİRİCİ KREM NE İÇİN KULLANILIR? 3. NEMLENDİRİCİ KREM NASIL KULLANILIR? 1. NEMLENDİRİCİ KREM NEDİR? Evvahe Doğal Nemlendirici Krem, içeriğindeki çok çeşitli bitkisel kaynaklardan elde edilmiş olan tamamen doğal ve en kaliteli yağlardan size özel olarak formüle edilmiştir. İçindekiler: Cocos nucifera oil (Hindistan cevizi yağı), Olea europea fruit oil(Zeytinyağı), Beeswax (Balmumu), Alkanna tinctoria root extract (Hava civa otu) 2. NEMLENDİRİCİ KREM NE İÇİN KULLANILIR? Evvahe Doğal Nemlendirici Krem, harici olarak kullanılır. Elinizdeki bu nemlendirici krem yazın nemini kaybetmiş ve kışın soğuk havaya maruz kalmış cildinizin kurumasını engelleyerek nem dengesini korur. Kuruluktan kaynaklanan kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olur. Bebeklerde bile kullanılabilecek formdaki doğal yapısı ile bebek bezi sebepli meydana gelen kızarıklıklara iyi gelir ve hedef bölgeyi nemlendirerek bakım yapar. 3. NEMLENDİRİCİ KREM NASIL KULLANILIR? Evvahe Doğal Nemlendirici Krem, vücudunuzu daha iyi nemlendirebilmek için en doğru zaman olan duş sonrası kullanılması önerilir. Özellikle sıcak bir duş sonrası tüm vücudunuza uygulamanız vücudunuzun kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlar. Özellikle kış mevsiminde yetişkinlerde ve çocuklarda her duş sonrası uygulanması, Bebeklerde ise her bez değişiminde kullanılması önerilir. ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

EVVAHE DOĞAL EVH106776KRM 210 ml Nemlendirici Krem

Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici krem, cildin nem oranını dengeleyerek rahatlamasını sağlar. Vücudunuzun her bölgesinde kısa sürede etkisini gösteren ürün, bünyesinde barındırdığı doğal bileşenlerle sağlıklı bir şekilde bakım gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Herhangi bir kimyasal madde ve koruyucu içermeyen Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici kremi bebeklerde de kullanabilirsiniz. Ürün, kuruluktan dolayı tahriş olan cildinizi zengin formülüyle besleyerek tazeler. Tüylenme gibi olumsuz sonuçlara sebep vermeden bakım yapan Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici krem fiyatının son derece uygun olması nedeniyle de rahatlıkla tercih edebilir, pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Havacıva otu içerir.
  • 210 ml hacme sahiptir.
  • Tüm vücut için uygundur.

Evvahe Doğal Nemlendirici Kremin İçeriği Nedir?

Evvahe Doğal Nemlendirici Kremin İçeriği Nedir?

Evvahe Doğal nemlendirici krem, yüz dâhil tüm vücuda uygulanabilir bakım malzemesidir. Ürünün içeriğinde tazelik ve ferahlık kazandıran doğal bileşenler mevcuttur. Kremin sahip olduğu bal mumu maddesiyle su moleküllerinin cildinize nüfuz etmesini sağlayarak gerginliği azaltabilirsiniz. Ürün, kış soğuklarında dâhil kurumayı ve tahrişi minimum seviyeye indirmeye yardımcı zeytinyağı özleri barındırır. Söz konusu bileşenin cildi yumuşatması sayesinde yakarak kaşınma gibi rahatsız edici problemlerden kurtulabilirsiniz. Ayrıca Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici kremde bulunan hindistan cevizi yağıyla pişik gibi tahriş ve kızarıklıkları yok etmeniz mümkündür. Kırmızı tonunu havacıva otundan alan ürünün içeriğinde herhangi bir renk verici kimyasal madde bulunmaz. Yaraların iyileşmesinde etkili bileşenlerle zenginleştirilen kremi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca kuru ciltler için ideal ürünün geniş hacmi sayesinde uzun süreli kullanım gerçekleştirmeniz mümkün kılınır.

Evvahe Doğal Nemlendirici Krem Ne İşe Yarar?

Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici krem, yüksek oranda sahip olduğu havacıva özüyle egzama gibi cilt problemlerini azaltmaya yardımcı olur. Ürünün yoğun nemlendirici formülü sayesinde zamanla kuru cildinizde meydana gelen iyileşmeleri gözlemleyebilirsiniz. Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici krem yorumlarına yansıyan güçlü sonuçlar, bakım malzemesiyle ilgili yüksek memnuniyet oranını gösterir. Bünyesinde hiçbir kimyasal madde barındırmayan ürünü bebeklerde sıkça karşılaşılan pişik sorunlarında da tercih edebilirsiniz. Vücudunuzda kuruluk hissettiğiniz her bölgeye uygulayabileceğiniz Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici kremin cildi yağlandıran özelliği mevcuttur. Ürünü soğuklarda dışarı çıkmadan önce uygulayarak söz konusu hava koşullarında yaşanan kuruluk kaynaklı çatlama problemlerini önleyebilirsiniz. Her yaştan kişinin dilediği zaman uygulayabileceği kremin hızlı emilen yapısı sayesinde vücudunuzun tamamını kısa sürede nemlendirmeniz mümkündür.

Evvahe Doğal 210 ml Nemlendirici Krem Nasıl Kullanılır?

Evvahe 210 ml nemlendirici krem, gündüz kullanımı için ideal cilt bakım malzemesidir. Yenilenmiş hissetmenizi sağlayan ürünü kuruluk olduğunu düşündüğünüz bölgelere yeterli miktarda uygulayabilirsiniz. Nemlendirici kremle işlem yaparken ilgili bölgeye masaj hareketleri yapmanız tavsiye edilir. Pişik olan bölgelerde yanma hissi oluştuğundan hafif hareketlerle kısa sürede rahatlayabilir, hücrelerinizi yenileyebilirsiniz. Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici kremi kullandıktan sonra kapağını kapatarak kuru ve serin bir ortamda saklayabilirsiniz. Tedavi amaçlı yararlanmak için uygun özellik taşımayan ürün, nemlendirici niteliğine sahiptir. Tıkanmış gözenekleri açarak derinin nefes almasını sağlayan bakım malzemesiyle kuruluk kaynaklı problemleri sonlandırabilirsiniz. Ayrıca ürün, kış aylarında soğuktan ötürü meydana gelen çatlakları gidermenin yanı sıra güneş etkisiyle beliren pek çok sorun için de uygundur. Her yaştan kullanıcıya hitap eden formülle teninizi pürüzsüzleştirerek aydınlık bir görünüm kazanabilirsiniz. Evvahe Doğal 210 ml nemlendirici kremini Trendyol üzerinden yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak satın alabilir, cildinizi tazeleyebilirsiniz.